Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 908,011

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

harbıdende ne zamandır gıdıp bır mangal yakamadık bır organızasyon olmadı ama haftaya mutlaka yapalım bır sey eger haftayada olmasa gelmem bı daha bı yere

Etiketler

ttos' Alıntı:
ha bide camura girme tesebbusunde bulunuyor onu da beceremiyor bide buraya gelip hamdi abiye bizlere camurluk yapıyor ;D

son_kral_54' Alıntı:
iyiyim teşekkürler arkadaşlar.umarım herkezde iyidir.
kahvaltı yapayım dedim. selimden bişey kalmamışki. :mad:

bıldunuz benım gıbı garıbı ezın daha ezın

;D ;D

mserdemir' Alıntı:
cık cık cıkkkk ben sucugumu senle paylaşmıştım hatırlarsan vay bee ınsanoğlu boyle ısde ;D ;D

hadi oradan sende yemisin bitirmisin butun nevaleleri ondan sonra biz laf soyleyince latife olsun diye tekrar yaparım dedin bizde yedik (neyi yedi isek artık ;D)

eyvah selim gelmiş artık atıp tutamıcaz ;D ;D ;D ;D selim sen ne zamandan beri burdasın yani ne ladarını işittin ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ben sucuk mucuk görmedim ...getirdiğim poğçaları sucuğun kokusuyla yedim ...hatta sanada poğçamdan ikram etmiştim belki bana sucuk verir diye ;D ama nerdeeeeee kafasını gömmüş 5 kg sucuğa öyle yiyordun hahahahaha

ttos' Alıntı:
hadi oradan sende yemisin bitirmisin butun nevaleleri ondan sonra biz laf soyleyince latife olsun diye tekrar yaparım dedin bizde yedik (neyi yedi isek artık ;D)

kimmmmm gelın yıyın dedım o kadar sıze oralı olmadınız hem sugumu paylaşcam hemde laf duycam ohh bundan sonra sadece ben yıyecegım kendı sucugumu (sankı bu zamana kadar paylaşmısım gıbı ) ;D ;D ;D ;D

sinan54' Alıntı:
eyvah selim gelmiş artık atıp tutamıcaz ;D ;D ;D ;D selim sen ne zamandan beri burdasın yani ne ladarını işittin ;D ;D ;D ;D ;D ;D

abı ben bır garıbım ya sesım cıkmaz boynum bukuk abılerım buyuklerım derse onu yaparım ;D ;D ;D ;D ;D

tamertms' Alıntı:
ben sucuk mucuk görmedim ...getirdiğim poğçaları sucuğun kokusuyla yedim ...hatta sanada poğçamdan ikram etmiştim belki bana sucuk verir diye ;D ama nerdeeeeee kafasını gömmüş 5 kg sucuğa öyle yiyordun hahahahaha

hahahaha hahaha o sucukda ne guzel olmusdu ha nar gıbı kızarmıs nıııııııahah nııhahaaaaaaaaaaaaaa

165670_493823687093_758977093_6120931_4777689_n.jpg

fotoğrafı inceledim nerden baksan on kişinin yiyeceği suğu götürmüş selim o gezide millet aç kaldımı merak ettim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
demekki ne yapıyoruz selimle geziye gideceksek selimi kırık kişi sayıyoruz ;D ;D ;D ;D ;D ;D tek öğünlerde on kişi ;D ;D ;D

sinan54' Alıntı:
fotoğrafı inceledim nerden baksan on kişinin yiyeceği suğu götürmüş selim o gezide millet aç kaldımı merak ettim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
demekki ne yapıyoruz selimle geziye gideceksek selimi kırık kişi sayıyoruz ;D ;D ;D ;D ;D ;D tek öğünlerde on kişi ;D ;D ;D

ben kendı yimamııı kendım getırıyorum yazık cunku bır gezıde bır aılenın butcesı kadar yıyıp mılletı perişanetmek ıstemem

ee ne yapım bem sımdı 195 boy 130 kılo nasıl doysun bu beden v12 gıbı adamım cok yakıyorum

Maşallah Allah sağlık sıhhat versin

bur da düzünlediğimiz gezilere gelediğin zaman burda güzel sucuk yapan firmalar var onları sponsor yapacam ama senden hiç bahsetmiyecem adamaların gözlerini korkutmayalım... ;D ;D ;D ;D

sinan54' Alıntı:
Maşallah Allah sağlık sıhhat versin

bur da düzünlediğimiz gezilere gelediğin zaman burda güzel sucuk yapan firmalar var onları sponsor yapacam ama senden hiç bahsetmiyecem adamaların gözlerini korkutmayalım... ;D ;D ;D ;D

heheh yazık adamlara yaf

ya sıgarayıda bırakdım 12 13 gun oldu gebercem artık dayanamıyorum ılk gunler bu kadar vurmamıitı sımdı cok kotuyum sureklı bır seyler yıyorum

benimde bıraktığım iki ayı geçti zor attlattım çok sigara kafan kafan vurursa su iç faydasını görürsün sabır selim sabır

sinan54' Alıntı:
benimde bıraktığım iki ayı geçti zor attlattım çok sigara kafan kafan vurursa su iç faydasını görürsün sabır selim sabır

ee şu anda durumun nasıl abı arıyormusun hala sıgarayı

aramam azaldı çok aklıma gelince çocukların söyledikleri geliyor aklıma baba çok kötü sigara kokuyorsun dedikleri şimdi ise baba hiç sigara kokmuyorsun diyorlar inanırmısın söylerlerdide inanmazdım tat alma duyum bile gelişti onun sabır kolay değil atlatmak bak işte çok mu vurdu benim gibi yap hem çalışıyorum hemde sizinle hoş sohbet ediyorum bölece unutuyorum..

sinan54' Alıntı:
aramam azaldı çok aklıma gelince çocukların söyledikleri geliyor aklıma baba çok kötü sigara kokuyorsun dedikleri şimdi ise baba hiç sigara kokmuyorsun diyorlar inanırmısın söylerlerdide inanmazdım tat alma duyum bile gelişti onun sabır kolay değil atlatmak bak işte çok mu vurdu benim gibi yap hem çalışıyorum hemde sizinle hoş sohbet ediyorum bölece unutuyorum..

aman inşallah kurtulcam bu melettenden ben bıraz klarnet çalıyorum naziane onda bıle artık tıkanıp kalıyordum

ama sımdı valla davulla başederım yanı dugunde dernekde davulun yanında calıp sesımı duyurabılırım 10 gunde bıle o kadar etkıledı

mustafa kandıralının 45 lık veya 33 plagını arıyorum kucuk bı dıpnot

tamer yarın kamyonetı torstonları sokerek yukseltelımmı cok vıktalırmı cok ugrsatırırmı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri