son_kral_54
Hamdi TEKMEN
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
ooo..muhabbet gırıla...
Yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler...
ooo..muhabbet gırıla...
Yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler...
dopamin' Alıntı:Gözün aydın Allah cc analı babalı sağlıkla büyütsün fırat
sadoz5775' Alıntı:selamlar ankaralı offroadcular
ben de ankaradan aranıza katılıyorum kabul ederseniz
37 yaşındayım ve sağlık bakanlığın da denetçiyim
daha önce honda crv aracım vardı ev alma sebebi il onu sattım şimdi bu 2001 model opel frontera 3.2 L aracımla aranızdayım fakat almış olduğum aracın lastikleri yazlık olduğu için her türlü etkinliğe katılabilirmiyim bilmiyorum bu lastiklerle fakat hafif arazı şartlarında aranızda olmaktan onur duyarım saygılar
06kalıpçı57' Alıntı:fırat nedemek hayatım ben sıgdıktansonra senıngıbı bes adamdaha sıgar beklerımha sakın cekınmeden gel bk cıkarma yanı vallaha özledımsenı ve korpe damat fatıhı göresimvar sızlerı helesenın fıkraları cok özledım
dopamin' Alıntı:Metin kardeşime de bi teşekkür edeyim
dopamin' Alıntı:Teknik işlem metin kardeşimin size daha önce tavsiyeleri olmuştu bence metin kardeşimin bu konuda tavsiyeleri size çok faydalı olacaktır hayırlısı ne ise o olsun
twinax' Alıntı:abi alamadım biraraç nezor işmiş benkarar verene kadar yaz gelecek biranönce bir araç alıp birkaç geziye gelmek istiyorum benim istediğimihanım istemiyor onun istediğinide ben istemiyorum cj çok istiyorum ama aile için uygun olmazz diyorlar işin içinden çıkamadım selamlar saygılar
kadir tahsin' Alıntı:Günaydın herkese Benim adım Tahsin Boluluyum,Ankarada yaşıyorum freelander td4 2004 aracım var şimdiden teşekkürler
06kalıpçı57' Alıntı:butun mısafır arkadaslar hos geldınız