murat çelik
Zirve
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
sefer abi işin zorya sogukta
sefer abi işin zorya sogukta
ben herzaman yetkiliyim bu konularda ;Dbrothers' Alıntı:murat sanada yetki belgesi verelim yap şu kombiyi üşümesin sefer
brothers' Alıntı:sağolasın murat ; bir haftadır akşamı zor ediyoruz ama sizle muhabbete dalınca yorgunluk gidiyor ; dişlere gelince yarın yine kanal var ama şükür artık sıcak soğuk hassasiyeti kalmadı sonuna geldik
brothers' Alıntı:o nasıl iş ya çoluk çocuk soğuktamı iki gün ; umarım ısıtman merkezi sistemdir
biz problem degilde cocukları hasta etmesek bari yakıyorum ufo ve elektrik ocagı ama kafi gelmiyormurat çelik' Alıntı:sefer abi işin zorya sogukta
bu işe yenge sevinmiştir nede olsa babasını gorcekkk ;Dttos' Alıntı:o kanalı bitirince erhan artık terranoyu da bi kanala sokmak gerek
yok merkezi degil kombili kat kaloriferi yani yapacak bisey yok bugunu oyle boyle atlatayım yarın kayınvalidelerde kalıcaz artık hadin yarın aksama yokum iyisiniz yani ;Dbiz problem degilde cocukları hasta etmesek bari yakıyorum ufo ve elektrik ocagı ama kafi gelmiyor
murat çelik' Alıntı:bu işe yenge sevinmiştir nede olsa babasını gorcekkk ;D
ttos' Alıntı:yok merkezi degil kombili kat kaloriferi yani yapacak bisey yok bugunu oyle boyle atlatayım yarın kayınvalidelerde kalıcaz artık hadin yarın aksama yokum iyisiniz yani ;D
başınız sag olsun abi allah rahmet eylesınnttos' Alıntı:arkadaslar bana bi muddet musade size iyi muhabbetler
iyi olurdu da babayı 10.ayda kaybettik
ttos' Alıntı:arkadaslar bana bi muddet musade size iyi muhabbetler
iyi olurdu da babayı 10.ayda kaybettik
kaldık biz bize nerde bu mıllet ya cozemedım hurrem sultanımı seyredıyolar kıı ;Dbrothers' Alıntı:bizde pot kırdık o zaman :-[ :-[ :-[
allah rahmet eylesin ; başınız sağolsun
murat çelik' Alıntı:başınız sag olsun abi allah rahmet eylesınn
brothers' Alıntı:bizde pot kırdık o zaman :-[ :-[ :-[
allah rahmet eylesin ; başınız sağolsun
hayat ölumlu hepımız bır gun toprak olcagız tekrardan basınız sag olsun abi ne demekttos' Alıntı:yok ya ne potu murat dogrusunu yazdı olurmu oyle sey bende daldım ozelden diyebilirdim kusura bakmayın amacım sizi uzmek degildi
tiskeli' Alıntı:ömer abi senin kia nın anbülanslarını bir kaç defa görmüştüm lastikler araziye uygunmu
olur abi gelmeden ararsan ayarlama yapayımbrothers' Alıntı:murat izin alabilirsem cuma günü mesutun konu için yanına geleceğim
murat çelik' Alıntı:olur abi gelmeden ararsan ayarlama yapayım