Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 905,190

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

:smiley: hakkaten ya, bende geç şeyettim... :smiley: bilmiyodumki... :smiley:

"olsun geç olsun güç olmasın" felan fişman diyerek.............

pişkinliğe vurayım barii ;D

Etiketler

:-* arkadaşlar iyidilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekür ederim ;D sagolun .biryanlışlık olmuş :-X dogum gunume 6ay var hem boyle kuru kuruya olmuyor ::smiley: biraaz ıslak olsadaha iyi olurdu diye düşünüyorum yani ;D ;D ;D ;D

06kalıpçı57' Alıntı:
:-* arkadaşlar iyidilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekür ederim ;D sagolun .biryanlışlık olmuş :-X dogum gunume 6ay var hem boyle kuru kuruya olmuyor ::smiley: biraaz ıslak olsadaha iyi olurdu diye düşünüyorum yani ;D ;D ;D ;D

abi Metin abi usta doğum günün kutlu olsun yazmış... Kimki acep diye düşünürken facete gördüm... Sen olduğunu anlayıp burayada yazdım :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
Bu arada facebooktan ark isteği yaptım sana... :smiley: :smiley: bi onay vermen hoş mu hoş olur yani .....

Yanlışlık olmuşş kimin doğum günüyse kutlarız içtenlikle.... ;)

Mehemet abim, kalıpçı abim....
Mesajın alımnmıştır, dogum günün ıslatılacaktır, 6 ay sabır :smiley:

tiskeli' Alıntı:
gurup hayırlı akşamlar

hayırlı akşamlar... ben işteyim sistemimizde güncelleme var, müdürün bilgisayarındayım... çıkış yapıcam.... :smiley:

:smiley: :smiley: :smiley: laf aramızda... "en iyi müdür ölü müdür" :smiley: :smiley: :smiley:

Çıktım.... çavvvvvv.... :smiley: :smiley:

Alfonse' Alıntı:
hayırlı akşamlar... ben işteyim sistemimizde güncelleme var, müdürün bilgisayarındayım... çıkış yapıcam.... :smiley:

:smiley: :smiley: :smiley: laf aramızda... "en iyi müdür ölü müdür" :smiley: :smiley: :smiley:

Çıktım.... çavvvvvv.... :smiley: :smiley:

ölmemizi mi istiyorsun yani ;D ;D ;D

ttos' Alıntı:
ölmemizi mi istiyorsun yani ;D ;D ;D

yav olur mu... bu laf bi kIsIm maraba zihniyetinden gelir :smiley: bazen tam gedige ucup konar :smiley: bazende sazan mudurleri yakalamakta kullanilir :smiley:
benim isyerinde makinalar webe sinirli ya, mudurun bilgisayarina cokunce aklima geldi :smiley:
oda bana coktu sonrasinda zati :smiley:
adet bizim isyerinde:
Mudur bilgisayarindan bi mail bakiyorsun... ucret:tatli :smiley:
seFgiline yazimi yazdin faceten... ucret:laFmacun :smiley:
kocami buldun mudurun bilgisayarindaki Faceten... ucret:artik ne salma vurursa ;D ;D ;D ;) ;) ;)

mudur vaarrr mudur varrrr...... cesit cok:smiley: :smiley: :smiley:

cidowsky' Alıntı:
pazara bir yeremi gidiliyor ;D ;D ;D ;D

hı hı...

memleketine gitcez senin, cumartesiden...
akşam kamp atcez göl kıyısına...
:smiley: bidaha hiç dönülmücek :smiley: o olcak :smiley:

Offfff..... İki dakka oturamazsın yerinde di mi? kurt var sende kurt ;D ;D ;D ;D

Napcen sen ya gidiliyo mu gidilmiyo mu? Azcıkta evde otur kız kız kız kız ;D

Bi süpürge tut ortalığa, örgü yap, kurabiye yap... ;D
BebeYİ uyutunca komşuya gidersin, giderken ;D DışaRSI terliYini ;D giyersin... ;D
Orda sokağa yeni taşınan aşifteyi çekiştirirsiniz, kadırgalıyı seYredersiniz -pardon televizyona bakılır ya- kadırgalıya bakarsınız ;D
Bi saate eve gelirsin ;D bugün neReMi giyDiRSeM ;D e bakarsın azcık ;D
arada zap yaparsın- TRT belgeselde YolAçık başlamıştır, hiç takılmazsın ;D
sonra büyük oğlanın bilgisayarından alt kat komşunun oğluna bulunan kızın fotolarına bakarsın ;D
-zaiR fotolar gurbetteki eltinden veya TanıŞlardan gönderilmiştir ;D -
Sonra akşam olur... AdaM kaveden gelir zati ;D

( ;D istesem şiir bile yazarım ;D olurum halk ozanı A lpha L ima T ango ;D )

caNNım cidow... Selamlar kanki... ;D ;D ;D

06kalıpçı57' Alıntı:

abi 6ay sonra havalar sıcakdır, şimdi kuru kutladık o zaman da ıslak kutlarız,

Alfonse' Alıntı:
hı hı...

memleketine gitcez senin, cumartesiden...
akşam kamp atcez göl kıyısına...
:smiley: bidaha hiç dönülmücek :smiley: o olcak :smiley:

Offfff..... İki dakka oturamazsın yerinde di mi? kurt var sende kurt ;D ;D ;D ;D

Napcen sen ya gidiliyo mu gidilmiyo mu? Azcıkta evde otur kız kız kız kız ;D

Bi süpürge tut ortalığa, örgü yap, kurabiye yap... ;D
BebeYİ uyutunca komşuya gidersin, giderken ;D DışaRSI terliYini ;D giyersin... ;D
Orda sokağa yeni taşınan aşifteyi çekiştirirsiniz, kadırgalıyı seYredersiniz -pardon televizyona bakılır ya- kadırgalıya bakarsınız ;D
Bi saate eve gelirsin ;D bugün neReMi giyDiRSeM ;D e bakarsın azcık ;D
arada zap yaparsın- TRT belgeselde YolAçık başlamıştır, hiç takılmazsın ;D
sonra büyük oğlanın bilgisayarından alt kat komşunun oğluna bulunan kızın fotolarına bakarsın ;D
-zaiR fotolar gurbetteki eltinden veya TanıŞlardan gönderilmiştir ;D -
Sonra akşam olur... AdaM kaveden gelir zati ;D

( ;D istesem şiir bile yazarım ;D olurum halk ozanı A lpha L ima T ango ;D )

caNNım cidow... Selamlar kanki... ;D ;D ;D

alp ben senin bildiğin alışveriş merkezine çanta,etek almaya gidenlerden değilim :D sen karıştırdın herhalde başkalarıyla beni. evde kazık koleksiyonum var ona göre :D

ben öle diz kırıp felan oturamam hele hele bu dediklerini hiç yapamam bana bunları yaptıracak bi erkek varsa dünyada gelsin çıksın karşıma ;D ;D

dopamin' Alıntı:
Büyük konuşmamak lazım hayat bu insana tükürdüğünü yalatır

sayın dopamin bende çıksın gelsin diyorum zaten kabul ederiz bana böyle bir yaşamı kabul ettirecek erkek haytımı paylaşacağım ve onun için yaşam tarzımdan fedakarlık edeceğim insandır bunada kimse hayır demez herhalde :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,534
Kaydolan Son Üyemiz
1997 ZJ

SON KONULAR

Geri