Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 905,693

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Tatilde olduğumdan etkinliğe katılamadım.Bulurduk bizde elbet yola çıkacağımız bir arkadaş,olmadı tek gider orda arkadaşlar edinirdik ama kuşadasından vazgeçmek zor oldu.Hayırlısı bakalım.Oysa face de bizim sitede bu etkinlik ilan edildiğinde ilk ''geliyorum'' diye yazan bendim:nasip:smiley:

Etiketler

vah ben nittim de seri3 almadım turopur aldım turbo daktırdım aneyyy.

DSC_0054.jpg

yaaa, balıklama daldım bu sefer
tutamadım kendimi...

Kar yağmasını bekliyorum
çamurda benim lastikler f1 lastiğine dönüyor
bi vakit bulup ivediğe gidemedim ki...

Şapkanda da vardı sülükler....
benim karbüratöre de kaçtı galiba:p
senden ayrılınca bir iki tamgaz yaptım benzinde
pıtır pıtır etme falan kalmadı....

;D ;D savaş bey onlar kendilerini iyi biliyorlar ;D ;D buraya yazıpta rencide etmeye gerek yok ::smiley: ::smiley: zaten herşeye alınıp küsüyorlar birde onlarla ugraşmayalım barışması zor oluyor ;D birde bizim arkadaşlarla kendimizi begenmişlik yapıyormusuz ::smiley: ustune fazla gitmenin anlamıyok ::smiley: ::smiley: :-* :-* :-* :-* :-* :-*

huseyin abi fazla birsey olmadı piknik tadında geçti cumartesi yegenimin kınasına bekliyorum haberin var zaten

;D ;D arkadaşlar yigenimin cumartesi saat 17.00 sehit arif yuksekkaya sk.no.51mamak bogaz içinde .. kına gecesi var mamakta butun arkadaşlar davetlidir gelmek isteyen cepten beni ararsa irtibat kurabiliriz gorusmek uzere

06kalıpçı57' Alıntı:
;D ;D arkadaşlar yigenimin cumartesi saat 17.00 sehit arif yuksekkaya sk.no.51mamak bogaz içinde .. kına gecesi var mamakta butun arkadaşlar davetlidir gelmek isteyen cepten beni ararsa irtibat kurabiliriz gorusmek uzere
Ustam;
Allah tamamına erdirsin,mesut bahtiyar etsin,Vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirirler inşallah.......

Nazik davet için teşekkürler,
gençlere huzur, mutluluk ve sağlık dilerim.

06kalıpçı57' Alıntı:

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D gunaydın ankara hayırlı haftalar hayırlı işler herkese ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR