Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,370

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

mserdemir' Alıntı:
ayaş yollarından aştımda geldımmmm

ayaş tarafına gıdılıyor fuze ramplarının oraya huseyın abıyle erjan abı fezelere bakım yapacakmıs :smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

erjan ??? ??? ???

erhan ;D ;D ;D

Etiketler

girdap' Alıntı:
nslsınız tolga beyyy :smiley: görüşemiyoruz ::smiley:
cok mesgulum ;)

brothers' Alıntı:
nasıl farkettin bizde ufak tefek adamlarız dikkat çekmiyoruz sanıyorduk ;D ;D ;D

ayaşta ilk parti sucuk ekmek sana ;) ;) ;)
ben sizin yanınıza gelince dikkat cekiyordunuz pek iri yarıyım ya ;D

mserdemir' Alıntı:
hahhaha tolga abı alemsın ha ahha sen ne zaman ben acım dedınde bız senı doyurmadık hahah

erhan abı guzel olacak guzel kameralar fotograf makınaları hazır olsun :smiley::smiley::smiley:

şükrü gunaydın

hicbi zaman beni doyurmadınız yanınızda acımdan zafiyet gecirdim gormezden geldiniz bana ezik muamelesi yaptınız ;D

mserdemir' Alıntı:
tolga abı pazar gunu gelmıyormusun gezıye sensız olmaz ha bak erhan abı ılk sucukekmegı sana verecek

son ana kadar bekliyorum bi aksilik olmaz ise eklicem ;)

brothers' Alıntı:
sucuk ekmek neki ilk semaverdeki ilk çayda seferin ;) ;) ;)

ooo herseyin ilk i benim se tmm o zaman acıtasyon ise yaradı ;D

brothers' Alıntı:
erjan ??? ??? ???

erhan ;D ;D ;D

heheh serkan dıyecekdım yoksa serhatmıydı harbı ha o gozukmuyor bu aralar nerdeyse ;D ;D ;D

amma yanlış yazmısım bende füzelere bakım yapacaklaar erhan huseyın ıkılısı

yanı gelıyorsun dımı sefer abı gel beaa gel gel senıde arabanıda kırletmeyecegız gel sen

mserdemir' Alıntı:
heheh serkan dıyecekdım yoksa serhatmıydı harbı ha o gozukmuyor bu aralar nerdeyse ;D ;D ;D

amma yanlış yazmısım bende füzelere bakım yapacaklaar erhan huseyın ıkılısı

tamam serdar anladım konuyu ;D ;D ;D ;D pardon serhat yok yok neydi o ya selim selim ;D ;D ;D

brothers' Alıntı:
ee kaptın izzeti ikramı eklersin artık adını ;)

e napıyım erhan hazır herseye tamam derken yakalamısken ne kaparsam kar diyorum sizi bi daha boyle yakalamak mumkunmu:smiley:

ttos' Alıntı:
e napıyım erhan hazır herseye tamam derken yakalamısken ne kaparsam kar diyorum sizi bi daha boyle yakalamak mumkunmu:smiley:

hadi işte listeyede ekle adını bak çoluk çocuk ailece gidiyoruz

brothers' Alıntı:
hem bak halat çekmede seni bizim takıma alacağız ;) ;) ;)

yazdım yazdım erhan bu kadar ısrara kim dayanır biraz naz yapayım demistim ama fazla naz aşık usandırır lafını hatırladım birden :smiley:

ttos' Alıntı:
yazdım yazdım erhan bu kadar ısrara kim dayanır biraz naz yapayım demistim ama fazla naz aşık usandırır lafını hatırladım birden :smiley:

onu diyesim geldide kaçma diye yazmamıştım ;D ;D ;D hadi kaptın 10 numarayıda

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
sadikabi

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR