lada bana meydan okudu sonu berbatdı tabı arabada bende vardım ;Dmurat çelik' Alıntı:yarin camur yokmu ya gırecek bugun sanayıde tepede oylebır yer vardıkı camur lada ve ben mutışti
murat çelik' Alıntı:yarin camur yokmu ya gırecek bugun sanayıde tepede oylebır yer vardıkı camur lada ve ben mutışti
sıkıntı abi ya bulamıyoruz aynı zaman da ben alır starımda buiş hobimmbrothers' Alıntı:murat ikinci el polo varmı bildiğin otomatik olacak
murat çelik' Alıntı:evt ya kımseler yok bu nasıl bı bosluk serkan sakaryadan hamdi abiye gecmiş olsun demiş topıkte hayırdır bılgın varmı
murat çelik' Alıntı:lada bana meydan okudu sonu berbatdı tabı arabada bende vardım ;D
hoş geldinn camur yok bak iştettos' Alıntı:hamdi abinin arac arıza yapmıs gezi esnasında sanırım
geldim geldim bi yere kacmıyorum gezi baslıgını inceliyordum
cıkmadan altda bir yarık var zırr camur bu arkadas bır daldı aracta bende varım hoppp kaldı ve cık cıkabılırsen1 saat ugrastı yokkk dedım durun bıurdada benım kuheylanı alıp geleyım tabanvayyybrothers' Alıntı:elinden tutup çıkarsaydın onuda tepeye
murat çelik' Alıntı:sıkıntı abi ya bulamıyoruz aynı zaman da ben alır starımda buiş hobimm
yaaa bızmıyız bu adamlarttos' Alıntı:camur yok camur adamlar var ;D ;D ;D
bakalım olursa okeyyybrothers' Alıntı:aklında olsunda murat bana lazım bir araç polo şart değil ama otomatik ve 10-11 gibi
ttos' Alıntı:camur yok camur adamlar var ;D ;D ;D
evt evt ıyı hatırlıyorum aracımın tekerlerı camur olmasın dıye ustundekı poldusuyu tekerın altına sermıstııı ;D ;D ;Dbrothers' Alıntı:çamur adam ??? ??? ??? tanıdık geliyor evirganda vardı sanki bir tane baştan aşağı çamurdu hatırladın mı murat ;D ;D ;D
tesekkur ederim erhan bey sizler nasılsınız? sizi gorduk iyi oldukbrothers' Alıntı:sefer bey nasılsınız efendim ; çamur yok gel gel kar muhabbeti yapıyoruz ;D ;D ;D
murat çelik' Alıntı:yaaa bızmıyız bu adamlar
brothers' Alıntı:çamur adam ??? ??? ??? tanıdık geliyor evirganda vardı sanki bir tane baştan aşağı çamurdu hatırladın mı murat ;D ;D ;D
murat çelik' Alıntı:evt evt ıyı hatırlıyorum aracımın tekerlerı camur olmasın dıye ustundekı poldusuyu tekerın altına sermıstııı ;D ;D ;D