KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Pek sallayan olmadı ama saat 7 de murat Özbay,İlker,Salih,Ahmet le mühyede bisiklet kiralanan alanda buluşuyoruz))Çarşamba akşamı nereden çıktı bilmiyorum ama genel istek üzerine gidiyoruz bakalımGelmek isteyen buyursun gelsin
GÜNAYDIN
dün için kusura bakmayın lütfen prensesin göbek kordonu düştü ve banyo yaptırılması gerekiyordu ilk banyosunda yanında olmak istedim..ama yanınızda olmayı çok isterdim
GÜNAYDIN
dün için kusura bakmayın lütfen prensesin göbek kordonu düştü ve banyo yaptırılması gerekiyordu ilk banyosunda yanında olmak istedim..ama yanınızda olmayı çok isterdim
havalar biraz daha ısınsada ( çok değil ama ) bi kamp yapsak şöyle çadırlarımızı kurup ateşimizi yakıp başında sohbet edip,şarkı söyleyip .. çok canım çekti
Bir aksilik çıkmaz sa bende bir daha ki etkinliğe kamplı gitmeyi düşünüyorum, özledim gerçekten, en son ışık dağında etkinliğe kamplı gitmiştik, gece -12 civarında bir soğuk vardı ama bir o kadarda güzeldi. şimdiden kamplı gelecekler varsa haber vermiş olalım bir sonraki yapacağımız etkinliğe isteyen günübirlik, malzemesi olan ve isteyen varsa da kamplı gelebilir.
Bir aksilik çıkmaz sa bende bir daha ki etkinliğe kamplı gitmeyi düşünüyorum, özledim gerçekten, en son ışık dağında etkinliğe kamplı gitmiştik, gece -12 civarında bir soğuk vardı ama bir o kadarda güzeldi. şimdiden kamplı gelecekler varsa haber vermiş olalım bir sonraki yapacağımız etkinliğe isteyen günübirlik, malzemesi olan ve isteyen varsa da kamplı gelebilir.
Herkese selam değerli dostlar.
Savaş abi vallahülazim haklısın,ben de vazifeyi yapayım diye Elvankentteki çiçekçiye gittim,aman yarabbi ana baba pardon baba baba günü,çiçekçi resmen darpane konumundaydı.Çılgın bir kalabalık,bir an okuduğum ve çiçekçi olamadığım için kendime çok kızdım...
Çiçek de güzeldi vesselam,hanımda mutlu oldu tabi ben de.
Buradan tüm seven kalplere selam olsun,aşk dolu kalplerden sevgi dolu bakışlardan mahrum kalınmasın...