Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 919,928

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAD MEKANLARI CENNET OLSUN

Herkeze merhaba. Aracımla kaza yaptığımdan dolayı uzun zamandır takip edemiyorum sizleri malesef.
Aklımda lada niva almak vardı ancak kaza dan dolayı bunu biraz ertelemek zorunda kaldım, ama almakdan henüz vazgeçmiş değilim. Halen araştırmalarım devam ediyor. Temiz bir lada bulsam atlıycam. Ne yazikki bulamıyorum. Acaba sizlerin bildiği şatılık temiz bir Niva varmı ? diye merak ettim.

Barış Çetinkaya' Alıntı:
Herkeze merhaba. Aracımla kaza yaptığımdan dolayı uzun zamandır takip edemiyorum sizleri malesef.
Aklımda lada niva almak vardı ancak kaza dan dolayı bunu biraz ertelemek zorunda kaldım, ama almakdan henüz vazgeçmiş değilim. Halen araştırmalarım devam ediyor. Temiz bir lada bulsam atlıycam. Ne yazikki bulamıyorum. Acaba sizlerin bildiği şatılık temiz bir Niva varmı ? diye merak ettim.

Selamlar,

Cok cok gecmis olsun. Umarim sizlerde bisey yoktur.

Cok titiz ve bilincli bireysel cabalarla hazirlamis bi Niva var. Ama off road makinasidir. Uzun yurtdisi yoldisi seyahatler dahi tamamlamistir. Yorulmustur makina ama devamli ilaclari ve tedavisi eksiksiz yapilmakta oldugu icin Yorgun degil kesinlikle. Sahibide kaliteli ve cok bilinclidir.
Niva dusunurken Temiz kelimesiyle kistasiniz nedir bilemeyecegim ama,
Niva performansi ve Niva gorevleriyle bu araci dusundugumde 10 numaradir.
Satilikti.
Yakin arkadasim olmasina ragmen is kosullarim yuzunden uzun zamandir gorusemiyorum. Bu hafta sonu bi ihtimal bi araya geliriz belki. Sorarim.
Std haliyle dahi basarili olan Nivanin cok daha fazlasini yapabilecek donanimlara sahip olan bi arac dusunursunuz belki diye yazdim.

Yeniden gecmis olsun. Saglicakla.

Alfonse' Alıntı:
Selamlar,

Cok cok gecmis olsun. Umarim sizlerde bisey yoktur.

Cok titiz ve bilincli bireysel cabalarla hazirlamis bi Niva var. Ama off road makinasidir. Uzun yurtdisi yoldisi seyahatler dahi tamamlamistir. Yorulmustur makina ama devamli ilaclari ve tedavisi eksiksiz yapilmakta oldugu icin Yorgun degil kesinlikle. Sahibide kaliteli ve cok bilinclidir.
Niva dusunurken Temiz kelimesiyle kistasiniz nedir bilemeyecegim ama,
Niva performansi ve Niva gorevleriyle bu araci dusundugumde 10 numaradir.
Satilikti.
Yakin arkadasim olmasina ragmen is kosullarim yuzunden uzun zamandir gorusemiyorum. Bu hafta sonu bi ihtimal bi araya geliriz belki. Sorarim.
Std haliyle dahi basarili olan Nivanin cok daha fazlasini yapabilecek donanimlara sahip olan bi arac dusunursunuz belki diye yazdim.

Yeniden gecmis olsun. Saglicakla.

Teşekkürler. Ben tek başımaydım zaten. Bende bişey yokda araba hurdaya çıkacak gibi gözüküyor.

Niva'da temizlik derken;
Motor ve yürüyen aksamı beni için çok önemli. Kaportada ezik vuruk boya okadar önem vermem ancak çürüme olmayacak. Birde kendim modifiye etmek iştiyorum. En fazla ses ve ısı yalıtımı olursa çok güzel olur. Geriye kalan donanımı kendim yapmak iştiyorum. Yavaş yavaş acele etmeden. Arabalarla uğraşmayı seven birisiyim.

Arkadaşlar toplanıp hafta sonları biryerlere gidilmiyormu gidiliyorsa neyeye yazılıyor . Beraber bir yerlere gidecek araçlarla arazide gezecek arkadaşlar arıyorum bilginize :smiley:

Herkese hayırlı cumalar iyi hafta sonları...ne olurdu yarın yakın bir yerde yarış olsaydı da izleseydikj:smiley:mühyede mesela:smiley:havalar ısındı insanın kanı kaynıyor.

cemklc' Alıntı:
Arkadaşlar toplanıp hafta sonları biryerlere gidilmiyormu gidiliyorsa neyeye yazılıyor . Beraber bir yerlere gidecek araçlarla arazide gezecek arkadaşlar arıyorum bilginize :smiley:
cemklc aynı şeyi düşünüyoruz.günü birlik veya c.tesi gidip pazar akşam dönüş yakın yerlere , maliyetide kimseyi üzmeyecek turlar yapalım.hadi öncülük yap abi.gözüm üstünde:smiley:

önümüzdeki hafta Andoff'un mahalli yarışı var Ballıkpınar parkurunda. Bu sefer daha keyifli geçecek, araçlar 8'er 8'er birlikte çıkacak. Aksiyonu bol olur, tavsiye ederim izlemenizi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Geri