Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 910,649

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

murat çelik' Alıntı:
yarin camur yokmu ya gırecek bugun sanayıde tepede oylebır yer vardıkı camur lada ve ben mutışti

orayı iyi bilirim benim defender ile çıkardık hep o tepeye

murat çelik' Alıntı:
evt ya kımseler yok bu nasıl bı bosluk serkan sakaryadan hamdi abiye gecmiş olsun demiş topıkte hayırdır bılgın varmı

hamdi abinin arac arıza yapmıs gezi esnasında sanırım :smiley:

geldim geldim bi yere kacmıyorum gezi baslıgını inceliyordum :smiley:

murat çelik' Alıntı:
sıkıntı abi ya bulamıyoruz aynı zaman da ben alır starımda buiş hobimm

aklında olsunda murat bana lazım bir araç polo şart değil ama otomatik ve 10-11 gibi

ttos' Alıntı:
camur yok camur adamlar var ;D ;D ;D

çamur adam ??? ??? ??? tanıdık geliyor evirganda vardı sanki bir tane baştan aşağı çamurdu hatırladın mı murat ;D ;D ;D

brothers' Alıntı:
çamur adam ??? ??? ??? tanıdık geliyor evirganda vardı sanki bir tane baştan aşağı çamurdu hatırladın mı murat ;D ;D ;D
murat çelik' Alıntı:
evt evt ıyı hatırlıyorum aracımın tekerlerı camur olmasın dıye ustundekı poldusuyu tekerın altına sermıstııı :eek: :eek: :eek: ;D ;D ;D
:D :D :D

yok yaf siz gormezken kendimi atıvermiştim camura ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri