Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 647,427
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Bir kucak sevgi, bir avuç dua, içten bir selam kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri. Eviniz huzur kalbiniz nur dolsun, mübarek kandiliniz kutlu olsun.

Etiketler

SEVGİLİ DOSTLAR, ABİLERİM;
Mustafa kardeşimizin bu cumartesi günkü düğününe, gurupça bir hediye alalım derim.Katılım kesinlikle ve kesinlikle keyfekederdir.Daha önce yaptığımız doğum günleri, çocuk görmesi vs diğer paylaşımlarımızda da 10-15 tl ile herkes kendi gönlünce katkıda bulundu.Ben buradan kendim ..... şu kadarla hediye için katkıda bulunuyorum demekten ziyade herkesin kendi keyfine bırakıyorum.Eskisi gibi 10-15 tl katılımla bir altın, bir de çelenk yaptıralım derim.şayet hiç katılan olmasa dahi, ben kendi adıma değil! gurup adına hediyemizi,altın ve çelengi zaten almak durumundayım.Herkese selam ve saygılar
Not;Mustafa net i hiç kullanmadığından durumdan haberi yoktur, olsa da umurum değil:smiley: evlenmeyeydi, başımıza iş açmayaydı:smiley:Dileyen alta adını ekleyebilir.

Mustafa ,düğün hediyesi listesi: Savaş, Mesut Köse,Erkan Eroğlu, Dalca Cömert , Burak Mehmet Üçkol,Çağın Kaya, Salih Özen,Erkan Nezir,Gökhan Tosun,Oytun Kurt,Yiğit Değirmencioğlu,Salih yardımcı,Serkan Aydoğan,

outlaw06' Alıntı:
Mustafa ,düğün hediyesi listesi: Savaş, Mesut Köse,Erkan Eroğlu, Dalca Cömert , Burak Mehmet Üçkol,Çağın Kaya, Salih Özen,Erkan Nezir,Gökhan Tosun,Oytun Kurt,Yiğit Değirmencioğlu,Salih yardımcı,Serkan Aydoğan, Salih TURAN

outlaw06' Alıntı:
SEVGİLİ DOSTLAR, ABİLERİM;
Mustafa kardeşimizin bu cumartesi günkü düğününe, gurupça bir hediye alalım derim.Katılım kesinlikle ve kesinlikle keyfekederdir.Daha önce yaptığımız doğum günleri, çocuk görmesi vs diğer paylaşımlarımızda da 10-15 tl ile herkes kendi gönlünce katkıda bulundu.Ben buradan kendim ..... şu kadarla hediye için katkıda bulunuyorum demekten ziyade herkesin kendi keyfine bırakıyorum.Eskisi gibi 10-15 tl katılımla bir altın, bir de çelenk yaptıralım derim.şayet hiç katılan olmasa dahi, ben kendi adıma değil! gurup adına hediyemizi,altın ve çelengi zaten almak durumundayım.Herkese selam ve saygılar
Not;Mustafa net i hiç kullanmadığından durumdan haberi yoktur, olsa da umurum değil:smiley: evlenmeyeydi, başımıza iş açmayaydı:smiley:Dileyen alta adını ekleyebilir.

Mustafa ,düğün hediyesi listesi: Savaş, Mesut Köse,Erkan Eroğlu, Dalca Cömert , Burak Mehmet Üçkol,Çağın Kaya, Salih Özen,Erkan Nezir,Gökhan Tosun,Oytun Kurt,Yiğit Değirmencioğlu,Salih yardımcı,Serkan Aydoğan,Salih Turan

Monti' Alıntı:
Nası videoyu direk acamıyormusun mesajın içinde ??? ??? ??? Ben gorup acabiliyorum :eek: :eek:

sizin yüklemeniz ile alakalı değil benim saçma sapan iş yeri politikamla ilgili...Youtube a giriş yasak bizde.Ben videoyu yasaklı olarak görüyosam siz doğru yüklemişsiniz demek ;);)

Cherokee Off Road Team 2.Gezisi Ayaş-Güdül-İnönü Mağaraları-Kızılcahamam tarafına 27.Ocak.2013 Pazar günü yapılacaktır. Bol Çamurlu bol karlı bol off road lı gezimize tüm Cherokee sahibi ayrıcalıklı arkadaşlar davetlidir.

40049683.jpg

Bu şekilde bir sticker tasarladım tabi amatör olarak ve beğeninize sunuyorum sizce nasıl olmuş, belki sticker tasarımı yapan bir yerde daha hoş hale getirilebilir yada farklı bir yazı amblem yada araç resmi konulabilir, olumlu yada olumsuz eleştirilerinizi yazarsanız sevinirim :smiley:

Adsız.jpg

iroqua' Alıntı:
Bu şekilde bir sticker tasarladım tabi amatör olarak ve beğeninize sunuyorum sizce nasıl olmuş, belki sticker tasarımı yapan bir yerde daha hoş hale getirilebilir yada farklı bir yazı amblem yada araç resmi konulabilir, olumlu yada olumsuz eleştirilerinizi yazarsanız sevinirim :smiley:
abi off road kısmında son harfi t değilde d ile yapsanız aslında...

burak mehmet' Alıntı:
abi off road kısmında son harfi t değilde d ile yapsanız aslında...

Burak t yi d yaptım uyarın için teşekkürler, tasarım nasıl ne eklenebilir yada ne fazla olmuş yada şu olsa daha iyi olurdu diyebileceğin bir şey varmı, bu sadece bir taslak önerilerinizle zaman içinde şekillenecek

iroqua' Alıntı:

günaydın o ayak izlerini eğer bir ayı ayak izi olarak düşündüysen bende o izlenimi yaratmadı daha çok insan ayağını düşündürüyo bi ara çizmeye çalışır yollarım aslında ama tabi benden başka böyle düşünen yoksa sorun yok :smiley: ellerine sağlık güzel olmuş değişik ve hoş olmuş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri