.com' Alıntı:Yavuz varsayalım girdi işte caponun gireceği bu kadardı yerdeki minicik taştan tırstı geri döndü haaa biz girdikmi yooo niye girelimki bizim tarzımız imzamızda bulunmakta zaten ;D ;D ;D
Resim olayına gelince sabah evdeki pc den upload ederken bırakmıştım sanırım bir hata vermiş resimlerin uploadı bitmemiş akşama yine koyarım bir kaç resim
.com' Alıntı:Yavuz varsayalım girdi işte caponun gireceği bu kadardı yerdeki minicik taştan tırstı geri döndü haaa biz girdikmi yooo niye girelimki bizim tarzımız imzamızda bulunmakta zaten ;D ;D ;D
Resim olayına gelince sabah evdeki pc den upload ederken bırakmıştım sanırım bir hata vermiş resimlerin uploadı bitmemiş akşama yine koyarım bir kaç resim
yavuz-çelikel' Alıntı:öbür taraftan çıkmış.
fastjunkie' Alıntı:;D ;D ;D ;D
Şok içinde kalmışlar foto çekememişler ;D
discovery-V8' Alıntı:Suzi v kanala girdi diyordunuz bumudur yani kanala giriş ;D ;D başka yokmu foto?
Tempus' Alıntı:üstündede bim poşetleri ile abi ;D
.com' Alıntı:Hemmen konuya açıklık getiriyorum üzerindeki poşetler çöp poşetleriydi Tolga evden yanlışlıkla çöpleri alıp gelmiş gerçi o öyle söyledi ama araba uçmasın diye ağırlık olarak da koymuş olabilir ;D ;D ;D
Çıkış olayına gelince evet çıktı epey de girdi V kanala hakkını yiyemem Tolganın yaklaşık olarak 80 cm falan ilerledi sonra büyük bir atraksiyon göstererek geri geri kaçtı tozundan göremedik nereye kaçtığını ;D ;D ;D
Adam 3 saniyede CB lerin kapsama alanından çıktı o kadar diyorum ;D ;D ;D