Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,570
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008)

eratech' Alıntı:
eğer ki gelecek arkadaşlardan rahatsız olacak var ise, getirmeyebilirim... bizim Ares öyle hırçın ya da asabi bir köpek değildir ancak, kamp alanına bizim dışımızda başka biri veya başka bir hayvanın girmesine kesinlikle müsade etmez. bu bağlamda, bize bir nevi koruma/guard görevi üstlenir. yine de istemeyen ya da rahatsızlık hissedecek biri olursa aramızdan, ciddi söylüyorum, evde bırakabilirim. bunu buradan belirtmek ve katılacak herkesten de fikrini beyan etmesini rica ediyorum... :smiley:

Sevgili Eren ;
Üç kangal, bir kurt köpeği, bir de eve iltica etmiş cinsini bilmediğim toplam beş köpek sahibi olarak benim içinde sakıncası yok, Daha önce bu tür ortamda Ares in tepkilerini biliyorsan hiç sorun yok :smiley:)
Sevgiler,
MKG

Etiketler

Mustafa Abi ne kadar çok köpek sahibisin öyle, 5 köpek, bravo sana :smiley:

sevgili Mustafa Abi'cim; aslında durum şu ki; daha önce hiç böyle bir ortama girmedi kendisi. o yüzden tepkilerinden emin olmam mümkün değil, ben sadece gece yaptığımız yürüyüşlerdeki hareketlerinden bir çıkarım yapıyorum... tanıştıklarına oldukça sevimli ve yalaka, tanışmadıklarına biraz huysuz ve koruma modunda... herkesle tek tek tanıştıktan sonra bir problem çıkaracağını düşünmüyorum... huysuzluk yaparsa da en kötü ihtimal bi yere bağlı geçirir ilk kamp deneyimini... :smiley: :smiley:

sevgili Zerrin; bu arada ben de aynı fikirdeyim. biz biriyle zor başa çıkarken 5 köpeğe nasıl bakılır yaw... :smiley: :smiley: :smiley:

eveett, Mustafa Abi'nin itirazı olmadığı anlaşıldı... var mı başka itirazı olan? ya şimdi konuşsun ya da kamp sonuna kadar sussun... :smiley:

arkadaşlar etkinlik için acaba buluşma saatinizi belirledinizmi, benm sıkıntım zamanla birazda ayrıca pazar günü günübirlik katılmayı düşünen varmı...?...bir de cahilliğimi mazur görün :smiley: hani "arabalarla gidioruz, azıcık bi yürüoruz sonra çadır kuruoruz, şöle karnımızı doyurup ertesi gün de şu saattte dnüyoruz" gibisinden cahilliğimi giderecek şekilde bi açıklama yapacak biri varmıdıri:smiley:

-Ender, henüz cumartesi buluşma saatini belirlemedik, bayramdan sonra bu konuyu netleştireceğiz. Cumartesi günü yarım gün çalışan arkadaşlarımız var.

-Pazar günü günü birlik olarak katılmak isteyenlere etkinliğimiz açık.

-Kamp alanına kadar araçlarımız ile gidiyoruz, malzeme taşıma sorunumuz olmayacak.

-İlk günden itibaren kamp ateşimiz yanacak, herkes kendi getireceği yiyeceğini ortaya koyacak, hepimiz her türlü yiyecek ve içeceğimizi paylaşıyoruz, merak etmeyin.

-Pazar günü dönüş için de henüz saat belirlemedik ama orada karar verilecek hangi saatte dönüleceğine.

-Ayrıca off-road oyunları, yürüyüş, ateş başı sohbet yapacağımız etkinlikler arasındadır.

bnmde c.tesi yarım gün dolu gözüktüğü için sormuştum... sanırım buradan saat belli olduğunda duyurulur?. *saat e bağlı olarak gelmem drumunda bnek aracımda min 2 kişilik yer olucak..ankara içi dahil pek yolları henüz bimediiğim için bilen olursa daha ii olur.. :smiley:
ben de bir şekilde fırsat yaratmaya çalıştığım için söylyorum hani c.tesi çalışıp buluşma saatini çok erken bulacak arkadaşlar bana ulaşırlarsa geç de olsa katılma şansımız olabilir...

Gidş saatimizi tam olarak belirleyelim buradan duyuracağım merak etme Ender :smiley:

Listeye ekliyorum seni de

1- Zerrin Yiğiter (Ceranus) (1 Kişi) (Kamp malzemem var)
2- Fatih (jargondeath) (1 Kişi) (Kamp malzemesi eksik)
3- Eren Balaban (eratech) (2-4-6 Kişi) (Kamp malzemesi var)
4- Kağan Morkoç (t392syncro) (1 Kişi) (Kamp malzemesi var)
5- İlker Şahin (Nietsky) (1 Kişi) (Kamp malzemesi var)
6- Işıl Bayrak (şekerşey0606) (1 Kişi) (Kamp malzemesi eksik)
7- Kerim Alöç (yazargezer) (? Kişi) (Kamp malzemesi var)
8- Derya Yılmaz (derya06xx) (1 Kişi) (Kamp malzemesi eksik)
9- M.Emin Aydın (cartop) (? Kişi) (Kamp malzemesi var)
10- Eren Ataç (erenatac) (2 Kişi) (Kamp malzemesi var)
11- Levent (lewento) (2 Kişi) (Kamp malzemesi var)
12-Çiğdem (cidowsky) (1 Kişi) (Kamp malzemesi var)
13-Mustafa Kemal (MKG) (? Kişi) (Kamp malzemesi var)
14-Ender (medemir) (1 Kişi) (Kamp malzemesi eksik)

Son duruma göre elimiz de 1 Uyku Tulumu ve 1 Mat fazlamız kalmıştır.

teşekkür ederimm..

eratech' Alıntı:
sevgili Mustafa Abi'cim; aslında durum şu ki; daha önce hiç böyle bir ortama girmedi kendisi. o yüzden tepkilerinden emin olmam mümkün değil, ben sadece gece yaptığımız yürüyüşlerdeki hareketlerinden bir çıkarım yapıyorum... tanıştıklarına oldukça sevimli ve yalaka, tanışmadıklarına biraz huysuz ve koruma modunda... herkesle tek tek tanıştıktan sonra bir problem çıkaracağını düşünmüyorum... huysuzluk yaparsa da en kötü ihtimal bi yere bağlı geçirir ilk kamp deneyimini... :smiley: :smiley:

sevgili Zerrin; bu arada ben de aynı fikirdeyim. biz biriyle zor başa çıkarken 5 köpeğe nasıl bakılır yaw... :smiley: :smiley: :smiley:

eveett, Mustafa Abi'nin itirazı olmadığı anlaşıldı... var mı başka itirazı olan? ya şimdi konuşsun ya da kamp sonuna kadar sussun... :smiley:

bu yazı bu şekilde değil!
şu şekilde yazılmıştı, bir yöneticimiz, bu ve bunun gibi yazdığım bütün post'larımı editlemiş!
bu yazım karakterim'in aslı astarı şu şekildedir! herkesin kendine göre bir yazı karakteri vardır. lütfen
müdehale etmeyiniz! ya da çok rahatsızsanız bold ya da paragraflama yapılarak yazı yazılamayacağına
dair bir forum kuralı koyunuz. okuyup ona göre davranalım... en ufak bir uyarı bile olmadan insanların
yazdığı yazıları sorgusuz, uyarısız değiştirmenin saygısızlık olduğunu düşünüyorum!! kendi başımıza "edit"
düzenleme yapamayacak 5 yaşında çocukmuşuz muamelesidir bu, başka bir açıklaması yoktur, sonuçta
yazılarım, saygısızlık, hakaret, küfür veya konu ile alakasız şeyler içermemektedir, bu sadece bir yazım şeklidir
ve aynı imza gibi herkesin kendine göre bir düzenleme stili vardır... lüfen saygı gösterelim, gösterilmeyecekse
de bunu bilelim ve çocuk muamelesi gördüğümüz yerde daha fazla durmayıp gidelim... konuyu böldüğüm için
de ayrıca herkesten özür dilerim... umarım kimseye rahatsızlık vermemişimdir... sevgiler, saygılar... Eren BALABAN

sevgili Mustafa Abi'cim;
aslında durum şu ki; daha önce hiç böyle bir ortama girmedi kendisi. o yüzden tepkilerinden
emin olmam mümkün değil, ben sadece gece yaptığımız yürüyüşlerdeki hareketlerinden bir çıkarım
yapıyorum... tanıştıklarına oldukça sevimli ve yalaka, tanışmadıklarına biraz huysuz ve koruma modunda...
herkesle tek tek tanıştıktan sonra bir problem çıkaracağını düşünmüyorum... huysuzluk yaparsa da en kötü
ihtimal bi yere bağlı geçirir ilk kamp deneyimini... :smiley: :smiley:

Sana kesinlikle katılıyorum Eren.Siteye yeni üye olduğumda benzer bir olay benimde başıma gelmişti.Sonuçta dediğin gibi yazılarımız hakaret,küfür vs tarzı saygısızlıklar içermediği sürece buşekilde sert ve keyfi müdahaleler site üyelerini bu güzel ortamdan gereksiz yere soğutur.Buyüzden umarım site yöneticilerimiz bundan sonra bu ufak uyarımız vesilesiyle biz üyelere karşı biraz daha hassas ve duyarlı davranırlar diyerek bu konuyu noktalıyor ve terar aynı heyecanla kamp planlamalarımıza geri dönüyoruz ;)

bir kullanıcı olarak, senin de aynı duyguları paylaşmana ve bir nevi arka çıkmana
çok memnun oldum Işıl, buradan da sana tekrar tekrar teşekkür ediyorum... :smiley:

Sevgili Işıl ve Eren, duyduğunuz rahatsızlıkları ''Forum da Karşılaştığınız Sorunlar'' başlığında yeni konu açarak dile getirebilirsiniz.

sevgli zerrin öncelikle senin ve herkesin bayramını burdan kutluyorum.ışıkdağı etkinliğine katılmayı çok çok arzu edip bazı endişelerimden dolayı(sağlık sorunları)gelememe ihtimalim olabileceğni söylemiştim.endişemin kaynağıda bir sonraki hafta önemli bir sınavım olmasydı.ancak bu konuyu aşmış olmama rağmen başka bir engel çıktı.oda işyerimin pazar günü katılmamızın zorunlu olduğu bir eğitim programı düzenlemiş olması.çok çok üzülerek katılamayacağımı bildirmek durumundayım.şimdiden katılacaklara da iyi eğlenceler dliyorum...

Katılamayacağına üzüldüm Deryacım, çok şey kaçıracaksın ama tabii ki iş önceliklidir her zaman, sana da kolay gelsin ve sınavında ayrıca başarılar diliyorum, bir sonra ki etkinlikte birlikte olabilmek dileğiyle canım :smiley:

eminim ki etkinlik sonrası yorumlarınızı okurken çok şey kaçırdığımı görücem :smiley: ama umarım bir sonraki etkinlikte bende aranızda bulunurum ;)görüşmek dileğiyle...

Deryacım keşke gelebilseydin sende.İstersen birdaha düşün çünkü yorumlarımızı sadece okumakla kalmıyıcaksın birde ben gelip sana ballandıra ballandıra anlatıcam çünkü ;D Hem zaten aklın bizde kalıcağı için sınava çalışmanda biraz zor olucak ama naapalım artık daha sonraki etkinliklerimizde çıkarırsın acısını..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri