Ankara Kılıçlar Köyü Etkinliği (02 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan .com Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,590
Ynt: Ankara Kılıçlar Köyü Etkinliği (02 Mayıs 2010)

PrometheusTR' Alıntı:
sen eğer deklanşörden daha hızlı kaçmayı becerememiş olsaydın, benim de elimde güzel bir kaçış fotoğrafı olacaktı da; maşallah iyi topukladın :D

Yemek buldun ye, dere geçişi buldun kaç ;D :D

Diyene bakarmısın Ufuk Abi ile derede gidiyoruz arkamdan da Onur geliyor bir ara aynaya bir baktım arkamızda sadece Amirle Kezban kalmış gerisi asvalta kaçmış zor yerlerde kimlerin kaçtığı belli değilmi Onur bakalım bunun için nasıl kıvırtacaksın ;D ;D ;D

Etiketler

Çerezin yanında başka bir arzusu olan varmı ;D ;D ;D

Hakanım sen bir şey istiyormusun ;)

Papatya falan ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Diyene bakarmısın Ufuk Abi ile derede gidiyoruz arkamdan da Onur geliyor bir ara aynaya bir baktım arkamızda sadece Amirle Kezban kalmış gerisi asvalta kaçmış zor yerlerde kimlerin kaçtığı belli değilmi Onur bakalım bunun için nasıl kıvırtacaksın ;D ;D ;D

"yol bitti geri dönüyoruz" komutunu duyunca döndük biz, ne bilelim bizi aldatmak için yaptığını :D

Yaw bu disco kullananlarda bu tavır her daim görünüyo sanki kıvır bakalım onur nereye kadar kıvıracaksın ;D ;D ;D

SL740069.jpg

.com' Alıntı:
Çerezin yanında başka bir arzusu olan varmı ;D ;D ;D

Hakanım sen bir şey istiyormusun ;)

Papatya falan ;D ;D ;D
Gülden aşağı kurtarmıyor ama idare eder :D :D Cihanla ilgili bişeymi paylaşıcan abi ;D ;D ;D

Yau önde Isuzu'yu görünce aklıma geldi,

Piknik alanındaki levha süperdi ya:

Taksi - 5 TL
Minibüs - 10 TL
ISUZU - 15 TL
Otobüs - 20 TL

:D ;D

Ben bir benzerini de İstanbul yolunda bir benzinlik girişinde gördüm;

OTO YIKAMA
İÇ-DIŞ 5 TL
Duplo - 10 TL

:D ;D

http://s194.photobucket.com/albums/z90/eywah/Kilic/?action=view&current=SL740117.flv​

hani bu kaddarmıydı? necmiabi bak uykusuz kaldım beklemekten:smiley:)uykusuz olunca çok da sinirli olrum:smiley:)))senin yüzünden tolga yandi yani::smiley:)

Tolga Başına geleceklerin hepsini hakediyor Meltem ama resimler geliyor videolar da sen gene de ne edeceksen et Tolgaya ben karışmam buna ;D ;D ;D

Bilgisayar çakıldı ona baktım şimdi devam ediyorum bu arada zaten Tolgada hepsi vardı ;)

http://s194.photobucket.com/albums/z90/eywah/Kilic/?action=view&current=SL740113.flv​

Bu arada fotoğraf ve videolar Batuhanın çekimidir emeğe saygı yani ;)

http://s194.photobucket.com/albums/z90/eywah/Kilic/?action=view&current=SL740118.flv​

meltemtolga' Alıntı:
hani bu kaddarmıydı? necmiabi bak uykusuz kaldım beklemekten:smiley:)uykusuz olunca çok da sinirli olrum:smiley:)))senin yüzünden tolga yandi yani::smiley:)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bence de hakediyor abi.:smiley:)) batuhanın ellerine sağlık bu arada:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri