murat çelik' Alıntı:cay hazırdı kımseler yoktu kendim içtim malesef nerde bu millett benden habersiz camuramı gıtdınız yoksa ;D
MURAT TUTUŞ' Alıntı:selam dostlar bu ankara grubuna benı ekleyıverın beceremedım .ihtiyarladıkmı nee??
hayırdır abi kötü bir seymi var öyle anladım ama kusura bakmabrothers' Alıntı:kızılcahamam derken yanlış anlama olmasın ; arazideydik ama son görevimizi yerine getirmek için :-[
olurmu öyle şey yaşıtız ve gencizMURAT TUTUŞ' Alıntı:selam dostlar bu ankara grubuna benı ekleyıverın beceremedım .ihtiyarladıkmı nee??
brothers' Alıntı:kızılcahamam derken yanlış anlama olmasın ; arazideydik ama son görevimizi yerine getirmek için :-[
serkan mrb hamdi abiye geçmiş olsun dedınde hayırdır abi bişeymi olduu aramak istemedım bisenden duyalımserkan şen' Alıntı:http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69882.0
Hafta sonu yapmış olduğumuz gezimizin fotoğrafları
hoş geldin hayırdır abiibrothers' Alıntı:herkese merhaba
murat çelik' Alıntı:hayırdır abi kötü bir seymi var öyle anladım ama kusura bakma
ttos' Alıntı:erhan basınız sagolsun.
basınız sag olsun abi ölümlü dünyabrothers' Alıntı:cenazemiz vardı murat o nedenle kızılcahamamdaydık
dostlar sağolsun sefer