Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,675
Ynt: Ankara Işık Dağı Off Road Turu (06 Şubat 2011)

,

P2060126.jpg

P2060127.jpg

P2060128.jpg

Etiketler

Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

herkese selamlar,
ben Serhat
resimlerden anladığıma göre çok keyifli bir gezi olmuş kıskandım doğrusu :smiley:

Kocaeliden Ankara ya taşınalı 8 ay kadar oldu.
Sizlerle tanışmayı çok isterim.
Bu tür gezilerden haberim nasıl olacak bilmiyorum, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

(95 model ZJ kullanıcısıyım)

Harika kareler, harika bir etkinlik, kutluyorum, Işık Dağında sizlerle birlikte olmayı çok istiyordum ancak ağır grip nedeniyle maalesef gelemedim ama akşama kadarda ne yaptınız diye merak içindedeydim, çok keyifli olmuş, ellerinize sağlık, tekrarını istiyorum bilesin Hamdi Abi :smiley:

Serhat, Ankara'mıza hoşgeldiniz, bu etkinliklerimizi ETKİNLİKLER başlığımız altında bulabilirsiniz..

ssarp' Alıntı:
herkese selamlar,
ben Serhat
resimlerden anladığıma göre çok keyifli bir gezi olmuş kıskandım doğrusu :smiley:

Kocaeliden Ankara ya taşınalı 8 ay kadar oldu.
Sizlerle tanışmayı çok isterim.
Bu tür gezilerden haberim nasıl olacak bilmiyorum, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

(95 model ZJ kullanıcısıyım)

Erkan, fotoğraflar çok güzel, ellerine sağlık..

ceranus' Alıntı:
Serhat, Ankara'mıza hoşgeldiniz, bu etkinliklerimizi ETKİNLİKLER başlığımız altında bulabilirsiniz..

Teşekkürler Zerrin hanım,
İlk gezide hepinizle tanışmayı umud ediyorum.

ceranus' Alıntı:
Erkan, fotoğraflar çok güzel, ellerine sağlık..
Teşekkür ederim zerrin hanım
ceranus' Alıntı:
Harika kareler, harika bir etkinlik, kutluyorum, Işık Dağında sizlerle birlikte olmayı çok istiyordum ancak ağır grip nedeniyle maalesef gelemedim ama akşama kadarda ne yaptınız diye merak içindedeydim, çok keyifli olmuş, ellerinize sağlık, tekrarını istiyorum bilesin Hamdi Abi :smiley:
Acil şifalar diliyorum

herkese merhaba,
bu gün çok yoğundu, ancak gelebildim.
çok güzel bir gezi oldu, herkese teşekkür ederim.
resimleride yükleyeceğim inşallah.
yalnız kar erimeden bi gezi daha yapalım derim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,755
Kayıtlı Üye Sayımız
166,567
Kaydolan Son Üyemiz
ozcandervis

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR