tiskeli 0507 577 80 43 Mesajlar 826 Tepkime Puanı 10 Yer ankara yenimahalle 8 Ocak 2013 #10,353 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. vavvvvv bu ne hız allah daim etsin hızımızı
Serko Zirve Mesajlar 1,480 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 8 Ocak 2013 #10,354 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Fırat'ın sesi çıktı nihayet. Fıratçığım hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Fırat'ın sesi çıktı nihayet. Fıratçığım hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 8 Ocak 2013 #10,355 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tiskeli' Alıntı: vavvvvv bu ne hız allah daim etsin hızımızı Genişletmek için tıkla ... bu hızı iki usta ateşledi,yeni gelen arkadaşlar tuz oldu biber oldu tam güveçlik ortam kuruldu bol acılı tarafından ;D ;D ;D hani bu hızda şevkiyide aramıyor değiliz.ses,seda yok ve amir'ide :
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tiskeli' Alıntı: vavvvvv bu ne hız allah daim etsin hızımızı Genişletmek için tıkla ... bu hızı iki usta ateşledi,yeni gelen arkadaşlar tuz oldu biber oldu tam güveçlik ortam kuruldu bol acılı tarafından ;D ;D ;D hani bu hızda şevkiyide aramıyor değiliz.ses,seda yok ve amir'ide :
S Sentinel Zirve Mesajlar 1,009 Tepkime Puanı 2 8 Ocak 2013 #10,356 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Cok sagol Serkancim, Yavaş yavaş duzene giriyoruz.
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 8 Ocak 2013 #10,357 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. dopamin' Alıntı: Kim ne ne olmuş? ;D Genişletmek için tıkla ... ahanda 11 ;D vee12....
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. dopamin' Alıntı: Kim ne ne olmuş? ;D Genişletmek için tıkla ... ahanda 11 ;D vee12....
Serko Zirve Mesajlar 1,480 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 8 Ocak 2013 #10,358 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. al sana 12
Serko Zirve Mesajlar 1,480 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 8 Ocak 2013 #10,359 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Usta, sana Jeep buldum, rahat rahat binersin http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6fy6IHPriDQ
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Usta, sana Jeep buldum, rahat rahat binersin http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6fy6IHPriDQ
06kalıpçı57 06kalıpçı57, Mesajlar 2,018 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 8 Ocak 2013 #10,360 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. sekan helalsana tam banagöre geniş ve ferah : aracı almadan önceniye söylemedin aldırdın bize sandeviç kadar jeepi :-\ :-\
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. sekan helalsana tam banagöre geniş ve ferah : aracı almadan önceniye söylemedin aldırdın bize sandeviç kadar jeepi :-\ :-\
06kalıpçı57 06kalıpçı57, Mesajlar 2,018 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 8 Ocak 2013 #10,361 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. 16 altıymış 17de benden olsun hamdi abi ;D
06kalıpçı57 06kalıpçı57, Mesajlar 2,018 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 8 Ocak 2013 #10,362 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ankara gunaydın bolkazanclı hayırlı işler rasgele
06kalıpçı57 06kalıpçı57, Mesajlar 2,018 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 8 Ocak 2013 #10,363 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. arkadaşlar listeyi kim başlatacak anlasam ben başlatacam hadi bakalım kımıldayın biraaz
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. arkadaşlar listeyi kim başlatacak anlasam ben başlatacam hadi bakalım kımıldayın biraaz
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 8 Ocak 2013 #10,364 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. 06kalıpçı57' Alıntı: arkadaşlar listeyi kim başlatacak anlasam ben başlatacam hadi bakalım kımıldayın biraaz Genişletmek için tıkla ... başlat,başlat,başlat..............................................
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. 06kalıpçı57' Alıntı: arkadaşlar listeyi kim başlatacak anlasam ben başlatacam hadi bakalım kımıldayın biraaz Genişletmek için tıkla ... başlat,başlat,başlat..............................................
06kalıpçı57 06kalıpçı57, Mesajlar 2,018 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 8 Ocak 2013 #10,365 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hamdi abi başlat diyorsunda anlamıyorum anlasam hemen başlatacam abi kim geliyor kim gelmiyor görmemiz lazım
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hamdi abi başlat diyorsunda anlamıyorum anlasam hemen başlatacam abi kim geliyor kim gelmiyor görmemiz lazım
06kalıpçı57 06kalıpçı57, Mesajlar 2,018 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 8 Ocak 2013 #10,366 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ;D hamdi abi nereye gidiyorsun ;D neçelengi ne inanmış dört adam ;D falan anlamadım abi amanha bensız gıtme bır yerlere : :
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ;D hamdi abi nereye gidiyorsun ;D neçelengi ne inanmış dört adam ;D falan anlamadım abi amanha bensız gıtme bır yerlere : :
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 8 Ocak 2013 #10,367 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. 06kalıpçı57' Alıntı: ;D hamdi abi nereye gidiyorsun ;D neçelengi ne inanmış dört adam ;D falan anlamadım abi amanha bensız gıtme bır yerlere : : Genişletmek için tıkla ... yani sende bunu anlamadınya ben ona yanıyorum 06kalıpçı57' Alıntı: hamdi abi başlat diyorsunda anlamıyorum anlasam hemen başlatacam abi kim geliyor kim gelmiyor görmemiz lazım Genişletmek için tıkla ... başlatamazki,başlatamazkiiii ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. 06kalıpçı57' Alıntı: ;D hamdi abi nereye gidiyorsun ;D neçelengi ne inanmış dört adam ;D falan anlamadım abi amanha bensız gıtme bır yerlere : : Genişletmek için tıkla ... yani sende bunu anlamadınya ben ona yanıyorum 06kalıpçı57' Alıntı: hamdi abi başlat diyorsunda anlamıyorum anlasam hemen başlatacam abi kim geliyor kim gelmiyor görmemiz lazım Genişletmek için tıkla ... başlatamazki,başlatamazkiiii ;D ;D ;D
Serko Zirve Mesajlar 1,480 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 8 Ocak 2013 #10,368 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ayaş olur mu? Alın size liste: 1) Mehmet Usta 2) Hamdi Tekmen 3) Serkan 4) Turbo Mesut 5) Haydar - Sinan Usta
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ayaş olur mu? Alın size liste: 1) Mehmet Usta 2) Hamdi Tekmen 3) Serkan 4) Turbo Mesut 5) Haydar - Sinan Usta