Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 919,953

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Barış Çetinkaya' Alıntı:
Teşekkürler. Ben tek başımaydım zaten. Bende bişey yokda araba hurdaya çıkacak gibi gözüküyor.

Niva'da temizlik derken;
Motor ve yürüyen aksamı beni için çok önemli. Kaportada ezik vuruk boya okadar önem vermem ancak çürüme olmayacak. Birde kendim modifiye etmek iştiyorum. En fazla ses ve ısı yalıtımı olursa çok güzel olur. Geriye kalan donanımı kendim yapmak iştiyorum. Yavaş yavaş acele etmeden. Arabalarla uğraşmayı seven birisiyim.

Ben daha soramadım, bence isteğinize uygun olabilir. Satmadıysa sizi bulurum veya nick tarif ederim, o size ulaşır. Hayırlısı...

06kalıpçı57' Alıntı:
butun şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun

Düm Hacıbayram'daydım. Ciğerim yandı...

Allah Rahmet Eylesin. En Yüce Mertebedeler...

Sevgili Ankara grubu, hepinize merhabalar, Bugün lazım oldu da baya zor buldum. Mutlakaki faaliyetlerinizden sonra size çok gerekiyordur; lifte veya rampaya alarak off-road aracın alt yıkamasını yapan tecrübeli yerler Ankarada nerede bulunur acaba... ??? ??? ??? Tesekkurlerimle

Monti' Alıntı:
Sevgili Ankara grubu, hepinize merhabalar, Bugün lazım oldu da baya zor buldum. Mutlakaki faaliyetlerinizden sonra size çok gerekiyordur; lifte veya rampaya alarak off-road aracın alt yıkamasını yapan tecrübeli yerler Ankarada nerede bulunur acaba... ??? ??? ??? Tesekkurlerimle

Balans Nuri:
Anadolu Bulvarı - Petrol Ofisi İçinde - Söğütözü - Ankara
Zeki usta var. Alp' in selamı var diyin lütfen...
Tüv' den sola ivediğe girin - sağdaki 88 oto sanayiyi geçin - solunuzda benzinlik göreceksiniz - kavşaktan sola, sağdaki sokaklardan biri...

Önce kesin rakamı konuşun...

hiçbirini bulamazsanız ulus civarında çalışan dolmuşçulara sorun, gece dahi açık yer söylerler size...

Alfonse' Alıntı:
Balans Nuri:
Anadolu Bulvarı - Petrol Ofisi İçinde - Söğütözü - Ankara
Zeki usta var. Alp' in selamı var diyin lütfen...
Tüv' den sola ivediğe girin - sağdaki 88 oto sanayiyi geçin - solunuzda benzinlik göreceksiniz - kavşaktan sola, sağdaki sokaklardan biri...

Önce kesin rakamı konuşun...

hiçbirini bulamazsanız ulus civarında çalışan dolmuşçulara sorun, gece dahi açık yer söylerler size...
Çok teşekkürler Alp bey... Ayıp olmazsa ne kadardır bu işin bedeli tahmini?

Monti' Alıntı:
Çok teşekkürler Alp bey... Ayıp olmazsa ne kadardır bu işin bedeli tahmini?

Şimdi rakam yazcam

biri fazla dicek :smiley:
öbürü okadar emek var -uygun fiyattır, suyun cmküpü kaç para biliyomusun- dicek :smiley:
başka biri cmküp öyle yazılmaz ben matematik öğretmeniyim diye foruma ilk mesajını yazıcak, bidaha foruma girmicek ;D
biri ben yarı parasına yaptırdım dicek :smiley:
öbürü sen bana kerizmi demek istiyosun dicek :smiley:
diğeri hayır demedim sen çocuk gibi alındın dicek :smiley:
öbürü ben kaç yaşındayım biliyomusun haddini bil dicek :smiley:
başka biri -katılıyorum ayıptır- yazcak :smiley:
diğeri ben seni başka konudan biliyorum hep böylesin zaten- yazcak :smiley:
biri ötekine diğeride beridekine özel mesaj atcak... :smiley:
birinin diğerinin ötedekinin ve beridekinin arkadaşları desteğe ayaklanacak :smiley:

çok basit bi soru cevaptan pata küte ortalık karışcak... ;D

;) üye olduğum 4 yıllık tecrübede en az 20 kere seyrettiğim kangren sanal filmdir,
hepsinin sonuda acıklı biter veya sonunda katil uşakmı değilmi :smiley: diye belli olmadan küt diye -The End- yazar ;) bilmem anlatabildim mi?

almıyim, alanada mani olmayım ;) buradan yazmıyim.. ;) rakamı özelden yazayım ;D ;D

;D Çünkü Alt Yıkamayı Kaça Yaptıkları Çok Çok HassaS Konu ;D

Alp bey ne demek istiyorsunuz? Buradakiler kavgacımı yani?Cahil cühelalarda mı var yani burda?Neden rakamı yazmıyorsunuz?İster 100 tl olsun ister 10 tl sizene.Beğenen beğensin beğenmeyen beğenmesin.Hem 10 tl ise elbette az.Hem 100 ise fazla tabi.Tıbbi malzememi kullanıyor.Ne var yani.Kaldır suyu tut.Ninemde yapar.Amacınız kavga çıkarmakmı?Hem dicek değil:diyecek, yazcek değil yazacak.Sabah sabah neden forumda öfke ve husumet yaratıyorsunuz?
Muuuuuuhahaha:smiley: Kavgaya bahanemi yok yani Alp bey abicim.Yazsan elbet kavga çıkar ama yazmasan da çıkar.Hanzoluk öldümü:smiley:))) (AMAN HA ŞAKA YAPIYORUM.ALP BEYE TAKILIYORUM.KAVGA ÇIKTI SANIP YENGEYLE TARTIŞIP EVDEN ÇIKANLAR SOĞUK SUYA DALMASIN) :smiley:Not:Bu bir şakadır.3, şahıslarla alakası yoktur.Nolur okuyup anlayınız:smiley:)) Pihiii

Alfonse' Alıntı:
Şimdi rakam yazcam

biri fazla dicek :smiley:
öbürü okadar emek var -uygun fiyattır, suyun cmküpü kaç para biliyomusun- dicek :smiley:
başka biri cmküp öyle yazılmaz ben matematik öğretmeniyim diye foruma ilk mesajını yazıcak, bidaha foruma girmicek ;D
biri ben yarı parasına yaptırdım dicek :smiley:
öbürü sen bana kerizmi demek istiyosun dicek :smiley:
diğeri hayır demedim sen çocuk gibi alındın dicek :smiley:
öbürü ben kaç yaşındayım biliyomusun haddini bil dicek :smiley:
başka biri -katılıyorum ayıptır- yazcak :smiley:
diğeri ben seni başka konudan biliyorum hep böylesin zaten- yazcak :smiley:
biri ötekine diğeride beridekine özel mesaj atcak... :smiley:
birinin diğerinin ötedekinin ve beridekinin arkadaşları desteğe ayaklanacak :smiley:

çok basit bi soru cevaptan pata küte ortalık karışcak... ;D

;) üye olduğum 4 yıllık tecrübede en az 20 kere seyrettiğim kangren sanal filmdir,
hepsinin sonuda acıklı biter veya sonunda katil uşakmı değilmi :smiley: diye belli olmadan küt diye -The End- yazar ;) bilmem anlatabildim mi?

almıyim, alanada mani olmayım ;) buradan yazmıyim.. ;) rakamı özelden yazayım ;D ;D

;D Çünkü Alt Yıkamayı Kaça Yaptıkları Çok Çok HassaS Konu ;D
;D ;D ;D ;D ;D Sabah sabah çok iyi geldi bu şimdi bana Alp bey. Herkezin günü böyle geçsin inşallah.

alp bu arada bir şey unutmussun , senın bu yazdıklarının arasında bırılerıde çıkıp mutlaka TAKİP yazacak , mahalle kavgası seyretmek için

Yanlış okumadıysam andoff kulüp başkanı Mustafa bey bu haftaki mahalli yarış hazırlığında,dün sahada kaza geçirmiş ve hastanedeymiş.Bu forumdan da andofftan da kimseyi tanımam.Ama toplanıp gitmek isteyenler varsa bende gitmek isterim.Hem gönül verdiğimiz bir etkinliğe destek hemde hasta ziyareti sevabını almak adına!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Geri