Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 657,513
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Vay arkadaş:smiley: Salihin köfteleri sucuklarımı dersin, Orhan abinin pirzolayımı dersin, Eflatun abinin hanımının sarmalarımı dersin, Salih yardımcı abiden gelen köfte tabağınımı dersin hepsinin kokluısu burnumun direğini kırıyor şu an.Midem yerinde zıplıyor ne fayda:(

Etiketler

@rkan Eroğlu abiiiii; cepten ulaşamıyorum sana;Benim arabanın bagajda kolinin içinde tencere var.Sana sarma getirmiştim unuttum sabah söylemeyi.Onu yiyin bari:smiley:))))

Monti' Alıntı:
Erkan abi ayıp ama tam öğle saati yani :mad: :mad:

Yemektede nohut varmış zate :-\ :-\ :-\
dalca abi özlettiniz kendinizi uzun zaman oldu yok yazılıyorsunuz, hadi gelin artık da özlem giderelim...

Mesut abinin; herkes saç kavurma yapamaz sözünü dün çok iyi anladık:smiley:Allahtan ki yedek yiyecekler vardıda amcamız aç kalmadı:smiley:Elinin hamuruyla.... tövbeeee

outlaw06' Alıntı:
@rkan Eroğlu abiiiii; cepten ulaşamıyorum sana;Benim arabanın bagajda kolinin içinde tencere var.Sana sarma getirmiştim unuttum sabah söylemeyi.Onu yiyin bari:smiley:))))
oy oy oyyy başkanım büyüksün.. ellerinize sağlık 1 saat bekliyorum gelmek isteyen varsa beklerim.. sonra... :smiley: :smiley: :smiley:

IMG-20130304-01124.jpg

outlaw06' Alıntı:
Mesut abinin; herkes saç kavurma yapamaz sözünü dün çok iyi anladık:smiley:Allahtan ki yedek yiyecekler vardıda amcamız aç kalmadı:smiley:Elinin hamuruyla.... tövbeeee

Hepsi Yeni Mustafa abinin suçu...Ben yemek yaparken güzel sohbeti olan insanlar uzak dursun benden..Takıldım muhabbete yandı yemek..

erka' Alıntı:
oy oy oyyy başkanım büyüksün.. ellerinize sağlık 1 saat bekliyorum gelmek isteyen varsa beklerim.. sonra... :smiley: :smiley: :smiley:

Abiiiiiii sen ne yaptın bitirdin beni sirkette oraya buraya saldırdım :smiley: En sevdigim seydir sarma :D kim sevmez ki sarma :smiley: Kimler nelere benzetir mesela :D:D:D

erka' Alıntı:
dalca abi özlettiniz kendinizi uzun zaman oldu yok yazılıyorsunuz, hadi gelin artık da özlem giderelim...
Erkan abi sorma yaw yine olamadı. :( :( :(

Ama ilk spontan geziye katılmaya calışcam. 8) 8)

burak mehmet' Alıntı:
Gelen müşterilerede holoskooooooo derim bayıltırım :D
Yaw boşversene müşteriyi senimi alacak arabayımı alacak yaw ??? ??? ??? ;D ;D ;D ;D

burak mehmet' Alıntı:
Hepsi Yeni Mustafa abinin suçu...Ben yemek yaparken güzel sohbeti olan insanlar uzak dursun benden..Takıldım muhabbete yandı yemek..

Eyvah suçlu biz olduk görüyonmu tadına bile bakamadan ama söz bir dahakine ben yapayım affettireyim kendimi

CKAYA' Alıntı:
Abiiiiiii sen ne yaptın bitirdin beni sirkette oraya buraya saldırdım :smiley: En sevdigim seydir sarma :D kim sevmez ki sarma :smiley: Kimler nelere benzetir mesela :D:D:D

çok utandım yengemin yüzüne bakamadım :(:( uyarır insan olm ya...

mustafasever' Alıntı:
Eyvah suçlu biz olduk görüyonmu tadına bile bakamadan ama söz bir dahakine ben yapayım affettireyim kendimi

bu yazı beni cezbeledi... evet düzgün bir kavurma hepimizin hakkı...

CKAYA' Alıntı:
çağın inan bir saat elimi sürmedim bekledim gelen olurmu diye.. ama... :smiley:

outlaw06' Alıntı:
Teşekkürler Levent bey.Hep beraber inşallah
İnşallah, resimleri gördükçe imreniyor insan.
Hele yemek resimleri ;D
Etin her çeşidi, köftesi sucuğu kuşbaşı vs çok güzel ama benim gözüm köfteler yanındaki biberlerde kaldı, bide yanına 2 patlıcan bir soğan. Et aramam ekmek arası yap birde ayran.

selamlar sevgili abilerim ve kardeşlerim bu güzel ailenin değerli üyeleri hayırlı olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. en iyileri sizlerin olur inşallah. eşimin hamileliği ve iş arama telaşından dolayı siteye giremedim ve bu güzel etkinliğe katılamadım. :'( sizleri takmamak ne haddime ama istenmeyen durumlar oldu o yüzden abilerim. yoksa sizlerle olmak için ne kadar can attığımı biliyorsunuz. bu arada ailemize yeni katılan dostlara hoş geldiniz diyorum. sağlık ve esenlikle kalın saygılarımla. bu arada 2.5 v6 ya bayıldım. :smiley:

Burak bahane arama saç kavurma olmadı yapamadın işte ;) :D ;) , tamam bir daha ki etkinlikte güveç yapalım sen bir de onu dene o daha kolay, şöyle kuzu etli bol malzemeli baharatlı birazda biber salçası ve bol sarımsaklı ;D ;D ;D

Eflatun beyin eşine bütün gruba ikram ettiği nefis sarmalar için, aslan oğlu Kaan'a her anı fotoğrafladığı için, Eflatun bey'in kendisine de büyük etkinliklerimize yalnız değilde ailesiyle katıldığı için kocaman bir teşekkür ederiz. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR