Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 905,025

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Abi fiyatı biraz fazla gibi ama düzgün bir araca benziyor, böyle durumlarda 2-3 aramamak lazım,
işin gerçeği yakışır,
istersen İstanbul da araca bir baktıralım, bilgisine güvenebileceğimiz nazımızın da geçeceği bir arkadaşımız var.

bu arada bu araç çok durmaz Abi haberin olsun.

dopamin' Alıntı:
Bu land hakkında bir yorum alabilirmiyim metin madem uykuyu kaçırdık

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94155.msg1217488#msg1217488

DEFENDER_110_COUNTRY_DIESEL_87.jpg

Etiketler

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Abi fiyatı biraz fazla gibi ama düzgün bir araca benziyor, böyle durumlarda 2-3 aramamak lazım,
işin gerçeği yakışır,
istersen İstanbul da araca bir baktıralım, bilgisine güvenebileceğimiz nazımızın da geçeceği bir arkadaşımız var.

bu arada bu araç çok durmaz Abi haberin olsun.

Ben kia yı satana kadar bu gider satmadan almakta beni sıkıntıya sokar ya nasip

Hayırlısı olsun be Abi,
yaz mevsimi olsa satışı biraz sürerdi, ama bu aralar hemen satılır diye düşünüyorum.

O kadar adamız senin de böyle bir niyetin olduğunu paylaşmış olduk,
hepimiz bakarız, düzgün bir şey buluruz.

Kia yı ufaktan satışa çıkarsan mı acaba ?

dopamin' Alıntı:
Ben kia yı satana kadar bu gider satmadan almakta beni sıkıntıya sokar ya nasip

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Hayırlısı olsun be Abi,
yaz mevsimi olsa satışı biraz sürerdi, ama bu aralar hemen satılır diye düşünüyorum.

O kadar adamız senin de böyle bir niyetin olduğunu paylaşmış olduk,
hepimiz bakarız, düzgün bir şey buluruz.

Kia yı ufaktan satışa çıkarsan mı acaba ?

Kia ya çok para harcadım hala harcamaya devam 4 lastik kışlık rot balans aks keçe değişimi aha 900 tl serkanın söyledikleri aklıma geliyor ya metin ben bu keratadan nasıl ayrılırım bilemiyorum

Abi haklısın, Kia nın marifetleri ortada,
ama bazen de değişiklik her türlü iyi olabilir,

tebdili mekanda hayır vardır lafını biraz sündürüp tebdili araçta hayır vardır yapabiliriz :smiley:
Kia ile yapılabilecek her şeyi yaptın gibi, alırsın bir Defender belki de ufak ufak deniz balıkçılığı falan olur, her hafta olmaz da 20-25 günde bir olur, farklı etaplar olur, farklı yerler olur, hem Yiğit de geliyor yakında ona da değişiklik olur,
tabi doğrusunu sen bilirsin gene.

ve
iyi geceler Abi ...

dopamin' Alıntı:
Kia ya çok para harcadım hala harcamaya devam 4 lastik kışlık rot balans aks keçe değişimi aha 900 tl serkanın söyledikleri aklıma geliyor ya metin ben bu keratadan nasıl ayrılırım bilemiyorum

ömer abi liste başında degil her zaman başımın üstünde yerin var abi sana butun listeler feda olsun

son_kral_54' Alıntı:
Bu hafta vardiyam yüzünden katılamıyorum serkan,
Aslında keyifli olurdu gelmek isterdim.
'Bu hafta vardiyam yüzünden katılamıyorum serkan'
Hamdi abi bende aynı dertten muzdaribim.
Gidebilecek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler dilerim.
Herkese Selam ve hürmet ederim.......
Topuzoğlu Hüseyin SARIÇİÇEK

06kalıpçı57' Alıntı:
ömer abi liste başında degil her zaman başımın üstünde yerin var abi sana butun listeler feda olsun

Mehmet ustam teşekkür ederim ah ustam her işin başı sağlıkmış bilememişiz paralamışız kendimizi
hiçbir heves kalmıyor insanda sağlığı bozulunca birazda o yüzden hayırlısı olsun be usta defender de çok hoşuma gitmişti bu arada

dopamin' Alıntı:
Mehmet ustam teşekkür ederim ah ustam her işin başı sağlıkmış bilememişiz paralamışız kendimizi
hiçbir heves kalmıyor insanda sağlığı bozulunca birazda o yüzden hayırlısı olsun be usta defender de çok hoşuma gitmişti bu arada

ömer abi allah herşeyin hayırlısını versin.

bu arada land harbı çok güzel.sanada çok yakışır

mserdemir' Alıntı:
ömer abi allah herşeyin hayırlısını versin.

bu arada land harbı çok güzel.sanada çok yakışır

Selim canımsın ilk defa sizinle çıkmıştım off road gezisine bir daha nasip olmadı kısmetten öte olmuyor işte dediğin gibi herşeyin hayırlısı evet land gerçekten güzel ama biraz pahalı

Ayaş olur mu?

Alın size liste:
1) Mehmet Usta
2) Ömer Gencer
3) Serkan
4) Turbo Mesut
5) Haydar - Sinan Usta
6)Ekrem
7)Sedat
ayaş olacaksa eğer yine füze rampası yolundan gitmenizi tavsiye ederim.
06kalıpçı57' Alıntı:
hamdi abi ellerine saglık listeyi acmıssın kendini yazmamışsın nasıl olacak sen olmassan olmaz
Serkan açtı listeyi usta.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR