Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 905,065

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

HmdTkmn' Alıntı:
metin hocam tuhafıma giden zaten bu mesajın birkaç topiğe gönderilmiş olması.
birde bu isimlerin bu topicde hiç yer almaması.
madem etkinliğe göre topic ayırımı var o etkinliğin mesajıda o topicde yer alması gerekir.
diyeceksinki burası serbest muhabbet
doğrudur,o zaman herdaim muhabbete bekleriz.
Hamdi bey, Muhabbet için siz ve ben uygun değiliz sanırım.
Ben: 63 yaşındayım, İLKOKUL mezunuyum, 45 senelik kendi adıma ticaret hayatım vardı,şu an emekliyim.
Malesef 4x4' dümde yok... Bir teşekkür mesajını serbest muhabbet veya etkinlik olarak değerlendirebiliyorsunuz, bravo...
Ben yanlış yaptığım zaman karşımdaki bir çocuk bile olsa özür dileme cesaretini gösterebilirim.
Üye adınızın altında dikkatimi çeken bir satır(Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır...)
Acaba ben yazdığım bir teşekkür mesajını alaya alan siz tarafından haksızlığa uğramadımmı ?
Evet ben bahsi geçen teşekkür mesajımı bilerek birkaç topiğe yazdım. Çünki mesajda adı geçen kişiler benim nazarımda saygıdeğer kişiler...İsimlerini duymamanıza hiç şaşırmadım, az ve öz, saygılı muhabbet yapıyorlar...
Sizden özür falan beklediğimi sanmayın.Zaten beni ne kadar kırdığınızı başka farkedenler olacaktır, onların doğru düşüncesi yeter... İyiki bu sitede doğruyu gören arkadaşlarda var...
Yanlış yaptığımı düşünmüyorum, özür dilemek erdemlik olduğu için;
Sayın ANKARA'lılardan, bu topiğe (TEŞEKKÜR dışındaki mesajımdan başka) ANKARA'lı olmadığım halde mesaj yazdığım için özür dilerim.
Ahmet Özdemir
Tevellüt:1950

Etiketler

şavcıoff' Alıntı:
herkese merhabalar hemen konuya gireyim mehmet abi kavun karpuz işi ardın danda semaver
bunlar bana ait olsun siz karar verin ama tüm ekip olmalı 3.5 kişi deyil
zaten bayramdan sonra büyük bir etkin lik yapalım olaklar süper olur bundan sonra
anızı yedilermi tüm arkadaş ları biraraya toplayacak şekildeyapalım
olur diyen leri görelim yazıyla
hoşcakalın
Bal gibi olur

tamam he ho deyibde ciddiye almayacaksanız ona göre davranalım arkadaşlar
son zamanlarda herkes birdiyerini benseni senbeni ikimiz diyerini eleşdirir olduk
dagılmak üzereyiz birbirimize birgünlügüne tahammül edemiyoruz bırakın boyleşeyleri
kimsebirbirini tanımasken birimiz diyerimizin sayesinde bu gurubu tanıdık
arkadaşlarrrr hepimize bir adım geriatmak vede sayfayı takip etmek düşer
şimdi şu kavun karpuz cay yada mehmet ustanın dedigi gibiselam laşmak icin fatihin
olur dedigiyere 30 veya 40 kişi adinı yazsın
buyazının devamınıda orda yapalım
haddimi aşdıysamyada öylesayanlardan özürdilerim
buluşmak dileyiile herkese saygılar

iman etmedikce cennete giremessiniz
birbirinizide sevmedikcede iman etmiş olmassınız
HADİSİ ŞERİF

Vallah şu resme bakın. Ona göre saaat filan belirleyin. Öğlen güneş altında kalan arabanın hali ;D ;D ;D

26072012651.jpg

edessastelio' Alıntı:
Merhaba;
Üst sıralardaki mesajımı bilerek bu bölüme yazmıştım.Galiba onu kastediyorsunuz...
Nedeni: ANKARA'lı 2 gezenbilir üyesine ANKARA'lıların huzurunda TEŞEKKÜR etmekti.
Acaba ben Ankara'lı olmadığım içinmi böyle yanlış yaptığımı düşünüyorsunuz?
Beni ne kadar üzdüğünüzü tahmin edebiliyormusunuz?
Ankara'lı değilim, Türkiye'liyim.Başşehrimde ANKARA.
Lütfen bir açıklama yapında beni aydınlatın.
Selamlar.
Ahmet bey kesinlikle bir yanlış anlaşılma var ortada.Sizide Hamdi abiyide biliyorum:smiley:Birbirinizi yanlış anlamışsınız.Elbette Ankara serbest muhabbet köşesinin kapısı herkese açık ki; özellikle sizin gibi tecrübeli büyüklerimize.Sadece yüzyüze konuşmama ve internetten görüşme nedeni ile bir yanlış anlaşılma var.(Hadsizlik edip karışmış ta olmak istemiyorum ama iki güzel insanın birbirini yanlış anlamasına üzülürüm) Affedin

şavcıoff' Alıntı:
herkese merhabalar hemen konuya gireyim mehmet abi kavun karpuz işi ardın danda semaver
bunlar bana ait olsun siz karar verin ama tüm ekip olmalı 3.5 kişi deyil
zaten bayramdan sonra büyük bir etkin lik yapalım olaklar süper olur bundan sonra
anızı yedilermi tüm arkadaş ları biraraya toplayacak şekildeyapalım
olur diyen leri görelim yazıyla
hoşcakalın
benide kabul ederseniz olur:smiley: mapınızı çekme halatınızı kullanırsam da şimdiden
özür dilerim:smiley:))

Savaş bey selamlar,

Bugün saat iki sularında Polis evinin oradan giderken çok güzel bir jeep gördük. Hemen önümüzde ilerliyordu. Arkadaşımla ne kadar temiz çok güzel diye konuşurken yanından geçtik. Sanırım sizdiniz aracı süren. Tam emin olamadım çünkü biz köprünün altından devam ettik siz yukarı döndünüz.

Lion80' Alıntı:
Savaş bey selamlar,

Bugün saat iki sularında Polis evinin oradan giderken çok güzel bir jeep gördük. Hemen önümüzde ilerliyordu. Arkadaşımla ne kadar temiz çok güzel diye konuşurken yanından geçtik. Sanırım sizdiniz aracı süren. Tam emin olamadım çünkü biz köprünün altından devam ettik siz yukarı döndünüz.
Bülent bey normalde bende köprünün altından devam ediyorum , iş yerim öveçler 4 te.Ama fişteki saate göre ;saat tam 14;14 te dikmen shell den gaz almışım:smiley:Büyük ihtimal benmişim.Bende alttan devam etseydim selamlaşırdık.

hamdi abi sen eski kurtsun bu işleri sen daha iyi organize edersin enkısa zamanda yapalım gözden ırak gönüldende ırak olur abi

edessastelio' Alıntı:
Hamdi bey, Muhabbet için siz ve ben uygun değiliz sanırım.
Ahmet bey aslında konu şahsınızla alakalı değil.sadece ankara'da şuan anlatması uzun mevzular var,sizden önce buraya bu topicle alakası olmayan mesaj yönlendirilmesi yapılmıştı.
yine böyle bir mesaj olabilme babında sitemimi dile getirdim.
ayrıca buraya mesaj atıp birdaha uğramayan birsürü mesaj.boşyere cevaplıyoruz bizde.
ayrıca size iyiliği geçen arkadaşlarla yazıştığınız topic vardır ve şüphesiz oraya bu mesajınızı yazmışsınızdır. onlar ve konuyu takip edenler dahil herkez okumuştur.kaldıki ismi geçen arkadaşlarda buraya takılmazlar yada bizlrle muhabbete girmezler.
hal böyleyken sizden gelen ve tanımadığımız kişilerin isimleri olunca ve hiç selam,sabah muhabbeti olmadan böyle bir mesajı yadırgadım doğrusu.
dediğim gibi kapımız muhabbete herzaman açıktır.
bir mesaj atıp ortalıktan kaybolunacaksa üstü kalsın derim.
eminimki metin ustam konuyu irdelemese şüphesiz sizin bu mesajınızda bu tip mesajlar katagorisine girecekti.
saygılar.
tevellüt:akıl yaşta değil baştadır...

06kalıpçı57' Alıntı:
hamdi abi sen eski kurtsun bu işleri sen daha iyi organize edersin enkısa zamanda yapalım gözden ırak gönüldende ırak olur abi
ozaman bu cumartesi akşamı uygunsa iftarımızı hepberaber yapalım.
ailecemi yapalım.
şöyle güzelbir dere kenarı olabilir.mevkiyi ömer ustam belirlesin,
yemek konusunu şevki ustam karar versin (tek eldenmi yada herkez kendi erzağınımı getirecek)karpuz kavun şevkiden tabii ;)
çaylar hüseyinden.

