KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Beyler ne güvenç i ya.Yapmayın.Mühyede yaparız sacımızı ordan da elmadağına tırmanır döneriz.Duvartepede yaparız sacı.Keşfettiğimiz dereye iner CJ8 eğleniriz vallaha.NASIL BİR GURUPTUR ALLAHIM YERİNDE DURDURAMIYORUZ))Yarın akşam çekirdek tepeye gidelim bence.Pazarda mühye duvartepede saç kavurma.Yemekten sonra da kutsal tepenin sırtından 4 hafta önce karataşa doğru yaptığımız çamurlu rotayı yapalım.
Geçen Dalca,Çağın,Tuncay abi,Murat,Dinçer,Salih,Erem Erdem abi ile yaptığımız rotayı yaparız.Spontanda ta basıp 100km yol gitmeyelim.3 yada 10 mart da etkinlik var zaten.
Valla pencereden 8 gurup üyesi bakınıyor.(7 de misafir var)...Erkan ve başka bir araç daha ışıkdağı keşif yapalım diyen olursa montu alır çıkarım.Yok mühyede kımıldanalım derseniz 12 dakkaya ordayım.şaşmazda adrenalin yapalım diyen olursa trafiğin durumuna göre 30-45 dak yada ordayım.yooooo bu spontan çok acil oldu yarın akşam derseniz onada okey.ama pazar sac ı yerim abi!MESUT ABİİİ bizi discoya götüür.pardon.bize saç yap
Valla pencereden 8 gurup üyesi bakınıyor.(7 de misafir var)...Erkan ve başka bir araç daha ışıkdağı keşif yapalım diyen olursa montu alır çıkarım.Yok mühyede kımıldanalım derseniz 12 dakkaya ordayım.şaşmazda adrenalin yapalım diyen olursa trafiğin durumuna göre 30-45 dak yada ordayım.yooooo bu spontan çok acil oldu yarın akşam derseniz onada okey.ama pazar sac ı yerim abi!MESUT ABİİİ bizi discoya götüür.pardon.bize saç yap
yarın mesai var o korkutuyor ışıkdağı konusunda.Düşünsenize buradan çık eve git jeepi tekrar istanbulyolu trafiğine gir angarya ama mühye olur bana uyar...
Ben izlemedeyim Erkancım ışıkdağı çok yorar.Hiç hazır hissetmiyorum.Zaten orayla alakalı planı yapmıştık.Birgün 2-3 ara. 6-7 kişi gidip geceleyip sizin evde kalacaz.Ama yazdığım gibi kim ne derse uyarım...Bugüne kadar her spontanda kim nereye çağırdıysa gittim,biliyorsunuz.