Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 905,670

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Söz konusu gezi ile ilgili ilanda Telefon bilgisi bulunan Gökhan TURAN bey ile görüştüm.Cumartesi saat 13:00 da CARREFOUR önünden hareket edeceklerini bildirdi ve kaç kişi katılacağımın bilgisini aldı.Yemek vs için önemli olduğunu ifade etti.
Katılmak isteyen arkadaşlar telefon ile irtibata geçerek isim yazdırırlarsa iyi olur.
Bülent bey gibi çekincesi olanlar elbette olabilir.Beypazarı Belediyesine Mail attım teyit için bilgi gelirse paylaşırım.
Her ne olursa olsun gezecek biryerler buluruz güzelim Beypazarında ellaham!!!
Ben kararlıyım gideceğim inşallah.......
Sağlıcakla kalın....

06kalıpçı57' Alıntı:
HÜSEYİN ABİ BEN PAZAR KATILABİLİRİM GEZİYE SUAN ÖYLE GÖZÜKÜYOR
Canın sağ olsun ustam.Gelebilirsen Pazar görüşürüz.
Benim GSM 05327620825
İnşallah gidilen güzergahta servis alıyordur teller..

Gezi ile ilgili son aldığım bilgiyi paylaşıyorum!
Beypazarı kaymakamlığı ile görüştüm.Bu organizasyon Beypazarı kaymakamlığı,Belediyesi,Turizm derneği katkılarıyla ortak yapılıyormuş ve Anadolu offroad Kulubu Kanal A için çekim yapacakmış.Etkinlik Erenler mevkii Kayışın gölü denen bölgede olacakmış ve Beypazarı merkeze 15 dk. mesafede imiş.
Offroad yarışı,şişme oyun parkı,konser,kukla gösterisi vs kapsamlı bir etkinlikm olacağı söylendi.
OFFROAD ile ilgili kamp,iaşe vs gibi durumlar için Anadolu offroad kulubü ile irtibata geçilmesi önerisinde bulundular...
Hadi kımıldanalımmmmmmmm..

::smiley: kimler gidecek kimler kalacak bellideyil gibi ama herkes gidecekgibi geliyor çogunluk yanlız kaçaçak ::smiley: :mad: :mad: :mad: :mad:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,701
Kayıtlı Üye Sayımız
166,544
Kaydolan Son Üyemiz
Carlitto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR