Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,376

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

AZİZ ŞEHİTLEMİZİN RUHLARI ŞAD MEKANLARI CENNET OLSUN

ataturklu.bayrak.buyuk.jpg

cümleten kandiliniz muarek ola...
metin bence bina yönetimi ortak kararla anca halleder.
si,si (yani seve seve) çıkacak karara uyacaklar.
birazdan sakarya yollarına düşeceğim.görüşmek üzere...

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar...
yarın Sorgun'a kampa gidiyorum hanımla, bakalım nasılmış...

öncelikle kandil için teşekkür ederim bende sizler için aynışey leri dilerim rabbimden

arkadaşlar bir sözüm vardı tutma zamanı geldi kuzu demiştik
kuzu döner ızgara ve şiş organizas yonu için katılım sayısı lazım metin teknik iş oldugu için
listesana ayit listeyi duyanlar duymayanlara duyursun kelepir kuzularvar merak edenlere
metin hoca kusura bakma sormadım ama yaparsınsen mecbur yapacasın
buarada imzatoplamılar attıracak larmışseni binadan kediler kesin çözümü bulmuşlar

şevki aslan 0543-686-16-48 bişeysormak isterse kişiler

Arkadaşlar Merhaba;

Şevki Hoca mın bahsettiği kuzu organizasyonu için bir planlama yapalım,

bu hafta sonu sanıyorum şehir dışında olan ya da iş programını yapamayan talepliler var, 23-24 TEMMUZ 2011 tarihi için görüş, öneri ve taleplerinizi lütfen paylaşın, mubarek Ramazan ayından önceki muhtemel son etkinliğimiz olur, sağolsun Şevki Hocam "sözüm var" demiş ama hepimiz, her zaman olduğu gibi üzerimize düşeni yapıp, kendisinden de aşçılık yeteneğini bizimle paylaşmasını rica eder, güzel vakit geçiririz.

olası seçenekleri ben yazayım, altını üstünü dolduran olur nasılsa ...

1) GEZI-PIKNIK-KAMP-OFF-ROAD PROGRAMI
- cumartesi günü yola çıkılır, gezilir, kamp yapılır, cumartesi günü gelemeyenlerle pazar sabahı bir araya gelinip kahvaltı yapılır, canı isteyen 4x4 lerle oynar, pazar öğleden sonra kuzunun cezası verilir, bol miktarda soda tüketilir.
- aile ile gidilir

2) GEZI-PIKNIK-OFF-ROAD ROGRAMI

- pazar sabahı yola çıkılır, gidiş yolu off-road ve gezi için planlanır, öğleden sonra kuzunun cezası verilir, bol miktarda soda tüketilir.
- aile ile gidilir

3) OFF-ROAD PROGRAMI

- pazar günü yola çıkılır, sert ve zor güzergah seçilir, 4X4 lerle azılır, denk gelen yerde kuzunun cezası verilir, bol miktarda soda tüketilir.
- aile ile gidilir

4) GEZİ-PİKNİK PROGRAMI

- pazar günü 4X4 ya da binek araç ile gidilebilecek, piknik ağırlıklı bir program yapılır, etap ve güzergah ona göre seçilir, aile-her yaşta çocuk katılımı için kolaylık sağlanır, kalabalık bir program yapılmaya çalışılır, dosta güven, düşmana göz dağı verilir, uygun vakitte kuzunun cezası verilir, bol miktarda soda tüketilir.
- aile ile gidilir

5) BEN İŞİME BAKARIM PROGRAMI
- işim olmaz hocam, ne kuzusu ya, ben böyle iyiyim, takılıyorum kafama göre, icat çıkarmayın şimdi, zaten yapmam gereken işler var, şeklinde düşünülür, yorum yapılmaz, anlayışla karşılanır, ....
ama;
yukarıdaki 4 seçenekten biri gerçekleştirilince görsellere bakıp, "ulan iyiymiş ya, keşke bende gitseydim, hs....r denilir, ama iş işten geçmiş olur.
- aile ile evde oturulur ya da AVM gezilir.

velhasılı yapalım bir program ...

KUZU_CEVIRME.gif

Ben sorgundayım, yarın gelmek isteyen olursa beklerim
[attachment=1]
Sorgun'dan online :smiley:

P1100272_1.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR