Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,691

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

murat çelik' Alıntı:
ya tutarsa aaaa vaybee demekkı bir ümit daha var
lafı ortya koydum iste murat :D

ömer bey aracınızın resimlerini oldugu linki tam atarsanız bakmak isterim merak ettim :smiley:

dopamin' Alıntı:
Merhaba Tüm Gezenbilir Forum Üyelerine Ve ANKARA Off-Road Grubuna İyi Günler Dilerim İsmim Ömer Gençer Bu Forum,a ANKARA Eryaman Etap 3 ,Den Katılıyorum İki Oğlum Ve Ben Off-Road Gezilerinizi Ve Diğer Etkinliklerinizi İlgiyle Takip Ediyoruz Bizim 1991 Model Kia Besta 4x4 Camlı Panelvanımız var Gezilerinize Ve Diğer Etkinliklere Bizde Katılmak İsteriz Aracımız Panelvan Olmakla Beraber Tam 4x4 Özelliklere sahiptir 2H, 4H, 4L Diğer 4x4 Araçlar Kadar İddaalı Olmamakla Beraber Aracımızın Gidebildiği Yere Kadar Bu Etkinliklere Katılmak İsteriz Eğer ANKARA Off-Road Grubu Aracımızı Uygun Görürse Tüm Forum Üyesi Arkadaşlara Ve ANKARA Off-Road Grubuna Sağlıklı Günler Dileriz

merhaba dopamin öncelikle aramıza hoşgeldiniz ; kendinizi birde tüm ankaralı gezenbilircilerin tanışma sayfası olan http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9740.0 adresinde tanıtabilirsiniz

brothers' Alıntı:
herkese merhaba ben geldim

hosgeldin erhan :smiley:

usta bulamadım erhan yetkili servisi aradım ayın 25 ine gun verdi daha garantisi devam ediyor dısarıdan bir mudahale yaptıramam :(

murat çelik' Alıntı:
hoş geldinnabi nasılsın diş vss ;D

sağolasın murat ; bir haftadır akşamı zor ediyoruz ama sizle muhabbete dalınca yorgunluk gidiyor ; dişlere gelince yarın yine kanal var ama şükür artık sıcak soğuk hassasiyeti kalmadı sonuna geldik

ttos' Alıntı:
hosgeldin erhan :smiley:

usta bulamadım erhan yetkili servisi aradım ayın 25 ine gun verdi daha garantisi devam ediyor dısarıdan bir mudahale yaptıramam :(

o nasıl iş ya çoluk çocuk soğuktamı iki gün ; umarım ısıtman merkezi sistemdir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.