outlaw06
2002 WJ 4.7 ( Düplü )
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
akçakoca
akçakoca
Abi sen cj topla, distrübütör olayını da çöz, ilk müşterin benimerka' Alıntı:günaydın başkanım günaydın sevgili dostlar.. bana tekrar mı cj toplatacaksın abi...![]()
Daaazeleerrrr, kokusu şamdan kuzusu karstan tazzelerrr, mantar soteli domates ezmeli acı biberli sac kavurmaya gel.Önce sacı sonra Mesut abinin parmaklarını ekmeğe ban.Ban vatandaş baannnmesut kose' Alıntı:Geeel meşhur saç kavurmaya gelll, gel vatandaş sende gel ;D ;D ;D ;D ;D
Sağol Gökhanım da;gece 3 e kadar mide gurultu senfoni orkestrasının konseri de olmayaydı iyiydifrontera58' Alıntı:afiyet olsun abim
outlaw06' Alıntı:Daaazeleerrrr, kokusu şamdan kuzusu karstan tazzelerrr, mantar soteli domates ezmeli acı biberli sac kavurmaya gel.Önce sacı sonra Mesut abinin parmaklarını ekmeğe ban.Ban vatandaş baannn))
(tam mahallede leğen satacak adamım yaw)
Kızları topla gel, ama erkekler e yanlış adres ver.Kurumcu yaylasına yolla meselaburak mehmet' Alıntı:bidahaki organiasyonu açıklıyorum
İNDİANA dan OHİO ya traktör yolundan bol çamurlu bir geçiş oradan KENTUCKY ye dere yatağından çıkıyoruz KENTUCKY de mangalda tavuk yapıp Savaş abi çığırtkanlığında KFC ye inat tavuk satışı yapıyoruz elde edilen geliride Kapı dışarı edilmiş offroad cuları yaşatma derneğine bağışlıyoruz...
Savaş Abim o nasıl bi reklamdı öyle işyerinde mesajını okuyan kızlar bile yarın gelmek istiyor Mesut abinin Saç kavurma şenliğine...
outlaw06' Alıntı:Sevgili ANKARA OFFROAD VE OUTDOOR ETKİNLİKLERİ GURUBU ÜYELERİ,abilerim ve kardeşlerimün gece Şener kardeşimizin mühyede aracı kırılmıştır.Geçmiş olsun.Rotu kırmış önemli bir durum değil çok şükür.Ama canımı sıkan şey kimseyi rahatsız etmemek ve geç olması düşüncesi ile hiçbirimizi aramaması.Bundan sonra bu guruptan bir arkadaşımız gece yada gündüz bir sıkıntı yaşarsa en az 5 arkadaşımıza,en yakın gördüğü kişilere cep telle ulaşsın veya mesaj atsın derim.Yapılan çağrıya ;(asla kimse lakayt,umursamaz kalmaz biliyorum ama!)rahatsızlık duyan veya alakasız kalan arkadaşın da zaten gurupla alakası o anda kesilir.Aynı sofrada yemek yediklerimizle gece gündüz aynı çamurda araba çekmeyide biliriz biz.FARKLIYIZ O HALDE HER ANLAMDA FARKIMIZI GÖSTERELİM.Saygılar selamlar
Abim benim yaaa 10 numara adamsın vallahi :-Doutlaw06' Alıntı:Gökhan senin derdin nedir kujum?Zaten offroad umuz gelmiş dün geceden beri kaşınıyor boynumuz kollarımız!