Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 656,819

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

hayırlı olsun hepimize...

bu arada benim halaaaaa stickerim yok..yoksa ben bu gurubun üvey üyesimiyim.

Teşekkür ederim Burak bey ;
Bu ara hayırlı olsun isminiz (ismimiz olur umarım)
Burak Bey siz öz üye oldunuz sayılır sanırım bizde yandan yandan üvey olmak için çalışıyoruz.
guruba girmeyi başarırsak eğer askerdeki gibi ÇÖMEZLİK var mı
lastiği değiştir ÇÖMEZ
halatı getir ÇÖMEZ
mapalar nerede ÇÖMEZ
ateş için odun topla ÇÖMEZ
ateşi yak ÇÖMEZ
çay neredekaldı ÇÖMEZ
V.B
ona göre hazırlıklı olalım

mustafasever' Alıntı:
Teşekkür ederim Burak bey ;
Bu ara hayırlı olsun isminiz (ismimiz olur umarım)
Burak Bey siz öz üye oldunuz sayılır sanırım bizde yandan yandan üvey olmak için çalışıyoruz.
guruba girmeyi başarırsak eğer askerdeki gibi ÇÖMEZLİK var mı
lastiği değiştir ÇÖMEZ
halatı getir ÇÖMEZ
mapalar nerede ÇÖMEZ
ateş için odun topla ÇÖMEZ
ateşi yak ÇÖMEZ
çay neredekaldı ÇÖMEZ
V.B
ona göre hazırlıklı olalım
Mustafa bey bu guruba ilk gün kurulduğunda girenle, bugün giren arasında asla fark,ayrım,üstünlük yoktur.Gurupta müdavim olan 25 civarı araç sahibi abimöiz kardeşimiz var.Herkes birbiri ile samimi ve yakındır.Ayda 1 kere 20 jeep üzeri büyük buluşma, haftada 1-2 akşam veya 1-2 haftada birde pazar küçük 6-8-10 araçlık spontan buluşmalarımız oluyor.Bazende 6-7 araç sert yerlere gidiyoruz.Fakat büyük etkinlikler piknik kıvamında geçiyor lakişn;dönüş yolunda offroad yapmak isteyenlerin girebileceği bir parkur belirliyoruz ve sadece dileyen girip geziyor.Gezilerimizde ve buluşmalarımızda alkol yasak,kırıcı sert offroad yasak,ateşli silah yasak,sokakta bulduğu bir hanımı koluna takıp gelmek yasak,belirlenen parkur harici offroad yasak,biribirine zorla bak ben buraya girdim şuraya tırmandım hadi sende yap demek yasak:smiley:Yeme içme muhabbet sohbet şakalaşma samimiyet dönerken çöp toplama, batanm arkadaşa yardım, her işe önce el atmaya çalışma serbest:smiley:))Çekirdek vazgeçilmezimiz.Bu arada gurupta herkese kefiliz herkesin kişiliğinin de arkasındayız.Bozuk eğri adam yok.Çok eminim ;keşke daha önce tanısaydım diyeceğiniz en az 5 kişi çıkacaktır.Tabii başta dediğimiz gibi;insan sevgisi,dürüstlük,samimiyet,doğa ve 4x4 sevgisi olmayan gurupta pek haz alamaz:smiley:Umarız siz bize, bizim kriterlerde size uyuyordur ve 20-25 jeep l,ik bir konvoyla gidip doğada güzel bir gün geçirmenin hazzını sizde duyarsınız.Amacımız; düzgün insanları düzgün bir gurupta bir araya getirmek.Maddi,sosyal,kişisel,ailesel vs sorunlarımızı doğada çözüp mutlu bir şekilde haftaya başlamak.Şu an değil ankara, ülke çapında en kalabalık organizasyonları biz yapıyoruz.(mahalli yarışlar mahalli kamplar haricinde yani, guruplarla yapılan gezileri kjastediyorum).Çok şükür üyeler fevkalade kaliteli olduğu için gelen bir daha kopamıyor ve her ay büyük etkinliği herkes iple çekiyor.Allah birliğimizi, muhabbetimizi bozmasın diyelim.Aracınızın da yapılı olması sadece sizin keyfinize kalmış bir durum.Araçların 25 tanesinden 15 tanesi standart.Yani sizin arazide beklentileriniz ve yapmak istediklerimniz zamanla sizi yönlendirir.selamlar.
Buda benden manas destanı olsun:smiley:

Savaş Bey teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı bende eminim orada ki insanların seçilmiş özel insanlar olduklarından .
Ben isterim ki eşimle çocuğumla gelebileceğim güzel bir ortam olması yönünde beklentim .
çömezlik konusunda latife ediyorum bu tür ortamların birliktelik ve beraberlik olduğunun farkındayım .
Sadece muhabbete dahil olabilmek adına lafa karışmaya çalışıyorum .
Üvey üye olmak için çabalıyorum ne zaman ki stikırımı alırda öz üye olurum diye çabalıyorum .
inşallah tanışma imkanı buluruzda berabercene keyifli zamanlar geçiririz
YARINDA YOLUNUZ AÇIK OLSUN HEPİNİZİN

haydi hayırlı uğurlu olsun anoff ismi hafızalara kazınsın inşallah bu arada bendede sticker hala yok !

outlaw06' Alıntı:
Burağın kızı şimdi doğmuş olsaydı, bir hafta daha gecikseydi, adını İpek Jimniye yerine İpek anofiye koyardık:smiley:))
Başkanım affınıza sığınarak bi fikir önermek istiyorum...o güzel grubumuzun güzel ismi anoff yerine an-off olsa nasıl olurdu?

yarin için malzeme işi nasıl olacak içecekler, çekirdek,bardak ,vs konu hakkında bilgi lütfen mesela bende saç var getireyimmi çay takımlarını getirelimmi

orhan19' Alıntı:
yarin için malzeme işi nasıl olacak içecekler, çekirdek,bardak ,vs konu hakkında bilgi lütfen mesela bende saç var getireyimmi çay takımlarını getirelimmi

Orhan baba, alışverişin tamamını başkan halletti sağolsun, yarın arkadaşlar dan eğer semaveri olan varsa getirirse güzel olur yoksa benim isli demlikte de içeriz sıkıntı yok :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,856
Kayıtlı Üye Sayımız
166,652
Kaydolan Son Üyemiz
ayeser

Çevrimiçi üyeler

Geri