Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 905,100

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

slm tansu ben mehmet beypazarında nasılgidiyor işler etkinlik yapıyormusunuz ortak birşeyler yapabiliriz ortak noktada

Tüm dostlara merhabalr...
1,2 eylülde Beypazarında yapılacak olan kamplı proğram hakkında düşünceleriniz nedir?
Haberi olmayan varsa Anadolu offroad kulübü duyurusudur.Kaymakamlık ve belediye organize ediyormuş.
Ben gitmeyi düşünüyorum.Gidecek olan arkadaşlarla ortak hareket edebiliriz.....
Herkese selamlar,saygılar..
Hüseyin SARIÇİÇEK

muhabbete dikizzzzz ... :D

ZIYARETCI.JPG

TOPUZ19' Alıntı:
Tüm dostlara merhabalr...
1,2 eylülde Beypazarında yapılacak olan kamplı proğram hakkında düşünceleriniz nedir?
Haberi olmayan varsa Anadolu offroad kulübü duyurusudur.Kaymakamlık ve belediye organize ediyormuş.
Ben gitmeyi düşünüyorum.Gidecek olan arkadaşlarla ortak hareket edebiliriz.....
Herkese selamlar,saygılar..
Hüseyin SARIÇİÇEK

Hüseyin Bey,

Bu etkinliğin duyurusu vs nerede?

bkocoglu' Alıntı:
Hüseyin Bey,

Bu etkinliğin duyurusu vs nerede?
Anadolu Off-road Tabana Kuvvet 17 Ağustos 10:48
Arkadaşlar!
1-2 Eylül 2012 günü Beypazarı Kaymakamlığı ve Beledeiyesinin destekleriyle bir gecelik kamp düzenlenmiştir. Off Road oyunları ve Eğlenceli Bir Gün Sizi Bekliyor!
Cumartesi Konaklama ve Pazar günü yapılacak olan Piknikte sunulacak yiyecek ve içecekler ücretsiz olup, herkesin katılmasını,
Çadır imkanı olmayanlar için konaklama imkanı sunulacaktır..
İNŞALLAH TÜM TÜRKİYE'DEKİ OFF- ROAD CAMİASI BURADA BULUŞACAK, HASRET , GİDERECEK , EĞLENECEK VE DOSTLUKLAR BİR KERE DAHA PEKİŞECEK...
(ANKARA) ANADOLU OFF ROAD KULÜBÜ
Siz değerli off-road ve doğa sporları dostlarımızı aramızda görmekten büyük mutlluk Duyarız... Gökhan Turan 0506 837 62 68
Bülent bey;
Bildiğimiz ANDOFF değil bunlar.KANAL A televizyonuna da Tabana kuvvet diye proğram yapıyorlarmış.FACE de Ankara offroad gurubu na göndermişler yukardaki duyuruyu.(ANADOLU OFFROAD KULUBU TABANA KUVVET diye aratırsanız web sitesinde de açıklama var)
Selam eder iyi günler dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR