Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,104

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

tamertms' Alıntı:
3 saat falan surer.yarın gelde bakalım iş durumuna göre sökeriz.rot ayarında yapılacak zaten .

cokmus be uc saatde neyse ben bakarım olmadı cayını ıcmeye gelırım

Etiketler

tamertms' Alıntı:
gelin kızına 1 çeyrekmi :mad: darılır sonra haaa ben sana 3ü bir arada ısmarlayım sende gelin kızına 5i bir arada takarsın ;D

hahah harbı o bızım gelın dımı yarın bı kaynaştıralım sunları :Ç):smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::

sinan abı bu aracla bır ılgın varmı kım oldugunu bılıyormusun

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-arazi-ve-konfor-canavari-43518488/detay

ya bu araba bizim buradan çıktı veya burada aksesuar işleri yapıldı. bir araştırayım

sinan54' Alıntı:
ya bu araba bizim buradan çıktı veya burada aksesuar işleri yapıldı. bir araştırayım

bıraz pahalı ama guzel bır araca benzıyor

valla bu aracların ustası sensın abı nasıl bunların parçaları pahalımı ıyımı kotumu arazıye vurabılırmyız sık arıza yaparmı arazıye gırdıgınde arıza yaparmı yukseltme kiti falan yapılabılınırmı orjınalında dıfflook varmı veya takılırmı ;D ;D ;D ;D

fotoğrafları inceledim bu araç burdan gitme 1999 model 174 beygir diğer model 2500 248 bg. bu araba burada bir kaç el değiştirdikten sonra ankara gitmiş her halde, arabanın şu anki durumunu bilimiyorum ama bir baktır problem yoksa güzel bir araç.

sinan54' Alıntı:
fotoğrafları inceledim bu araç burdan gitme 1999 model 174 beygir diğer model 2500 248 bg. bu araba burada bir kaç el değiştirdikten sonra ankara gitmiş her halde, arabanın şu anki durumunu bilimiyorum ama bir baktır problem yoksa güzel bir araç.

dıger model dedıgın hangısı abı

şimde yanlış hatırlamıyorsam 1998 ve 1999 2500 ler 174 bg ve yukarı olan 2000-2001 diye yukarı çıkan 2500 ler 248bg

özürdilerim düzeltiyorum

şimde yanlış hatırlamıyorsam 1998 ve 1999 2500 ler 174 bg ve yukarı olan 2000-2001 diye yukarı çıkan 2500 ler 148 bg

yanlışlıkla 248 yamışım doğrusu 148

sinan54' Alıntı:
özürdilerim düzeltiyorum

şimde yanlış hatırlamıyorsam 1998 ve 1999 2500 ler 174 bg ve yukarı olan 2000-2001 diye yukarı çıkan 2500 ler 148 bg

yanlışlıkla 248 yamışım doğrusu 148

anladımm ıyıyımıss gucu falan yerındeymıs

son_kral_54' Alıntı:
bu arada yeni gelen arkadaşlarıda unutmuşum hoş geldiniz ömerbey.grubu yazışmalardan çözmüş olmalısınız.herdaim gardınızı hazır tutunuz.demedi deme sonra ;) bu arada unutmadan selimin geçemediği yeri sakın geçmeyesin.tümden kaybederiz sonra selimi. iki çekere al batmış numarası yap olurmu :D :D
[/quote

Merhaba Hamdi Bey öncelikle hoşbulduk teşekkür ederim nasihatiniz için sağolun bizim hiçbir iddiamız yok geçemediğimiz yerde geri döneriz daha öncede demiştim gidebildiğimiz yere kadar tüm ankara grubuna selamlar]

dopamin' Alıntı:
son_kral_54' Alıntı:
bu arada yeni gelen arkadaşlarıda unutmuşum hoş geldiniz ömerbey.grubu yazışmalardan çözmüş olmalısınız.herdaim gardınızı hazır tutunuz.demedi deme sonra ;) bu arada unutmadan selimin geçemediği yeri sakın geçmeyesin.tümden kaybederiz sonra selimi. iki çekere al batmış numarası yap olurmu :D :D
[/quote

Merhaba Hamdi Bey öncelikle hoşbulduk teşekkür ederim nasihatiniz için sağolun bizim hiçbir iddiamız yok geçemediğimiz yerde geri döneriz daha öncede demiştim gidebildiğimiz yere kadar tüm ankara grubuna selamlar]

merhaba mesaj yazmamıssınz mesaj yazmamanızın ozel bır nedenı varmı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri