Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
SEVGİLİ DOSTLAR, ABİLERİM;
Mustafa kardeşimizin bu cumartesi günkü düğününe, gurupça bir hediye alalım derim.Katılım kesinlikle ve kesinlikle keyfekederdir.Daha önce yaptığımız doğum günleri, çocuk görmesi vs diğer paylaşımlarımızda da 10-15 tl ile herkes kendi gönlünce katkıda bulundu.Ben buradan kendim ..... şu kadarla hediye için katkıda bulunuyorum demekten ziyade herkesin kendi keyfine bırakıyorum.Eskisi gibi 10-15 tl katılımla bir altın, bir de çelenk yaptıralım derim.şayet hiç katılan olmasa dahi, ben kendi adıma değil! gurup adına hediyemizi,altın ve çelengi zaten almak durumundayım.Herkese selam ve saygılar
Not;Mustafa net i hiç kullanmadığından durumdan haberi yoktur, olsa da umurum değil
evlenmeyeydi, başımıza iş açmayaydı
Dileyen alta adını ekleyebilir.
Mustafa hediye katılım kampanyası listesi: Savaş, Mesut Köse,Erkan Eroğlu, Dalca Cömert , Burak Mehmet Üçkol,Çağın Kaya, Salih Özen,Erkan Nezir,Gökhan Tosun,Oytun Kurt,Yiğit Değirmencioğlu,Salih Yardımcı
Savaş abi,ben haftaya çarşambaya kadar Antalya da toplantıdayım,haftasonu da düğüne katılamayacağım,benden çok selam,hayırlı uğurlu olsun,bir ömür boyu saadet ve mutluluklar temenni ederim.
İstirhamım,sen gönlünden kopanı eğer uygun olursan benim adıma hesaba eklersen ben ilk görüşmemizde sana ödemesini yaparım.
Tekrar selamlar...