iyi aksamlar hoş geldin gruba şu an belli olan bir organızasyon yok burdan takıp edrsenız mutlak haberin olur araç ne var sizde ism nedir ben murat tekrar hoş geldindopamin' Alıntı:İyi akşamlar. bir sonraki gezi organizasyonu için belirli bir tarih varmı acaba ???
tamertms' Alıntı:artık sefer abimle takılacaz rav4 e kıyamıyorum yaaa alet çok temiz
murat çelik' Alıntı:iyi aksamlar hoş geldin gruba şu an belli olan bir organızasyon yok burdan takıp edrsenız mutlak haberin olur araç ne var sizde ism nedir ben murat tekrar hoş geldin
murat çelik' Alıntı:iyi aksamlar hoş geldin gruba şu an belli olan bir organızasyon yok burdan takıp edrsenız mutlak haberin olur araç ne var sizde ism nedir ben murat tekrar hoş geldin
dopamin' Alıntı:Merhaba Tüm Gezenbilir Forum Üyelerine Ve ANKARA Off-Road Grubuna İyi Günler Dilerim İsmim Ömer Gençer Bu Forum,a ANKARA Eryaman Etap 3 ,Den Katılıyorum İki Oğlum Ve Ben Off-Road Gezilerinizi Ve Diğer Etkinliklerinizi İlgiyle Takip Ediyoruz Bizim 1991 Model Kia Besta 4x4 Camlı Panelvanımız var Gezilerinize Ve Diğer Etkinliklere Bizde Katılmak İsteriz Aracımız Panelvan Olmakla Beraber Tam 4x4 Özelliklere sahiptir 2H, 4H, 4L Diğer 4x4 Araçlar Kadar İddaalı Olmamakla Beraber Aracımızın Gidebildiği Yere Kadar Bu Etkinliklere Katılmak İsteriz Eğer ANKARA Off-Road Grubu Aracımızı Uygun Görürse Tüm Forum Üyesi Arkadaşlara Ve ANKARA Off-Road Grubuna Sağlıklı Günler Dileriz
dopamin' Alıntı:tanışma bölümünde aracın resimleri mevcut bakmak isterseniz