Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,755
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

ama orayı gececem inat ettim .niva gecemezse zaten bir ihtimal traktör geçer .

Kopyası PIC_0043.jpg

Etiketler

tamertms' Alıntı:
gazı veriyorsun ,çekiliyorsun kenara, bir tabure altında biz çıkmak için çırpınırken sen keyifle izliyorsun ;D ;D ;D

sen gazı verıyorsun derken bana deme onuu yanındakıne de,sana verıyo gazı bana verıyo gazı bu burdan gecer orası nekı burası nekı arac kalıncada hecc oturuyo oyle ee adam daga bayıra utulu kumas pantolonla gelıyo baksana :smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:::smiley:

tamertms' Alıntı:
ama orayı gececem inat ettim .niva gecemezse zaten bir ihtimal traktör geçer .

orayı ancak ben gecerımmmmm benım arac gecerrr yaf şaka bır yana ordan traktor bıle gecemez

dur olmadı cumartesı deneyelım bır daha orayı ama cok zor yaf fena yapışıyo camur

tamertms' Alıntı:
deneyelim tekrar beraber gidelim ama.kurtarıcı meleğim benim hamdi abiyi aratmıyorsun ;D ;D ;D

hamdı abıyıde ben cektım hahaha

yanı hamdı abıyı cekmek bana nasıp oldu valla

tamam tamam gıdelım bakalım bı nasıl oluyo ee sen pazar gunu gelmıyormusun

tamertms' Alıntı:
demekki arazinin kralı L200 ve selim.

hahaha hahah yok canım sende nerden cıkartıyorsun bunlar aman efenımm olurmu oyle sey hahah

yok yaf şaka bır yana

hamdı abıyı cektım senı cektım erhan abıyı cektım serkanı cektım

hamdı abı benı cektı bırde tuncer abı benı cektı

sımdı sıra kara panter ve muratın aracında bırde onları cekersem tamam yaf gozum acık gıtmez hahah ::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:::smiley:

mserdemir' Alıntı:
hahaha hahah yok canım sende nerden cıkartıyorsun bunlar aman efenımm olurmu oyle sey hahah

yok yaf şaka bır yana

hamdı abıyı cektım senı cektım erhan abıyı cektım serkanı cektım

hamdı abı benı cektı bırde tuncer abı benı cektı

sımdı sıra kara panter ve muratın aracında bırde onları cekersem tamam yaf gozum acık gıtmez hahah ::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:::smiley:
gecen hafta kara saplandım kara panter gözumun içine baktı cekeyım dercesıne ama yınede yardım cıktım benı ilk ceken sen ol onu isterimm ama kalmakta istemıyorum xj farkı derimmm

son_kral_54' Alıntı:
yaf bak şimdi hele varmısın iddiaya ;D ;D ;D

cok fena bı yer bızım evın önü cok buyuk bı yer degıl ama gıren saplanıyo hamdı abı bak gırersın saplanırsın buı sefer ben cekmem senı nıhaha yeter her fırsatda benmı cekıp cıkartcam senı camurdan hahahahaha

murat çelik' Alıntı:
gecen hafta kara saplandım kara panter gözumun içine baktı cekeyım dercesıne ama yınede yardım cıktım benı ilk ceken sen ol onu isterimm ama kalmakta istemıyorum xj farkı derimmm

murat sende gır oraya hamdı abıyle ıkınızı aynı anda cekeyım olurmu ama yavas yavas sıra sana gelıyo murat senıde cekcem nııııhahahaa

son_kral_54' Alıntı:
yaf bak şimdi hele varmısın iddiaya ;D ;D ;D

cok fena bı yer bızım evın önü cok buyuk bı yer degıl ama gıren saplanıyo hamdı abı bak gırersın saplanırsın buı sefer ben cekmem senı nıhaha yeter her fırsatda benmı cekıp cıkartcam senı camurdan hahahahaha

murat çelik' Alıntı:

murat sende gır oraya hamdı abıyle ıkınızı aynı anda cekeyım olurmu ama yavas yavas sıra sana gelıyo murat senıde cekcem nııııhahahaa

murat çelik' Alıntı:
nere bu ra abiii bakalım bııı
bunların gözü herşeyden korkar olmuş yahu. şunlara biraz cesaret verelim murat.
mserdemir' Alıntı:

yok biz birbirimizi çekeriz. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR