Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,241

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

hiç canını sıkma selim ağır off road aracımız geliyor suzuki samurai herkese meydan okuyacağız sen hiç merak etme ;D ;D ;D

Etiketler

tamertms' Alıntı:
hiç canını sıkma selim ağır off road aracımız geliyor suzuki samurai herkese meydan okuyacağız sen hiç merak etme ;D ;D ;D

hadı bakalımm ınsallaaahhh hamdı abının kaldıgı yerden bız basıp geccez dımı bu iş artık ızzetı nefıs meselesı oldu

hamdi abi bence şimdiden ön aks hub yedeklerini bulundursun ;D ;D ;D ben gececem hamdi abi kalacak geçmek için çok zorluyacak aks ları falan kıracak :D
sonra vitarayı 5000 tl satacak samurai alacak şimdiden söyleyim ben sana selim hahahahahaa

tamertms' Alıntı:
hamdi abi bence şimdiden ön aks hub yedeklerini bulundursun ;D ;D ;D ben gececem hamdi abi kalacak geçmek için çok zorluyacak aks ları falan kıracak :D
sonra vitarayı 5000 tl satacak samurai alacak şimdiden söyleyim ben sana selim hahahahahaa

nıhahaha nııaa yaşasın kötülük olmadı hamdı abıın depoya şekeratarız

tamer sen onu bırakda pazar gunune yaz kendını hadı al colugu cocugu gel

bayan musterının aracı yolda bozulmazsa tabı ;D ;D ;D

şimdiden birşey diyemiyorum çünki daha hafta ortasındayız hafta sonuna ne olacağı belli değil işim çıkmazsa gelirim .

tamertms' Alıntı:
şimdiden birşey diyemiyorum çünki daha hafta ortasındayız hafta sonuna ne olacağı belli değil işim çıkmazsa gelirim .

tabı tabı anlıyorum senıı tabı canımm tabı haklısın işin cıkmazsa gelırsın :eek: :eek:

brothers' Alıntı:
9:00 diyelim o zaman zaten çıkmamız yine 9:30 u bulur

Erhan Bey merhaba;

çıkış saati 08.00 bizim için uygun

çoluk çocuk gelecek olanlar, pazartesi okulu olanlar, pazar akşamı hafta başı için hazırlık yapanlar vs. vs.

tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir tabii ...

mserdemir' Alıntı:
hadı bakalımm ınsallaaahhh hamdı abının kaldıgı yerden bız basıp geccez dımı bu iş artık ızzetı nefıs meselesı oldu
kaldığım yer varmıki ;) mühyede var diyeceksin bende varsa orayı çıkacak araç bıyıklarımı keserim diyecem :D :D :D

sinan54' Alıntı:
Günaydın Başkent Hayırlı Sabahlar, Hayırlı İşler
serkan şen' Alıntı:
Hayırlı sabahlar,şlerinizde başarılar,Ankara'ya selamlar.... :D
mdr' Alıntı:
Günaydın Arkadaşlar...

burada hafif yagmurlu soguk bir mart sabahı var.. ;D
burada yaz geldi gibi,neredeyse kısa kollu gezecez ;)

murat çelik' Alıntı:
hamdi abi sen geçtınmı o dedıgın yerı bende bı baksam nasıl bır parkur kı orası sen bıyık felan kesıyosun :D
selim koymuştu o resimleri.
çıktım çıkmasınada çıkışda alt oturuyor.yanda girilmiyor çok dik.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR