Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 904,940

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Serko' Alıntı:
ben gidebilirim, ben de bir Bora bıçak var, Kızılcahamam'da bir bileyciye verdim, sanıyordum ki köseleyle bileyleyecek, taşı vurmuş bıçağa, rezil etmiş. Belki bileyci de vardır...

Abi, Bıçak benden sorulur,
Boralar Ömür Boyu garantili, atöliye adresi; Büyük Sanayi 1. Cadde Oktay Pasajı No: 48/20 İskitler
tel: 341 95 88
Çevik Kuvvetin hemen arkasındaki sokakta.

94'ten beri bunlardan alışveriş yapıyorum, bicağı oraya götürdüğünde ücretsiz hemen elden geçirip veriyorlar.
ya Serkan sanada ders olmuştur, bıçak tamiri veya bilemesini her kes yapamıyor hele ki Gölbaşı ve ya Kızılcahamam, Beypazarı'nda, konuşmaya gelince mangalda kül bırakmıyorlar ama onlar ancak tırpandan anlıyorlar, bıçağa da aynı muameleyi yapıyorlar, o eski ustalar yok artık.
Bora Bıçaklarını genelde Av dükkanlarında Amerikan malı diye Buck markasıyla aynı fiyatlarla satıyorlar millet de yiyor bu da Boranın reklam eksikliği ama amerikalı avcılar Borayı tanıyor.

yolum düştükce uğrayıp bakarım yeni modelleri varmı diye, gözüm işlemeli Muhteşem Süleyman'da ama fiyatı tuzlu, bu yüzden daha alamadım.

jeomad' Alıntı:
Abi muhteşem süleyman fikrini çaldım. Gidiyom almaya :smiley:
Ne kadar tuzlu bu arada

Abi, "http://borabicak.com/" web sitesinde 500serisinde görebilirsin ama işlemesiz olarak, benim istediğim geyik boynuzu sap ve işlemeli bu da işlemeye göre yaklaşık 800'den başlar işine göre bi kaç bini bulabilir.

benim gezilerde kullandığım yeşil saplı bıçak da boranın, ilk pvc saplı bıçaklarından, sanırım 94'te yada 95'te almıştım genelde balta niyetine odun doğruyorum onunla ama hala sağlam.

teşekkürler Amir Abi, dediğin gibi en iyisi yine kendi yerlerine götürmek. Bıçak hediye gelmişti, manevi değeri yüksek. Wange sap ama sitelerinde göremedim o modeli.

Amir Ganjavi' Alıntı:
Abi, Bıçak benden sorulur,
Boralar Ömür Boyu garantili, atöliye adresi; Büyük Sanayi 1. Cadde Oktay Pasajı No: 48/20 İskitler
tel: 341 95 88
Çevik Kuvvetin hemen arkasındaki sokakta.

94'ten beri bunlardan alışveriş yapıyorum, bicağı oraya götürdüğünde ücretsiz hemen elden geçirip veriyorlar.
ya Serkan sanada ders olmuştur, bıçak tamiri veya bilemesini her kes yapamıyor hele ki Gölbaşı ve ya Kızılcahamam, Beypazarı'nda, konuşmaya gelince mangalda kül bırakmıyorlar ama onlar ancak tırpandan anlıyorlar, bıçağa da aynı muameleyi yapıyorlar, o eski ustalar yok artık.
Bora Bıçaklarını genelde Av dükkanlarında Amerikan malı diye Buck markasıyla aynı fiyatlarla satıyorlar millet de yiyor bu da Boranın reklam eksikliği ama amerikalı avcılar Borayı tanıyor.

yolum düştükce uğrayıp bakarım yeni modelleri varmı diye, gözüm işlemeli Muhteşem Süleyman'da ama fiyatı tuzlu, bu yüzden daha alamadım.

vay Amir Hocam
nokta atışı olmuş
...

fuar ı saat farkıyla kaçırdım arkadaş kalan malzemeleri aracına yüklüyordu birkaç kılıç kalmış onları görebildim

Selamlar herkese...

(Fuar'ı kaçırdığıma çok üzüldüm... Tam bana göreydi...)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR