Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,298

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

hamdi abi aileyle bana uyar canıllı kurt bogazı fark etmez herturlu olur herkes kendide getirebilir erzagını tek eldende olur hava erken karardıgından ışıldak şart herkes aydınlatmasını getirsin

Etiketler

ömer abi benim için hiç fark etmez siz nasıl uygun görurseniz bana uyar abi yeterki gonuller bir olsun

Kurtboğazına gidelim o zaman balık tutmaya hevesli arkadaşlara uygulamalı öğretmiş oluruz ne dersiniz

Lion80' Alıntı:
Evet sizde alttan devam etseydiniz selamlaşırdır. Elbet birgün karşılaşırız, sohbet ederiz. Bu arada aracınız temizliği ve diriliyle dikkat çekiyor. Tekrar güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin.

Hayırlı günler.
Çok teşekkürler.Her zaman görüşmek dileği ile dostum.

HmdTkmn' Alıntı:
ozaman bu cumartesi akşamı uygunsa iftarımızı hepberaber yapalım.
ailecemi yapalım.
şöyle güzelbir dere kenarı olabilir.mevkiyi ömer ustam belirlesin,
yemek konusunu şevki ustam karar versin (tek eldenmi yada herkez kendi erzağınımı getirecek)karpuz kavun şevkiden tabii ;)
çaylar hüseyinden.

1-Hamdi tekmen.............5 kişi
2-mehmet akkoca...........4kişi aile
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-

ozaman bu cumartesi akşamı uygunsa iftarımızı hepberaber yapalım.
ailecemi yapalım.
şöyle güzelbir dere kenarı olabilir.mevkiyi ömer ustam belirlesin,
yemek konusunu şevki ustam karar versin (tek eldenmi yada herkez kendi erzağınımı getirecek)karpuz kavun şevkiden tabii
çaylar hüseyinden.

1-Hamdi tekmen.............5 kişi
2-mehmet akkoca...........4kişi aile
3-Ömer gençer....... 2 kişi aile
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-

dopamin' Alıntı:
Savaş bey kimsenin konuştuğuna bir sözümüz yok yeter ki bağlayıcı yapıcı olsun fırça mahiyetinde olmasın
Estağfirullah abi, fırça değil geçmişte kalmış serzeniş:smiley:Ama serzeniş yaptığım değil de,alakası olmayan abilerim üstlenmişti hep olayı ya neyse.Vazgeçtim zaten artık.Ben çırak kalacam:smiley:Daha güzel:smiley:

:-* ;D cırak bakıyorum yine sesin çıkmayabaşlamış kulagından çekecegim yine haberin olsun ::smiley: :-*

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri