Ankara Grubu Ses Verin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bulent kocoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 195
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,111
Ynt: Ankara Grubu Ses Verin

Arkadaşlar tanışmazsak ,biz araçlara onlar bize baka baka zaman geçiricez,tanışalımki,böylece etkinlik yapmaya başlayabilelim,tanışma Pazar olursa Cumartesi çalışanlarda katılabilir diyorum,ama çoğunluk kararınada uyarım,ister Cumartesi ister Pazar olsun büyük bir terslik olmazsa gelirim,

Etiketler

pazar bende bi aksilik olmazsa mesaim olmazsa sizlerle tanışmak isterim

aranızda bi kaçınızı tanıyorum ama yeni kişiler var sanırım iyi günler

Merhaba Arkadaşlar,
Paza günü bir etkinlik düzenliyorum, suzukiciler olarak başladığımız bir etkinlik. Baktım burdada talep var duyurmak istedim.

Pazar günü sabah 10:00 da Harikalar Diyarı önünde buluşuyoruz. Şimdilik 6 araç var. Fethiye köyünden Ortabereket istikametine gideceğiz. Geçen haftalarda etabın Mülk köyü kısmını geçtik, zaman yetmedi geri döndük. Şimdi kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Standart araçların zorlancağı bir etap. Kimseyi yolda bırakmadık, şimdide bırakmayız. Baktık gidemedik, geri döneriz.

Aşağıdaki şartlar sizin içinde uygunsa herkesi bekleriz.

-En az AT lastik,
-Çeki halatı,
-2 adet u kilit,
-telsiz,
-durmayacağız, mangal kısmı yok,
-ekmek arası birşeyler yapılması iyi olur, bir yerde durur, yer devam ederiz.
-durmayacağımız için alkol alımını tercih etmiyoruz,

Bol offroad dolu bir gün olacak. Günler kısa 10:15 te hareket edeceğiz, beklemeyeceğiz.

AT lastiklerin siparişini verdik, aysonu gelecek, bu durumda katılamayacağim sanırım....

msmt' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,
Paza günü bir etkinlik düzenliyorum, suzukiciler olarak başladığımız bir etkinlik. Baktım burdada talep var duyurmak istedim.

Pazar günü sabah 10:00 da Harikalar Diyarı önünde buluşuyoruz. Şimdilik 6 araç var. Fethiye köyünden Ortabereket istikametine gideceğiz. Geçen haftalarda etabın Mülk köyü kısmını geçtik, zaman yetmedi geri döndük. Şimdi kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Standart araçların zorlancağı bir etap. Kimseyi yolda bırakmadık, şimdide bırakmayız. Baktık gidemedik, geri döneriz.

Aşağıdaki şartlar sizin içinde uygunsa herkesi bekleriz.

-En az AT lastik,
-Çeki halatı,
-2 adet u kilit,
-telsiz,
-durmayacağız, mangal kısmı yok,
-ekmek arası birşeyler yapılması iyi olur, bir yerde durur, yer devam ederiz.
-durmayacağımız için alkol alımını tercih etmiyoruz,

Bol offroad dolu bir gün olacak. Günler kısa 10:15 te hareket edeceğiz, beklemeyeceğiz.
merhaba mustafa bey.
bende katılabilirim.yanlız sorun şuki,
turumuz saat 14,30 da bitermi acaba? zira 15 de işbaşı yapmalıyım.

Sıradan cevap vereyim,

1- At lastikleriniz yoksa bile gelin, eğlence olur, batarız çıkarız, ;D Sadece etabın beli bir kısmı tamemen dağ toprak, taşlı arazi, çok çamursa ilerleyemeyiz, Birde güzelim lastiklerinizi orlarda heba etmenizi istemem.
2- u kilit, strapt, olmazsa olmaz, ofroadda kuraldır, yarışlarda da bu kural geçerlidir, herkes kendi halatıyla çekilir kendi halatını kendi bağlar, :smiley:
3- Telsiz olmazsa olmaz, çünkü haberleşme olmadımı araçları sürekli durdurup ne yapacağını tarif ediyoruz, zaman kaybı verimsizlik oluyor. Arkadaşa irtibat sağlayamadığımız için yavaş gitmek zorunda kalıyoruz. Zemine göre araları açın anonsu yapılıyor ama arkadaş diğer arkadaşın tamponunda devam ediyor. Tehlikeli durumlar olabiliyor. Hareket halinde iken araçlar arası haberleşme şart. Birde sürekli muhabbet etmek güzel oluyor :smiley:
4- Mekan yakın, başlangıç noktası harikalar diyarına 15km, Çok erken saatte gidilirse ikiye dönülür yoksa çok zor. Yanlıız araziye girince açıkcası bir aracı tek başına geri göndermek doğru değil. Araziye nasıl girdiysek öyle çıkmalıyız.

Bu hafta tanışma haftası olsun, gidelim görelim gezelim, haftaya daha hazırlıklı gideriz. Bu gezi eğitim amaçlı olmuş olacak anladığım kadarıyla oda güzel olur.

Piknik yapmak isteyen arkadaşlar var ise onuda ayrıca bigün planlayalım, Kurtboğazı park tarafında piknik yapar , karşı tarafına geçer offroad yaparız. Geçen haftlarda güzel yerler keşfettim. Orman içi, çamur yollar, bi tarafta baraj gölü, güzel bir manzara....

telsiz ayarlamaya çalışacağım çelik halat iş görürmü malum bu güne kadar tek araç dolandık konvoy halinde off road işini yavaş yavaş öğreneceğiz

şimdi bende telsiz ayarlamaya çalışırım dersem küllüyen yalan olur.
daha önce çıktığım turlarda telsiz olmayan araçları aralara serpiştirmiştik.
yine aynı taktiği uygulayabiliriz.zira her araçta telsiz yok.bu nedenle gelmek isteyenlerde geri adım atabilirler

Arkadaşlar,

Telsizi olanda zaten çift vardır. Örneğin bende çift var. Birisini bir arkadaşa veririm.

Mustafa Bey,

Lütfen bugün proğramı tam belirleyelim. Siz ekip başısınıız, ne derseniz o, bu saatten sonra şu olurmu, bu olmazmı tartışmayalım.

Nerede, kaçta buluşacağız.
Yemek işi dediğiniz gibi ekmek arası ayaktamı olacak.

Sonuçta bu bir gezi olacak. ağır ofroad yapmıyacağız.

Son şeklini verelim .

Selamlar
Bülent KOÇOĞLU

Arkadaşlar size önerim şu,
bu ilk buluşma tanışma şeklinde ve araçları üzmeyecek şekilde hafif bir tur olsun,
yani telsiz ve AT lastik olmayanlarda katılabilsinki sayı fazla olsun.ve araçları çekmeyede ihtiyaç duymayalım,
bu tanışmadan sonra zaten herkes yönünü belirler ileriki haftalarda programını ona göre yapar.eksiklerini tamamlayacak zamanı olur en azından
ÖZETLE
bu tanışma etkinliğinine saat 10:00 de harikalar diyarında başlamayı ve saat 13:30-14:00 arasında bitirmeyi öneriyorum,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri