Abi ben yarın bizim köy tarafında (Fevziye) olucam büyük ihtiamalle Burak larla daha tam konusamadık ıc cıkısı belkı gorusucez daha tam netleşen bi durum olmadı acıkcası
Yarına benim işimin saati 15.00 gibi olacak. Bu yüzden 12.30-13.00 gibi sizlerin buluşmasına dahil olmak isterim. Mühye tarafına gelir arabasını tanıdığım birinizin yanına yanaşırım artık
Yarına benim işimin saati 15.00 gibi olacak. Bu yüzden 12.30-13.00 gibi sizlerle buluşmayı isterim. Mühye tarafına gelir arabasını tanıdığım birinizin yanına yanaşırım artık
Kons gibi oldum, biraz face e git, biraz buryaMasaya çıkıp oyniyimmi?
Sayı belli olsunda ona göre bakalım duruma3-5 kişiyi geçmezse hamsiler benden diycemBu arada ben çupra yiyecem.nasıl burnuma koktu vallaha.))))))))
Yine güzel bir etkinlik ve yine ben kaçırıyorum yarın gündüz çalıştığım için malesef aranızda olmayacağım iyi eğlenceler dilerim.
Savaş abi bana inat olsun diyemi etkinlikler hep böyle rast geliyor anlamadım, 5 ve 6 ocakta sabah 09.30 ve öğlen 14.00 da aöf sınavlarım var dün öğrenmiş oldum bu nedenle yine aranızda yokum (
Tam olarak nerede olacağınızı yazın ki bakarsın sürpriz misafirleriniz felan gelebilir belki onların da canı hamsi çeker belli mi olur hazırlıklı olmak lazım