1-Hamdi tekmen.............5 kişi
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-

Hamdi ustam merhabalar dere kenarı olsun derseniz temiz şırıl şırıl yakın iki seçenek var çanıllı barajı altı dastarlı vadisi veya bayat köyü altı ilhan çayı diğer seçenek kurtboğazı meşhur dere kenarı murat çelik kardeşimiz iyi bilir eğer kurtboğazı derseniz ben cumartesi öğleden sonra gider levrekleri tutmaya başlarım sizinle orada buluşuruz iftara ne dersiniz hem isteyen kurtlarınıda dökebilir

dopamin' Alıntı:
Hamdi ustam merhabalar dere kenarı olsun derseniz temiz şırıl şırıl yakın iki seçenek var çanıllı barajı altı dastarlı vadisi veya bayat köyü altı ilhan çayı diğer seçenek kurtboğazı meşhur dere kenarı murat çelik kardeşimiz iyi bilir eğer kurtboğazı derseniz ben cumartesi öğleden sonra gider levrekleri tutmaya başlarım sizinle orada buluşuruz iftara ne dersiniz hem isteyen kurtlarınıda dökebilir
ömer ustam karar senin.
ailece gelmeyi düşünen arkadaşlar varsa bildirsin,ben ailece gelmeyi planlıyorum.

HmdTkmn' Alıntı:
ömer ustam karar senin.
ailece gelmeyi düşünen arkadaşlar varsa bildirsin,ben ailece gelmeyi planlıyorum.

1-Kararı sizler verin dastarlı vadisi çanıllı barajı bentin alt kısmı ağaçlık dere kenarı geniş bi alan
2- bayat köyü ilhan çayı çanıllı üst tarafında biraz dar bi alan
3-Kurtboğazını pazar girişini dereyi herkes biliyor birde alternatif kurtboğazı karşısında sessiz sakin iğdir göleti var karar sizin

Merhaba, Hamdi bey
Selam sabah yok demişsiniz. Mesajım "Merhaba Gezenbilir dostları" diye başlıyor.Bu birçeşit selamdır.
Ben Tevellüt: 1950 yazmıştım. Bu Eski kuşağın kaç doğumlu anlamında kullandığı bir kelimedir.
Tevellüt: "Akıl yaşta değil baştadır" yazmışınız. Buda bana ve benim akranlarıma HAKARETTİR.
Konu başlığını; "Buraya her üye giremez" diye değiştirin olsun bitsin.
Yaptığınız aşağılamayı devam ettirmenin anlamı yok.
Bu topiğe yazış amacım belli, konuyu nereden nereye saptırıyorsunuz.
Bu muhabbet köşesine teşekkür mesajı yazılırmı? diye Bir anket yapılsa:herhalde benim düşünceme katılanlar çoğunlukta olurdu.
"Ankara serbest muhabbet kösesi"ne yazmak için oranın müdavimleri olmak gerektiğini, sadece müdavimlerinin mangal,vs ve bazı etkinliklerini duyurma yeri olduğunu düşünememişim.Cahillik işte.Sonuçta ben İLKOKUL'u zar zor bitiren bir insanım.
Keşke 1955 lerde öğretmenlerimiz, kendimizden büyüklere nasıl hakaret edilir diye bize öğretselerdi, ama sadece özür dilemeyi öğretmişler
Lütfen; hatanızı kabul etmediğinize göre bana cevap vermeyin artık, burada noktalansın.
, :İyi etkinlikler, bol muhabbetler size...
Akılsız biri olarak size Selam ve Saygılarımı sunuyorum.
Böyle stresli bir yazıyı ilk defa bu topikte dünden beri yazıyorum.Bu sebeplede sedece kendini haklı görerek,yaptığı yanlıştan dönmeyen şahsınızdan,ve diğer bu topikteki yaşça büyük,küçük tüm arkadaşlardan özürlerimin kabulünü arz ederim.
Hoşçakalın.

outlaw06' Alıntı:
Bülent bey normalde bende köprünün altından devam ediyorum , iş yerim öveçler 4 te.Ama fişteki saate göre ;saat tam 14;14 te dikmen shell den gaz almışım:smiley:Büyük ihtimal benmişim.Bende alttan devam etseydim selamlaşırdık.

Evet sizde alttan devam etseydiniz selamlaşırdır. Elbet birgün karşılaşırız, sohbet ederiz. Bu arada aracınız temizliği ve diriliyle dikkat çekiyor. Tekrar güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin.

Hayırlı günler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri