Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 647,437
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

burak mehmet' Alıntı:
vardır nedir üzerimde göz mantarı kapmışım evdeyim gene :(:(

karda şöyle lapa lapa yağmıyor ki izleyelim :(
Hangi dilde yazdın ilk cümleni çözemedim :smiley:
Sen keşke Süha abi aradığında acsaydın hamama beraber gıdıp ıyıce bı temızlenseydın başkan :smiley:

Etiketler

mozbay1907' Alıntı:
Sen keşke Süha abi aradığında acsaydın hamama beraber gıdıp ıyıce bı temızlenseydın başkan :smiley:

nazarmı olcaktı başında...gözlerim yanıyor monitöre bakamadan yazıyorum...:D

Başkanım keşke aduysaydım telefonu haklısın..:D

mozbay1907' Alıntı:
Olmazsa bide kurşun döktürelim sana :smiley:

Bende bu topic i inceliyordum. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93822.0;topicseen sizlerde bir bakin faydalanabiliriz diye dusunuyorum.

teşekkür ediyorum 2 sinde de çıktı..tuhaf...

Murat kurşun işi yaş başkanım. Bu talihsizlikle o kurşun seker....

mesut kose' Alıntı:
Bırakın bu geyikleri işimize bakalım ;D

Bu hafta beni kimse tutamaz hadi bi şeyler yapalım. Savaş başkan bizi Güvenç'e götür şimdi orada bolca kar vardır, yada 3-5 araç sıkı bir keşif gezisi yapalım müsait olan araçlarla ;)
Mesut abi bu cherokee ciler ırkcılık yapıyor bu hafta, :smiley:) eğer 3-5 araç bir yerlere gidelim diyorsanız bana uyar her yere gelebilirim

P4070080.JPG

P5120073.JPG

P5050176.JPG

Mesut abi buluşma yerini ve saatini söylemen yeterli abi nereye dilersen gideriz :smiley:

MESUT ABİ, ERKAN KARDEŞİM emriniz olur.Her zamanki gibi spontan etkinlik ve liste açmıyoruz.Sadece isim yazıyoruz.Yabancı araç yasak.Sadece gurup üyelerine açıktır.
Savaş, Mesut Köse, Erkan Nezir.........
Dileyen listeye adını yazsın.Pazar saat 12 buluşma.İstikamet Güvenç göleti.(yada varmı başka teklif?Mesut abi güvenç dedi.Erkanların ormanlarada gidilebilir)

outlaw06' Alıntı:
MESUT ABİ, ERKAN KARDEŞİM emriniz olur.Her zamanki gibi spontan etkinlik ve liste açmıyoruz.Sadece isim yazıyoruz.Yabancı araç yasak.Sadece gurup üyelerine açıktır.
Savaş, Mesut Köse, Erkan Nezir.........
Dileyen listeye adını yazsın.Pazar saat 12 buluşma.İstikamet Güvenç göleti.(yada varmı başka teklif?Mesut abi güvenç dedi.Erkanların ormanlarada gidilebilir)

Savaş abi nereye dilerseniz gideriz yalnız zamanı biraz erkene alalımmı cünki malum gün erken kararıyor 12 değilde 11 gibi olabilir yada siz nasıl uygun görürseniz beypazarı, kızılcahamam, çamlıdere, güvenç gölü fark etmez benim için yalız bizim orada kar çoktur bunu göz ardı etmeyelim

savaş abi şimdi telefon actım ışık dağına fazla kar yağmamış 30 cm civarında imiş kar dün 5 cm civarında kar düşmüş gidilebilir

iroqua' Alıntı:
Savaş abi nereye dilerseniz gideriz yalnız zamanı biraz erkene alalımmı cünki malum gün erken kararıyor 12 değilde 11 gibi olabilir yada siz nasıl uygun görürseniz beypazarı, kızılcahamam, çamlıdere, güvenç gölü fark etmez benim için yalız bizim orada kar çoktur bunu göz ardı etmeyelim
Erkan arabam yok taksiyle geleceğim için yere senle Mesut abi karar verin,hiç fark etmez:smiley:Siz açtınız konuyu.Ama buluşma saati hiç kusura bakma 12 abi:smiley:11,45 buluşma 12 hareket:smiley:Bol bol batan araç çekecez:smiley:))Islanacaz, yorulacaz,tüm stresi atacaz...

outlaw06' Alıntı:
Erkan arabam yok taksiyle geleceğim için yere senle Mesut abi karar verin,hiç fark etmez:smiley:Siz açtınız konuyu.Ama buluşma saati hiç kusura bakma 12 abi:smiley:11,45 buluşma 12 hareket:smiley:Bol bol batan araç çekecez:smiley:))Islanacaz, yorulacaz,tüm stresi atacaz...

Abi ne taksisi ben seni alırım nereden istersen, ben tek geliyorum zaten başka kimse yok aracımda,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,705
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR