Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 904,851

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Abi adamın en mutlu halini de koyduk ortaya motive olsun diye,
ilk hayırlı olsun diyen de biz olduk.
ve hatta karşılıklı olarak da talebimizi ilettik yüzüne,

hava soğuk, zamanı değil, şimdi olmaz, yan yattı, çamura battı bin türlü bahane saydı, buradan da
tam aksizi yazıyor, aha da lojistik desteği de aldı, hadi bakalım görelim sonucunu.

acılı tarafından ......

dopamin' Alıntı:
Ustam asıl sen nerelerdesin sanalda görüyorum seni ama sahalarda yoksun metinin feryadını duymuyormusun güveç diye sayıklayıp duruyor garibim ;D organize olalım beyler lütfen ;D

Etiketler

yiyen yemeyen yemeye çalısan dere tepe dag bayır doga seven arkadaslar pazara toplanalım işibilen arkadaslarımız yapsınlar listeyı

Usta yapma bunu yahu, konuştuk biliyorsun, ÇELİK mutfaktan çakmış, sende buradan.

Hocam sabah 4 araç çok erken çıktık, eve geldiğimde saat 01.00 dı, daha hala ağzımda çamur tadı var, dönüşte 16-17 km yi 8 saatte geçtik, acayip videolar var, bana ulaşınca paylaşırım onları da.

06kalıpçı57' Alıntı:
:eek: metın kardesım pazar benı ekıp gıttınha unutmadımsenı hayın kofte :eek: :eek: ..sakabıryana bende saat 2den sonra cıktım elmadaga yerlerde kar yoktu ladarın oldugu yerde vardı ama gezecek yer yoktu cocuklar bıraaz arac kullandılar sonra eve döndüm

metın gardasım odunu bol olan bir yeregidelim yapalım sen nededinde yapmadım biliyorsun son guveci senin için yapmıstım unuttunmu gardasım yani hatırlatmayım dıyorum ama sen hala bastırıyorsun tus oldum tamam yapalımsana itin olur guvec hayatım

Selim nasılsın,
ufaklık nasıl, varmı fotosu, atsan da uzaktan da olsa sevsek onu.

Fırat sende prensesin bir fotosunu atsan.

görelim en küçük offroad çuları ...

vallahi yani bizbu yeni gelen yavruslarında tatlısını yemedık degılmı metın onlara bırsey demıyorsun benı kucuk buldun habıre yuklenıyorsun nasıl olacak buişler hadı bakalım yenı baba olan arkadaslarımız hacı babadan olsun tatlılar

Tamam usta tamam
bu pazara odunu da, suyu da, çamuru da bol olan bir güzergah çalışalım,
her türlü araç gelsin,
marka model sınırı da koymayalım,
donanım sınırı da koymayalım,
batanı çekelim, biz batınca da bir çeken olur nasılsa.
ben de arada şu sülale boyu sucuklardan temin edeyim, yutarız.
gülelim, eylenelim, bunları bilelim ...

Allah sonumuzu hayır etsin.

06kalıpçı57' Alıntı:
metın gardasım odunu bol olan bir yeregidelim yapalım sen nededinde yapmadım biliyorsun son guveci senin için yapmıstım unuttunmu gardasım yani hatırlatmayım dıyorum ama sen hala bastırıyorsun tus oldum tamam yapalımsana itin olur guvec hayatım

son_kral_54
Hamdi TEKMEN
OFFROAD GRUBU
Zirve

Teşekkür: 10
Gereği Düşünülür...
View Gallery

Uhh!...teşekkürlerim ona çıkmış,
sevindirik oldum hee ;) :D :D

son_kral_54' Alıntı:
son_kral_54
Hamdi TEKMEN
OFFROAD GRUBU
Zirve

Teşekkür: 10
Gereği Düşünülür...
View Gallery

Uhh!...teşekkürlerim ona çıkmış,
sevindirik oldum hee ;) :D :D

Kim ne ne olmuş? ;D

slm herkese şadan bey önce hoş gediniz aracınız güzel bendede var ben memnunum inşallah sizde memnun kalırsınız görüşmek dileğiyle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR