06kalıpçı57' Alıntı::-* arkadaşlar iyidilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekür ederim ;D sagolun .biryanlışlık olmuş :-X dogum gunume 6ay var hem boyle kuru kuruya olmuyor : biraaz ıslak olsadaha iyi olurdu diye düşünüyorum yani ;D ;D ;D ;D
tiskeli' Alıntı:gurup hayırlı akşamlar
Alfonse' Alıntı:hayırlı akşamlar... ben işteyim sistemimizde güncelleme var, müdürün bilgisayarındayım... çıkış yapıcam....
laf aramızda... "en iyi müdür ölü müdür"
Çıktım.... çavvvvvv....
ttos' Alıntı:ölmemizi mi istiyorsun yani ;D ;D ;D
cidowsky' Alıntı:pazara bir yeremi gidiliyor ;D ;D ;D ;D
06kalıpçı57' Alıntı::-* arkadaşlar iyidilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekür ederim ;D sagolun .biryanlışlık olmuş :-X dogum gunume 6ay var hem boyle kuru kuruya olmuyor : biraaz ıslak olsadaha iyi olurdu diye düşünüyorum yani ;D ;D ;D ;D
Amir Ganjavi' Alıntı:abi 6ay sonra havalar sıcakdır, şimdi kuru kutladık o zaman da ıslak kutlarız,
Alfonse' Alıntı:hı hı...
memleketine gitcez senin, cumartesiden...
akşam kamp atcez göl kıyısına...
bidaha hiç dönülmücek o olcak
Offfff..... İki dakka oturamazsın yerinde di mi? kurt var sende kurt ;D ;D ;D ;D
Napcen sen ya gidiliyo mu gidilmiyo mu? Azcıkta evde otur kız kız kız kız ;D
Bi süpürge tut ortalığa, örgü yap, kurabiye yap... ;D
BebeYİ uyutunca komşuya gidersin, giderken ;D DışaRSI terliYini ;D giyersin... ;D
Orda sokağa yeni taşınan aşifteyi çekiştirirsiniz, kadırgalıyı seYredersiniz -pardon televizyona bakılır ya- kadırgalıya bakarsınız ;D
Bi saate eve gelirsin ;D bugün neReMi giyDiRSeM ;D e bakarsın azcık ;D
arada zap yaparsın- TRT belgeselde YolAçık başlamıştır, hiç takılmazsın ;D
sonra büyük oğlanın bilgisayarından alt kat komşunun oğluna bulunan kızın fotolarına bakarsın ;D
-zaiR fotolar gurbetteki eltinden veya TanıŞlardan gönderilmiştir ;D -
Sonra akşam olur... AdaM kaveden gelir zati ;D
( ;D istesem şiir bile yazarım ;D olurum halk ozanı A lpha L ima T ango ;D )
caNNım cidow... Selamlar kanki... ;D ;D ;D
dopamin' Alıntı:Büyük konuşmamak lazım hayat bu insana tükürdüğünü yalatır