mozbay1907
Kamp III
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Oooo hayırlı olsun abilerim
Oooo hayırlı olsun abilerim
Yarın veririm sticker ını öz olursunburak mehmet' Alıntı:hayırlı olsun hepimize...
bu arada benim halaaaaa stickerim yok..yoksa ben bu gurubun üvey üyesimiyim.
Mustafa bey bu guruba ilk gün kurulduğunda girenle, bugün giren arasında asla fark,ayrım,üstünlük yoktur.Gurupta müdavim olan 25 civarı araç sahibi abimöiz kardeşimiz var.Herkes birbiri ile samimi ve yakındır.Ayda 1 kere 20 jeep üzeri büyük buluşma, haftada 1-2 akşam veya 1-2 haftada birde pazar küçük 6-8-10 araçlık spontan buluşmalarımız oluyor.Bazende 6-7 araç sert yerlere gidiyoruz.Fakat büyük etkinlikler piknik kıvamında geçiyor lakişn;dönüş yolunda offroad yapmak isteyenlerin girebileceği bir parkur belirliyoruz ve sadece dileyen girip geziyor.Gezilerimizde ve buluşmalarımızda alkol yasak,kırıcı sert offroad yasak,ateşli silah yasak,sokakta bulduğu bir hanımı koluna takıp gelmek yasak,belirlenen parkur harici offroad yasak,biribirine zorla bak ben buraya girdim şuraya tırmandım hadi sende yap demek yasakmustafasever' Alıntı:Teşekkür ederim Burak bey ;
Bu ara hayırlı olsun isminiz (ismimiz olur umarım)
Burak Bey siz öz üye oldunuz sayılır sanırım bizde yandan yandan üvey olmak için çalışıyoruz.
guruba girmeyi başarırsak eğer askerdeki gibi ÇÖMEZLİK var mı
lastiği değiştir ÇÖMEZ
halatı getir ÇÖMEZ
mapalar nerede ÇÖMEZ
ateş için odun topla ÇÖMEZ
ateşi yak ÇÖMEZ
çay neredekaldı ÇÖMEZ
V.B
ona göre hazırlıklı olalım
Başkanım affınıza sığınarak bi fikir önermek istiyorum...o güzel grubumuzun güzel ismi anoff yerine an-off olsa nasıl olurdu?outlaw06' Alıntı:Burağın kızı şimdi doğmuş olsaydı, bir hafta daha gecikseydi, adını İpek Jimniye yerine İpek anofiye koyardık))
orhan19' Alıntı:yarin için malzeme işi nasıl olacak içecekler, çekirdek,bardak ,vs konu hakkında bilgi lütfen mesela bende saç var getireyimmi çay takımlarını getirelimmi