Ankara Kılıçlar Köyü Etkinliği (02 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan .com Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,585
Ynt: Ankara Kılıçlar Köyü Etkinliği (02 Mayıs 2010)

Abiler yalnız Tolga bu gezide bir karar verdi kendi iddasına göre Migros bana göre Karamürsel sepetli arabasına 5,2 motor koyduracakmış bu motor nereye sığar buna bir şey demiyorum ama ondan sonra Tolga direk uçar bir daha göremeyiz en son bize Ufuk Abinin taktığı takozuyla CB den mesaj geçer ben aya ulaştım burda her yer ofroad hadi buraya etkinlik düzenleyin tımaaaammmm ;D ;D ;D

Etiketler

IMG_3506.jpg

IMG_3507.jpg

IMG_3508.jpg

IMG_3512.jpg

IMG_3513.jpg

IMG_3514.jpg

IMG_3515.jpg

IMG_3516.jpg

IMG_3517.jpg

IMG_3518.jpg

IMG_3519.jpg

IMG_3520.jpg

Burada da Tolganın katlettiği kurbağanın o melun katliamdan az önce çekilmiş fotoğraflarını görüyorsunuz az sonra başına geleceklerden habersiz mutlu mesut vıraklarken ;D ;D ;D

SL740116.jpg

Resul'deki fotolar nerde yau? Tek tek fotojenik bir şeyler çekmiştim :smiley:

Yaw sen bahane uydurmaktan iki hafta tek kare resim koyamamıştın şimdi hemen resim soruyorsun ;D ;D ;D

Resulün resimler bil bakalım nerde ;)

Necmi abi fotolar şahane eline sağlık

Can upload devam ediyor birazdan senin resmi geçit törenin başlayacak ;)

.com' Alıntı:
Yaw sen bahane uydurmaktan iki hafta tek kare resim koyamamıştın şimdi hemen resim soruyorsun ;D ;D ;D

Resulün resimler bil bakalım nerde ;)

o fotolar bende değildi ki :smiley: ben çekmemiştim yani, ben çeksem anında eklerim 8)

Necmi abi çok teşekkür ederim resimler için ;)

discovery-V8' Alıntı:
Suzi v kanala girdi diyordunuz bumudur yani kanala giriş ;D ;D başka yokmu foto?

Yavuz abi ben devam ediyordum ama marşpiyeli orada bırakmam gerekiyordu ;D

Dedem izin vermedi,birde sadece ben ve Can eğleniyorduk hava da sıcaktı herkes arabasını kenara çekip bizi izliyordu başlarına güneş geçmesin diye vazgeçtim ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
Ucundan accıcık. Daha yanına gelemeyenler var. Ben dahil.Tebrik ediyorum Tolga seni.

Yavuz abi teşekkürler,bunların hepsi klavye offroad'cusu ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Abiler yalnız Tolga bu gezide bir karar verdi kendi iddasına göre Migros bana göre Karamürsel sepetli arabasına 5,2 motor koyduracakmış bu motor nereye sığar buna bir şey demiyorum ama ondan sonra Tolga direk uçar bir daha göremeyiz en son bize Ufuk Abinin taktığı takozuyla CB den mesaj geçer ben aya ulaştım burda her yer ofroad hadi buraya etkinlik düzenleyin tımaaaammmm ;D ;D ;D

Ya herkesin altında benim suzi'nin iki üç katı motor var ama icraat yok :p

Bende dedim ki arabaların motorlarını değiştirelim,nasıl olsa arazi ile işiniz yok hem ekonomik de olur ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,820
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR