Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,730

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

tiskeli' Alıntı:
kemik saplı 2 tane zülfikar kalmıştı elinde 250 350 arası demişti yanlış hatırlamıyorsam

Hepsini satmışmı yani... Maşallah Maşallah... Ticareti iyi oldu yani, sevindim...

Bana orman palası lazım, 50cm felan oluyor. Thailand palasıda deniyor... Kukri'de deniyor...

Etiketler

hayırdır Alp
hangi jungle a dalacaksın,
yolculuk mu var yakınlarda,
safari falan mı,

ya da
maça mı gideceksin ::smiley:
öhenk ...

Alfonse' Alıntı:
Hepsini satmışmı yani... Maşallah Maşallah... Ticareti iyi oldu yani, sevindim...

Bana orman palası lazım, 50cm felan oluyor. Thailand palasıda deniyor... Kukri'de deniyor...

TEKNIKISLEM' Alıntı:
hayırdır Alp
hangi jungle a dalacaksın,
yolculuk mu var yakınlarda,
safari falan mı,

ya da
maça mı gideceksin ::smiley:
öhenk ...

Hevestendir, meraktandır abi... Biliyorsun ufak çaplı çakı biriktirmesi yapıyorum. Gerçi bu zımbırtı çakıya göre biraz büyük ama :smiley:

Bide, inan doğada çok ihtiyaç oluyor. Çat çat dal kesiyorsun bi vuruşta. Seyretmiştim, dalların izin vermediği yerde yol açıyorlar kendilerine. Bikerede bizim çok ihtiyacımız oldu bi etapta. O zamandan beri heves ettim. İnternette felan var ama, stediğim gibi sağlam değiller...

Bide; ;D kalıba göre çakı ;D yani.... ;)

merhaba;
bize, bana yarar neler var acaba sizin dükkanda,
dükkan hangi semtte,
ne tür ürünlerin satışını yapıyorsunuz,

usilay' Alıntı:
selam
bizim dükkanda yaklaşık 500 çeşit çakı türü var, orman çakısı varmı bilmiyorum ama araştırıp bilgi verebilirim.
iyi akşamlar

arakdaşlar site editörlerinden uyarı aldım ticari amaçlı işler olarak algılandığı için burda bu konuda paylaşım yapamayacağım... anlayışınız için teşekkür ederim

ticari amaç yok sadece farklı modelleri gormek için bıçaklarla ilgilenen arkadaşlar için akm de fuar kurulduğunu bildirdim türk sanatkarlarımız çok güzel ve sağlam ürünler yapıyorlar

tiskeli' Alıntı:
ticari amaç yok sadece farklı modelleri gormek için bıçaklarla ilgilenen arkadaşlar için akm de fuar kurulduğunu bildirdim türk sanatkarlarımız çok güzel ve sağlam ürünler yapıyorlar
aslında ticari amaçtan ziyade yardım amacı güdülüyor.
arkadaş iş yeri ismi yada marka ismi vermemiş.
biri çakı arıyor,biride varsa bir bakayım diyor gayet doğal.
işgüzar moderatör bunu görüyorda saldırı amaçlı yazılan mesajları niye görmüyor.
bu böyle devam ettikce bu topicden ve siteden kopmalar gayet doğal.
neyse karnım acıktı MUTFAĞA gideyim ;)

Ürün satışı için muhabbetin ortasına dalıp, alakasız yerlere CARRRT diye sattığı ürünün resmini, fiyatını, irtibat telefonunu yazan bir zihniyet var,
ancak bu durum çok antipatik olduğu için, genelde ticari başarısızlıkla sonuçlanıyor, üyeler de moderatöre gerek kalmadan ÇAKIYOR lardı zaten,

bu durum farklı bir durum du,

muhtemel yanlış anlaşılma olmuştur,
üzerinde durmayın.

bence tabii ...

tiskeli' Alıntı:

Abiiiii.... Fuarla alakası yok konunun ;D ;D ;D caNNım Hüseyin abiiimmm..... ;D ;D ;D

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Ürün satışı için muhabbetin ortasına dalıp, alakasız yerlere CARRRT diye sattığı ürünün resmini, fiyatını, irtibat telefonunu yazan bir zihniyet var,
ancak bu durum çok antipatik olduğu için, genelde ticari başarısızlıkla sonuçlanıyor, üyeler de moderatöre gerek kalmadan ÇAKIYOR lardı zaten,

bu durum farklı bir durum du,

muhtemel yanlış anlaşılma olmuştur,
üzerinde durmayın.

bence tabii ...

Ben böyle yapan birinden alışveriş yaptım abi bi yıl önce... 10 dediklerini bikere 2 liraya aldım ;D

tiskeli' Alıntı:
ingiliz malı pala var dededen kalma köyde duruyor 80-90-senelik var herhalde çok güzel alet ve çok kullanışlı

a a a

80 90 senelik mi? abi merak ettim, nasıl bişey... Görüştüğümüzde yanına alsana bi bakayım veya haftasonu ılıcaya gittiğimizde bakayım...

Hüseyin abi,

Bu yukarı resmini koyduğum "tahiland kukri" sinden arkadaşın bulabilir mi bana acaba... Ebaydan alcam, gümrükten geçmez ;D toplam en az sapıyla 50 cm olcekk ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,810
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.