TEKNIKISLEM
SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Aziz şehitlerimizi
Rahmet, Minnet ve Şükranla anıyoruz ...
Aziz şehitlerimizi
Rahmet, Minnet ve Şükranla anıyoruz ...
Barış Çetinkaya' Alıntı:Herkeze merhaba. Aracımla kaza yaptığımdan dolayı uzun zamandır takip edemiyorum sizleri malesef.
Aklımda lada niva almak vardı ancak kaza dan dolayı bunu biraz ertelemek zorunda kaldım, ama almakdan henüz vazgeçmiş değilim. Halen araştırmalarım devam ediyor. Temiz bir lada bulsam atlıycam. Ne yazikki bulamıyorum. Acaba sizlerin bildiği şatılık temiz bir Niva varmı ? diye merak ettim.
Alfonse' Alıntı:Selamlar,
Cok cok gecmis olsun. Umarim sizlerde bisey yoktur.
Cok titiz ve bilincli bireysel cabalarla hazirlamis bi Niva var. Ama off road makinasidir. Uzun yurtdisi yoldisi seyahatler dahi tamamlamistir. Yorulmustur makina ama devamli ilaclari ve tedavisi eksiksiz yapilmakta oldugu icin Yorgun degil kesinlikle. Sahibide kaliteli ve cok bilinclidir.
Niva dusunurken Temiz kelimesiyle kistasiniz nedir bilemeyecegim ama,
Niva performansi ve Niva gorevleriyle bu araci dusundugumde 10 numaradir.
Satilikti.
Yakin arkadasim olmasina ragmen is kosullarim yuzunden uzun zamandir gorusemiyorum. Bu hafta sonu bi ihtimal bi araya geliriz belki. Sorarim.
Std haliyle dahi basarili olan Nivanin cok daha fazlasini yapabilecek donanimlara sahip olan bi arac dusunursunuz belki diye yazdim.
Yeniden gecmis olsun. Saglicakla.
+100106kalıpçı57' Alıntı:butun şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun
cemklc aynı şeyi düşünüyoruz.günü birlik veya c.tesi gidip pazar akşam dönüş yakın yerlere , maliyetide kimseyi üzmeyecek turlar yapalım.hadi öncülük yap abi.gözüm üstündecemklc' Alıntı:Arkadaşlar toplanıp hafta sonları biryerlere gidilmiyormu gidiliyorsa neyeye yazılıyor . Beraber bir yerlere gidecek araçlarla arazide gezecek arkadaşlar arıyorum bilginize![]()
tiskeli' Alıntı:balıkpınar nerekine