Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,367

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

brothers' Alıntı:
onu diyesim geldide kaçma diye yazmamıştım ;D ;D ;D hadi kaptın 10 numarayıda

10 numarayı bekliyordum zaten :D ya hızınıza yetisemiyorum bugun arkadaslar bugun pek enerjik gordum sizi Allah bozmasın ;)

Etiketler

superonlıne hızındayız bu gun (ne alakaysa)

bıraz once ınternet gıttı koskoca bankada

Merhaba;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=70098.0 adresindeki

06 MART 2011 tarihli etkinlik için CJ5 olarak yalnız kalıyoruz,

Ankara daki CJ5 ler bizi yalnız bırakmayınız ...

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Merhaba;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=70098.0 adresindeki

06 MART 2011 tarihli etkinlik için CJ5 olarak yalnız kalıyoruz,

Ankara daki CJ5 ler bizi yalnız bırakmayınız ...

metin bey merak etmeyin ne aracınız ne siz yalnız kalmazsınız ; bizim grubumuzda araçların değil insanların kardeşliği ön plandadır ;)

bide coluk cocuk olacak arkadaslar bastan soyliyim rizikolu yerlere giremem :smiley:

ttos' Alıntı:
bide coluk cocuk olacak arkadaslar bastan soyliyim rizikolu yerlere giremem :smiley:

ee yani o herzaman alıştığımız dere - tepe , yağmur - çamur , kar - fırtına dinlemeyen , aşılmaz dağları düz eden sefer bu defa sadece bizi izlemeklemi yetinecek ;D ;D ;D

brothers' Alıntı:
metin bey merak etmeyin ne aracınız ne siz yalnız kalmazsınız ; bizim grubumuzda araçların değil insanların kardeşliği ön plandadır ;)

Eyvallah Üstad;
benim takıldığım nokta başka,
sadece Emek ve Bahçeli tarafında 7 adet CJ5 saymıştım, bu arkadaşlar 06 MART 2011 de ne yapacak onu merak ediyorum :smiley:
selamlar

brothers' Alıntı:
ee yani o herzaman alıştığımız dere - tepe , yağmur - çamur , kar - fırtına dinlemeyen , aşılmaz dağları düz eden sefer bu defa sadece bizi izlemeklemi yetinecek ;D ;D ;D
;D ;D ;D

bende bunu demek istiyordum bu gezide benden fazla birsey beklemeyin yapamam lutfen ısrar da etmeyin ;D ;D ;D

ttos' Alıntı:
;D ;D ;D

bende bunu demek istiyordum bu gezide benden fazla birsey beklemeyin yapamam lutfen ısrar da etmeyin ;D ;D ;D

valla ben mangal derdındeyım dag bayır falan benı bozar sımdı ıkıncı facıa olmasın o yuzden yakarım mangalımı paşa paşa ohh mıs gıbı

mserdemir' Alıntı:
valla ben mangal derdındeyım dag bayır falan benı bozar sımdı ıkıncı facıa olmasın o yuzden yakarım mangalımı paşa paşa ohh mıs gıbı
en guzeli :smiley:

duysun herkez tamer i selim i kendi saflarıma cektim bundan sonrasını siz dusunun neler yapar bu uclu size :D

mserdemir' Alıntı:

sütten ağzın yandı tabi ;D ;D ;D duy bunları hamdi abi dağ gibi delikanlı ne hale geldi ;D ;D ;D

eyy ahali duyduk duymadık demeyin 6 mart 2011 pazar günü efsane ikili selim ve mıtsu off road parkurlarına tekrar dönecek ;D::smiley: ::smiley: ::smiley: ;D

brothers' Alıntı:
eyy ahali duyduk duymadık demeyin 6 mart 2011 pazar günü efsane ikili selim ve mıtsu off road parkurlarına tekrar dönecek ;D::smiley: ::smiley: ::smiley: ;D

hhah hahha hemde ne donus olacak bu sefer murata kafa tuttuk bakalım hayırlısı artık

mserdemir' Alıntı:
hhah hahha hemde ne donus olacak bu sefer murata kafa tuttuk bakalım hayırlısı artık

ya selim naaptın yine rahat duramadın bak ne guzel ucluyu kurmustuk iki kisi daha gelse voltranı bile kurabilirdik :D

motor gucu ve tonajdan dolayı simdiden gecmis olsun ;)

ttos' Alıntı:
ya selim naaptın yine rahat duramadın bak ne guzel ucluyu kurmustuk iki kisi daha gelse voltranı bile kurabilirdik :D

bence murat selim'i çeke,çeke gimattaki araba pazarına kadar çeker . nı ha haaa

bu arada tatlıcılar çoğalmış.sefer senbi sıra yapta sırayla yiyelim tatlıları. ;D

ttos' Alıntı:

selim salı çarşamba gibi iş yoğunluğundan olsa gerek bu tarz eğlenceler arıyor kendisine ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

SON MESAJLAR

SON KONULAR