Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,289

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

1-Hamdi tekmen.............5 kişi Aile
2-mehmet akkoca...........4kişi aile
3-Ömer gençer....... 2 kişi aile
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
liste 3 araçta kaldı,hani şevki,hüseyin ve gelmek isteyenler isimlerinizi göremedik. :eek:

Etiketler

hayırlı akşamlar arkadaşlar bu aralar işimizi düzene koyma aşamasındayız yarın akşama müsait olurmuyuz bilemiyorum yarın ola hayır ola

Arkadaşlar,

Burada , farklı bir yer önermiştim.
Ancak,

bu saat oldu, bir tepki gelmeyince,

Benimkisi biraz "pişmiş aşa su katmak" oldu düşüncesi ile siliyorum.

Sizlere , iyi eğlenceler.

Proğramınızı bozmayın

Selamlar

Bülent KOÇOĞLU

Hamdi usta ne oldu hangi yöne kiminle gidiyoruz birde meteoroloji yağış uyarısı veriyor son durum nedir?

dopamin' Alıntı:
Hamdi usta ne oldu hangi yöne kiminle gidiyoruz birde meteoroloji yağış uyarısı veriyor son durum nedir?
Ömer Abi,
senin Kurtboğazı teklifin bence en iyisi, hem ağaçlık hemde çok güzel su akıyor, serin serin, oooh.
ama daha belli değil kimler geliyor, Şevki abi kavun karpuz benden çay da bizden diye yazmıştı ama şimdi Hüseyin Abinin mailinden onların da işi belli değil diye anladşılıyor.

bizim de 1 veya 2 saate kadar işimiz belli olur eğer ayarlayabilirsek gelmeyi istiyoruz ve eğer gidilirse tabii, durum belirsiz sanki.

Şevki abi, karpuz alısan potasyom permanantsız olanından rica ediyoruz.

ömer abi ben saat 3tensonra musayitim ama biraaz işim cıktı mutlaka yapmam gereken nasıl olacak bilemiyorum nereye karar verdin abi kacta cıkacaksınız

HmdTkmn' Alıntı:
1-Hamdi tekmen.............5 kişi Aile
2-mehmet akkoca...........4kişi aile
3-Ömer gençer....... 2 kişi aile
4-Savaş Tanır.........3,5 kişi aile (minik kızımı buçuk sayın amcaları)
5-Murat Balcı...........2 kişi
6-
7-
8-
9-
10-
Abi kaçta nerden çıkılacak.Bence liste 3 araçta kaldı görünsede en az 10 araç olacaktır.Sanırım zaman kısaydı millet ayarlayamadı.Bende 2 dakika evvel netleştirdim durumumu.
Nerden kaçta çıkılacak durumu biraz olgunlaştırsa büyüklerimiz,ayarlamalarımızı yaparız.Herkes kendi kumanyasını iftariyesini getirecek değilmi_?

HmdTkmn' Alıntı:
ozaman bu cumartesi akşamı uygunsa iftarımızı hepberaber yapalım.
ailecemi yapalım.
şöyle güzelbir dere kenarı olabilir.mevkiyi ömer ustam belirlesin,
yemek konusunu şevki ustam karar versin (tek eldenmi yada herkez kendi erzağınımı getirecek)karpuz kavun şevkiden tabii ;)
çaylar hüseyinden.

1-Hamdi tekmen.............5 kişi
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
Herkese merhabalar,hayırlı ramazanlar...Bende böyle bir organizasyon yapılsa nekadar iyi olur diye düşünürken Mehmet ustam hamleyi yaptı.Ancak tarih belirlenmesi çok ani oldu.Malumunuz davetler nedeniyle haftasonları parsellenmiş durumda.Demem o ki kendimizi ayarlayamadık verilmiş sözlerden dolayı.
Çok istememe rağmen bu durumdan dolayı üzülerek katılamayacağım.Katılacak olan dostlara hayırlı iftar ve eğlenceler dilerim.
Saygılar...HÜSEYİN SARIÇİÇEK

arkadaşlar ben saat 5,30 6.00 civarı yola çıkmayı planlıyorum.
gideceğimiz istikamet kurtboğazı bitimi pazar sapağının girişinde.
0 541 505 2390

Beyler kimler gidiyorsa rica ediyorum düzgün bir liste yapılsın da buluşup gidelim.Toplu yola çıkmak için planı olan varm?Bir nokta belirleyelimmi yada herkes ferdimi gidecek? Yemek konusuna da soruma kimse cevap vermedi.Herkes kendimi getiriyor toplumu yapacaz?

outlaw06' Alıntı:
Hamdi abi keşke kaçta çıkılacak nerden çıkılacak yazsaydınızda benim gibi yolu bilmeyenlerde rahat gelebilseydi!
savaş gelecekler saat 6 da hareket etmek şartıyla taymekte (opet) buluşabilir.
benim buradan oraya gelmem 1 saatimi alır.bende sizin hareket saatinize göre kazan yolu üzerinde olurum.

Hamdi Abi çok geciktim bu durumda.hemen eve gidip çoluk çocuğu toparlayayım.0532 3645804 .Beyler üşengeçlik yapmayın.İftar buluşması güzeldir toplanın gelin yapalım iftarımızı.Hatta bu ramzan 3-5 kere büyüklerimiz organize etsin toplanalım.Ben çıkıyorum.6 ya yetişemeyiz sanırım en geç 6,30 da inşallah TAYMEK teyim.Zaten daha 8,16 da okunuyor.Kimse olmazsa kendim devam edip bulmaya çalışacam.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri