Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 904,537

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

adil kardes dogru gormussun yeni aldım 97xj 4000motor içi bayagıdar ama hevesim vardı aldık biniyorum sımdılık senın organızosyona yetısmedı 2013crokee toplantısına baya yapılı olurgalıba suan sade bırsekılde

hayırlısı abi bakalım zaman ne gösterecek...
senin xj ye ikimiz sığar mıyız :smiley:

fırat nedemek hayatım ben sıgdıktansonra senıngıbı bes adamdaha sıgar beklerımha sakın cekınmeden gel bk cıkarma yanı vallaha özledımsenı ve korpe damat fatıhı göresimvar sızlerı helesenın fıkraları cok özledım

Şadan Hocam
hoş geldiniz,
araç hayırlı uğurlu osun, Allah kaza bela vermesin.

sadoz5775' Alıntı:
selamlar ankaralı offroadcular
ben de ankaradan aranıza katılıyorum kabul ederseniz
37 yaşındayım ve sağlık bakanlığın da denetçiyim
daha önce honda crv aracım vardı ev alma sebebi il onu sattım şimdi bu 2001 model opel frontera 3.2 L aracımla aranızdayım fakat almış olduğum aracın lastikleri yazlık olduğu için her türlü etkinliğe katılabilirmiyim bilmiyorum bu lastiklerle fakat hafif arazı şartlarında aranızda olmaktan onur duyarım saygılar

06kalıpçı57' Alıntı:
fırat nedemek hayatım ben sıgdıktansonra senıngıbı bes adamdaha sıgar beklerımha sakın cekınmeden gel bk cıkarma yanı vallaha özledımsenı ve korpe damat fatıhı göresimvar sızlerı helesenın fıkraları cok özledım

2 tane bomba var
geçen bir arkadaş anlattı koptum gülmekten...

Hakkaten fatihim copilotum nerde, fatih yanımda olsun dakarda carlos sainz'a diklenirim...

:eek: metın kardesım pazar benı ekıp gıttınha unutmadımsenı hayın kofte :eek: :eek: ..sakabıryana bende saat 2den sonra cıktım elmadaga yerlerde kar yoktu ladarın oldugu yerde vardı ama gezecek yer yoktu cocuklar bıraaz arac kullandılar sonra eve döndüm

Mehmet Hocam
telefonu gönderdim, gün içinde arayabilirsen detaylı görüşürüz.
kararını hanımın istekleri doğrultusunda vermen her durumda iyi olur ;)
hayırlısı olsun, gönlüne göre olsun.

dopamin' Alıntı:
Teknik işlem metin kardeşimin size daha önce tavsiyeleri olmuştu bence metin kardeşimin bu konuda tavsiyeleri size çok faydalı olacaktır hayırlısı ne ise o olsun

twinax' Alıntı:
abi alamadım biraraç nezor işmiş benkarar verene kadar yaz gelecek biranönce bir araç alıp birkaç geziye gelmek istiyorum benim istediğimihanım istemiyor onun istediğinide ben istemiyorum cj çok istiyorum ama aile için uygun olmazz diyorlar işin içinden çıkamadım selamlar saygılar

böyle olmalı sayfamız nese dolmalı ;D ;D ;D hadi arkadaslar rotaçizin bakalım eski kurtlar nerelerdesiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri