Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 908,151

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Anlında bir grup oluşdu gibi.Birlikte karar verip grup halinde almamız çok iyi olmaz mı?

Etiketler

mehmet cakmak' Alıntı:
Anlında bir grup oluşdu gibi.Birlikte karar verip grup halinde almamız çok iyi olmaz mı?

alacak arkadaşlar sayıyı belirleyelim o zaman toplu sipariş edelim

onun ıcın ıyı bır ındırım ve taksıt yaptırmamız lazım taksıtlı olmazsa ben zorlanırım

mserdemir' Alıntı:
onun ıcın ıyı bır ındırım ve taksıt yaptırmamız lazım taksıtlı olmazsa ben zorlanırım
Acele etmeye de gerek yok bence.Nasıl olsa şimdilik işimizi görecek telsiz hemen hemen herkes de var.hepimiz için İyi bir zamanda almayı düşünürüz

tamam daha ıyı olur

ben bır sey ogrenmek ıstıyorum sımdı araca alcagımız cb telsızle b tıpı amator telsız lısansı olanlar dıger frekanslara gırebılıyormu yanı role ıle kullanabılıyormu

Teşekkür ediyorum Selim, biraz daha zaman var maalesef :(

mserdemir' Alıntı:
tesekkurler zerrın en kısa surede sendede 4*4 gormek ıstıyoruz ;D ;D ;D

Dedikodumu yaptınız demek ;D ;D ;D Şaka elbette, sevindim onlara misafir olmanıza Mehmet, Andoff her zaman Gezenbilir Ailesini etkinliklerine davet ediyor, sağolsunlar..

mehmet cakmak' Alıntı:
Teşekkürler zerrin hanım.Bu arada sizin kulağınızı çınlattık.geçen hafta andofçularla beraber geziye misafir sanatçı olarak katıldık.

bende sirkette kullandıgımız pmr lerden 2 tane aldım hem iste hemde gezilerde kullanırım diye markası cobra iyimi kotumu bilmiyorum :D sene 90 larda cb telsizim vardı o zamanlar moda idi ankara ici gorusurduk arkadas aramada ;D bi zaman sonra birine verdim gitti niye verdi isem lazım oldu yine :smiley:

ttos' Alıntı:
bende sirkette kullandıgımız pmr lerden 2 tane aldım hem iste hemde gezilerde kullanırım diye markası cobra iyimi kotumu bilmiyorum :D sene 90 larda cb telsizim vardı o zamanlar moda idi ankara ici gorusurduk arkadas aramada ;D bi zaman sonra birine verdim gitti niye verdi isem lazım oldu yine :smiley:

vay onu takarken araba delınecek bır seyler takacaklar falan yazık degılmı arabaya hem daga cıkmazsın bayıra cıkmazsın araba kırlenecek dıye ne yapacaksın sen telsızı ;D ;D

mserdemir' Alıntı:
vay onu takarken araba delınecek bır seyler takacaklar falan yazık degılmı arabaya hem daga cıkmazsın bayıra cıkmazsın araba kırlenecek dıye ne yapacaksın sen telsızı ;D ;D
dağa bayıra cıkamadıgımdan lazım zaten selim size nası ulasıcam yoksa ;D

hurdacılarda bir dükkan'da birsürü telsizler vardı, tabi askeri telsiz ağırlıklı, belki orda cb telsiz anteni de vardır, birgün beraber gidebiliriz...

Alfonse' Alıntı:
Sizde Arkada sabit aks, önde mafsallı akslar var di mi?
Yükseltince arka şaft açısı ne oluyor, şaftın kısa gelmesi... defransiyele giriş açısı ve şanzmandan çıkış açısı değiştiği için sorun oluyormu...
sorun varsa nasıl çözüm var, şanzmanı aşağı alabiliyormusunuz kolayca...
Aynısı ön içinde geçerli tabi..
Merak ediyorum bunları...
açıkçası sizin pick up tan felan almaya gücüm yetmez ama...
Eski kasa toyota hi lux pickuplardan düşünüyorum...
Müsait olsam nissan skystarlarda hoşuma gidiyor...
selamlar...
isuzuda önlerde sorun olmuyor ben 8 cm yükseltim 70000km dir yüksek vaziyette geziyorum her hangi bir sorun, körük yırtılması mafsal ve rotlarda sorun yaşamadım aldığımda 120000deydi arkaları ilk makaslara kavis vererek 5cm makas küpelerini 4cm uzatarak 2cm daha toplam 7cm arkaları kaldırdım saft çekmesi olmadı bunlar cok kolay ve maliyetsiz işlemler ama ben doğru durmayıp makasları aksın üzerine aldım ama çok kafa yordum şaftın çekeceğini hesaplıyordum 2cm çekti tornada şaft difransiyel arasına flanş yaptırdım

mserdemir' Alıntı:

:D :D :D

ttos' Alıntı:
dağa bayıra cıkamadıgımdan lazım zaten selim size nası ulasıcam yoksa ;D

benim cb el telsizini sana bırakırım aşağıda sıkılırsan ararsın bizi ;D ;D ;D

Serko' Alıntı:
hurdacılarda bir dükkan'da birsürü telsizler vardı, tabi askeri telsiz ağırlıklı, belki orda cb telsiz anteni de vardır, birgün beraber gidebiliriz...

onlar emniyetten çıkmaydı bizim arkadaş satıyordu sonra götürdüler merkeze :D ??? :D artık satmıyor diğer telsizlerde askeriyeden çıkma çoğu tamamen hurda

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,750
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR