Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 904,537

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

sadan kardes bende boyabatlıyım aracının resimlerine baktım cok temiz bir arac aynısından bir arkadasımızda var coksaglam bir arac sanada herturlu yardımcı olur bılgili bir arkadas aynızamandada tamirci ilk etkinlikte görusuruz

Etiketler

ömer abi busezon agırlıklı balık tutmak istiyorum 2012 fazla balıga gidemedim 2013 cokca gitmek istiyorum balıklar beni özlemiştir

06kalıpçı57' Alıntı:
ömer abi busezon agırlıklı balık tutmak istiyorum 2012 fazla balıga gidemedim 2013 cokca gitmek istiyorum balıklar beni özlemiştir

2013 Sezonunda hayata geçirelim ustam ertelemek artık benim literatürde yok

bu pazargunune genis kapsamlı guzelbir guzergah çizecek arkadas varmı biraaz camur biraaz dere biraaz iniş biraaz cıkış dere tepe bataklık gölet kıyısı yani mucadele edecegimiz doga sartları olsun hadi bakalım arkadaslar

ömer abi gercektende ertelememek lazım aklımızdan geceni yıllar cok hızlı geciyor zamana yetısemıyoruz

İyidir abicim Allah'a şükür, sen nasılsın iyi misin?
Öğlen yemek öncesi bir göz atayım demiştim

Mehmet abi araba yapmış hayırlı olsun
ne olduğunu anlayamadım ama bi co pilotluk yapar deneriz :smiley:

:-* fıat öne yavrusnasıl buyuyormu saglıgısıhatı ıyıdır ısallah :-* :-* 97xj aldım kucuk bir yukseltmeyaptılar haydarla sınan usta ellerıne saglık önumuzdekı pazargunu etkınlık olacak galıba beklerım herzaman

Kalıpçı Cherokee mi aldın benmi yanlış gördüm Ostimde ?

06kalıpçı57' Alıntı:
:-* fıat öne yavrusnasıl buyuyormu saglıgısıhatı ıyıdır ısallah :-* :-* 97xj aldım kucuk bir yukseltmeyaptılar haydarla sınan usta ellerıne saglık önumuzdekı pazargunu etkınlık olacak galıba beklerım herzaman

iyiyiz Allah'a şükür abi sıkıntımız yok şimdilik,
güle güle kullan abi hayırlı olsun... Nazar değmesin...
Önümüzdeki pazar kaçabilir miyim bilmiyorum bir bakayım duruma göre...

Lada işinden vazgeçtim abi içime sinmedi gitti, dedeyi geri alırım daha iyi.
tabi bu benim tercihim kimsenin arabasına lafım yok yanlış anlaşılma olmasın

Sentinel' Alıntı:
iyiyiz Allah'a şükür abi sıkıntımız yok şimdilik,
güle güle kullan abi hayırlı olsun... Nazar değmesin...
Önümüzdeki pazar kaçabilir miyim bilmiyorum bir bakayım duruma göre...

Lada işinden vazgeçtim abi içime sinmedi gitti, dedeyi geri alırım daha iyi.
tabi bu benim tercihim kimsenin arabasına lafım yok yanlış anlaşılma olmasın

Gözün aydın Allah cc analı babalı sağlıkla büyütsün fırat

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri