ttos' Alıntı:ha bide camura girme tesebbusunde bulunuyor onu da beceremiyor bide buraya gelip hamdi abiye bizlere camurluk yapıyor ;D
son_kral_54' Alıntı:iyiyim teşekkürler arkadaşlar.umarım herkezde iyidir.
kahvaltı yapayım dedim. selimden bişey kalmamışki.
mserdemir' Alıntı:cık cık cıkkkk ben sucugumu senle paylaşmıştım hatırlarsan vay bee ınsanoğlu boyle ısde ;D ;D
ttos' Alıntı:hadi oradan sende yemisin bitirmisin butun nevaleleri ondan sonra biz laf soyleyince latife olsun diye tekrar yaparım dedin bizde yedik (neyi yedi isek artık ;D)
sinan54' Alıntı:eyvah selim gelmiş artık atıp tutamıcaz ;D ;D ;D ;D selim sen ne zamandan beri burdasın yani ne ladarını işittin ;D ;D ;D ;D ;D ;D
tamertms' Alıntı:ben sucuk mucuk görmedim ...getirdiğim poğçaları sucuğun kokusuyla yedim ...hatta sanada poğçamdan ikram etmiştim belki bana sucuk verir diye ;D ama nerdeeeeee kafasını gömmüş 5 kg sucuğa öyle yiyordun hahahahaha
sinan54' Alıntı:fotoğrafı inceledim nerden baksan on kişinin yiyeceği suğu götürmüş selim o gezide millet aç kaldımı merak ettim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
demekki ne yapıyoruz selimle geziye gideceksek selimi kırık kişi sayıyoruz ;D ;D ;D ;D ;D ;D tek öğünlerde on kişi ;D ;D ;D
sinan54' Alıntı:Maşallah Allah sağlık sıhhat versin
bur da düzünlediğimiz gezilere gelediğin zaman burda güzel sucuk yapan firmalar var onları sponsor yapacam ama senden hiç bahsetmiyecem adamaların gözlerini korkutmayalım... ;D ;D ;D ;D
sinan54' Alıntı:benimde bıraktığım iki ayı geçti zor attlattım çok sigara kafan kafan vurursa su iç faydasını görürsün sabır selim sabır
sinan54' Alıntı:aramam azaldı çok aklıma gelince çocukların söyledikleri geliyor aklıma baba çok kötü sigara kokuyorsun dedikleri şimdi ise baba hiç sigara kokmuyorsun diyorlar inanırmısın söylerlerdide inanmazdım tat alma duyum bile gelişti onun sabır kolay değil atlatmak bak işte çok mu vurdu benim gibi yap hem çalışıyorum hemde sizinle hoş sohbet ediyorum bölece unutuyorum..