Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,699

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

bende de dededen kalma bir el matkabı var,
ciddiyim

o da rahat 90 yıllık vardır, alaman malı :smiley:
çalışıyor da, bir boşluk bulsam pasını, kirini temizleyip, parlatıp, boyayıp, uygun da bir çarçevenin üzerine monte edip, asacağım duvara.
Rahmetli dedem marangozmuş, kağnı yaparmış, ziraat aletleri yaparmış,
vs. vs.

satılık değil tabiiki ::smiley:

tiskeli' Alıntı:
ingiliz malı pala var dededen kalma köyde duruyor 80-90-senelik var herhalde çok güzel alet ve çok kullanışlı

bıçak gökçebağda denizli yatağanda her çeşitini yaparlar adamlar sanatkar zülfikar dediğim 90 cm var çeliği pilaka halinde geliyor kendileri şeklini istedikleri gibi veriyor aslında bizde yaparız araba makasından

TEKNIKISLEM' Alıntı:
bende de dededen kalma bir el matkabı var,
ciddiyim

o da rahat 90 yıllık vardır, alaman malı :smiley:
çalışıyor da, bir boşlık bulsam pasını, kirini temizleyip, parlatıp, boyayıp, uygun da bir çarçevenin üzerine monte edip, asacağım duvara.
Rahmetli dedem marangozmuş, kağnı yaparmış, ziraat aletleri yaparmış,
vs. vs.

satılık değil tabiiki ::smiley:
omuzuna dayayıp elle çevirmeli malesef kayboldu bizdeki birde semer makası vardı kocaman 40-45cm eski el aletleri gerçekten çok güzel ama kıymetlerini bilemedik

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Hamdi Hocam
uyku tutmadı galiba,
şimdi için de kıyılmıştır senin, acıkmışsındır.
yok canım insan mutfakta olurda heç acıkırmı ;)
belki birileri zorda kalmıştır,hem yardım hem adrenalin yaşarım diye telefonum açık hazır kıta bekliyorum.

Metin abi, geç oldu ama.. videoyu email gönderdim. Aldın di mi?

tiskeli' Alıntı:
bıçak gökçebağda denizli yatağanda her çeşitini yaparlar adamlar sanatkar zülfikar dediğim 90 cm var çeliği pilaka halinde geliyor kendileri şeklini istedikleri gibi veriyor aslında bizde yaparız araba makasından

Yatağan hakkaten ünlü abi... ;D Sen Makastan Araba bile yaparsın ;D

maildeki konu başlığını görünce uçtum
ama
bizim firewall biçmiş eklentiyi, daha doğrusu ben gmail deki mailleri outlook a aldığım için böyle oldu,
gmail dende sliniyor,
hava aldım kısaca,
bir kez daha istesem abartmış olurmuyum ::smiley:

Alfonse' Alıntı:
Metin abi, geç oldu ama.. videoyu email gönderdim. Aldın di mi?

TEKNIKISLEM' Alıntı:
bak şimdi zıplatma adamı
Hüseyin Hocam da ayakta,
dellenip te gece gece
batalım mı
diyorsun şimdi

Ben dün gece 00:30'da kurtlandın aradım arkadaşları gece off roadu yapalım diye, yok biri izmir izmir otobüsünde, biri tunalıda, biri mışmış yapıyorum dedi...

Niyetliyseniz hemen koşun... Ben çalışıyorum, tadını çıkarın, hayat kısa...

TEKNIKISLEM' Alıntı:
maildeki konu başlığını görünce uçtum
ama
bizim firewall biçmiş eklentiyi, daha doğrusu ben gmail deki mailleri outlook a aldığım için böyle oldu,
gmail dende sliniyor,
hava aldım kısaca,
bir kez daha istesem abartmış olurmuyum ::smiley:

hemen göndermeye çalışayım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,810
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.