Ankara Kılıçlar Köyü Etkinliği (02 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan .com Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,584
Ynt: Ankara Kılıçlar Köyü Etkinliği (02 Mayıs 2010)

PrometheusTR' Alıntı:
o fotolar bende değildi ki :smiley: ben çekmemiştim yani, ben çeksem anında eklerim 8)

Onur sen disco aldıktan sonramı kıvırtmaya başladın yoksa daha önce bu konuda yeteneğin vardı da onun içinmi disco aldın ama kendine örnek olarak Kürşad ı aldığını varsayarsak her iki ihtimalde olası imiş

Eskiler derki mukdedir olmayan karısından mühlet ister seninkisi de ona benzer bir bahane oldu ne yapayım resimler bende yoktu deyip sıvışırım diyorsun yani ;D ;D ;D

Tolga bizim başımıza güneş geçmemesi için bırakmana teşekkür ederim ammaaa ordaki bir duyuma göre manda havuzunda ciddi ciddi ter dökmüşsün ;D ;D ;D

Etiketler

tolgameltem' Alıntı:
Yavuz abi ben devam ediyordum ama marşpiyeli orada bırakmam gerekiyordu ;D

Dedem izin vermedi,birde sadece ben ve Can eğleniyorduk hava da sıcaktı herkes arabasını kenara çekip bizi izliyordu başlarına güneş geçmesin diye vazgeçtim ;D

Valla isabet olmuş, oradan araba geçmez, en azından hasarsız vinçsiz geçmez.

discovery-V8' Alıntı:
Valla isabet olmuş, oradan araba geçmez, en azından hasarsız vinçsiz geçmez.

Orada o kadar ustanın arasındayken keşke ben de deneseymişim diye hala hayıflanıyorum ;D ;D

Ama Elizabeth ve ben duramadık. Bir daha kimbilir ne zaman... ::smiley:

allah'tan etkinliklerde de elin bu kadar yavaş değil necmi abi
iki gündür fotoğraf bekliyoruz gelen giden yok yau :D :D :D

Yakup sen ne diye bekliyorsunki onurun çenesi iki dakka durmadı bizde onurla uğraşmaktan resim upload edemedikki bir türlü tesadüf bu ya en sonda da disco resimleri var hoş onurun da bir aksiyon resmi yok ama park halinde var bir kaç resmi ona bakar bakar iç çeker artık ;D ;D ;D

nerde benim fotolar vicdansız abi ;D

benim aksiyonlarım sırasında sen düz yoldan gittiğin için çekememişsindir :p

Doğru ben otobandan gittim sen dağ tepe dolaştın o yüzden de ben resim çekemedim bak şu tesadüfe ki senin resimler banyoda yanmış ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Doğru ben otobandan gittim sen dağ tepe dolaştın o yüzden de ben resim çekemedim bak şu tesadüfe ki senin resimler banyoda yanmış ;D ;D ;D

abi niye fotoğraf makinasıyla duşa giriyosun ki sen de ::smiley:

Onur resimlerine kavuştu kavga bitti aslında onu iki hafta süründürmek vardı ya neyse (çünki o bana öyle yapmıştı ;D ;D ;D )

Onurcum bir günde mazeretten başka bir şey üret şurda çürük bir dişim var onu kıracam valla :smiley:))))))

Hadi gidelim ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56393.0;topicseen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR