Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,916
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

cidowsky' Alıntı:
günaydın o ayak izlerini eğer bir ayı ayak izi olarak düşündüysen bende o izlenimi yaratmadı daha çok insan ayağını düşündürüyo bi ara çizmeye çalışır yollarım aslında ama tabi benden başka böyle düşünen yoksa sorun yok :smiley: ellerine sağlık güzel olmuş değişik ve hoş olmuş
Banada ayı ayağından çok kendi ayağımı hatırlattı. :eek: :eek: :eek: Ha ben biraz ayı gibiyimdir ama yinede daha bi pence izi gibi olsa daha guzel olr ;D ;D ;D ;D

Bide "Suzuki Off-Road" Yerine direk Suzuki yazsa daha iyi. Tema zaten off-road ve doğa meşgalelerini direk anlatıyor.

Etiketler

HERKESE GÜNAYDIN

20ocak2013mühye 037.jpg

20ocak2013mühye 026.jpg

20ocak2013mühye 014.jpg

Hiç beğenmedim çok kötü hele 3 tane siyah kartal var birisi rampa bile çıkamayan jp 233 plaka verimsiz bi araca benziyo...3 siyah kartalıda köy hizmetlerinden ihaledenmi aldılar acaba ?
NOT:çok pis kıskanırım acayip çamur atarım..

outlaw06' Alıntı:
:smiley:)))))))))))))))))))))))))))) Burak Allah iyiliğini versin:smiley:))

hasedimden çatladım abim yetmedi durup durum gene koyuyosun fotoğraf :(:( Allahtan Murat beceremiyo fotoğraf yüklemeyi yoksa elinde güzel fotoğraflar varmış....

burak mehmet' Alıntı:
hasedimden çatladım abim yetmedi durup durum gene koyuyosun fotoğraf :(:( Allahtan Murat beceremiyo fotoğraf yüklemeyi yoksa elinde güzel fotoğraflar varmış....
Helak olmasın fotolar, bize gondersin biz koyalım ;) ;)

şubat 3 e kadar bekleyelim koymassa Çağının küreğiyle azının ortasına vurayım Murat Beyin...

Herkese iyi akşamlar, bir arkadaşımın 1 yaşında orjinal rottweiler cinsi bir köpeği var cinsiyeti erkek, saldırgan değil, yarı eğitimli (kendisi eğitmiş yapabildiği kadar) kendisi bakamadığı için onu ÜCRETSİZ sahiplendirmek istiyor, haberiniz ola, buda fotoğrafı

IMG_0475.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,534
Kaydolan Son Üyemiz
1997 ZJ

SON KONULAR

Geri