Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,368

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

06kalıpçı57' Alıntı:
slm arkadaşlar bende katılmak istemiştim ama eşimin akrabası vefaat etti ondan dolayı katılamadım kusura bakmayın. başkabir etkinlikte beraber oluruz ömür vefa ederse

Mehmet kardeş başınız sağ olsun

Etiketler

arkadaşlar hepiniz sağolun allah hepinize saglıklı uzun ömür versin allah dostlarımızı başımızdan eksiketmesin.

bu hafta sonu sakarya'ya gitme olasılığım yüksek.
tabii iş yerinde yine son dakka golü yemezsem.
hendek'te cumartesi selman dede mesire alanında şenlikler ve yağlı güreş var.
sincan güreşleriyle aynı tarihe denk gelmesi kötü oldu.bizim pehlivanları buraya getirecektim.nasip olmadı.
gelmek isteyenleri beklerim.230 km.cik :D

06kalıpçı57' Alıntı:
slm arkadaşlar bende katılmak istemiştim ama eşimin akrabası vefaat etti ondan dolayı katılamadım kusura bakmayın. başkabir etkinlikte beraber oluruz ömür vefa ederse

Abi başınız sağolsun.
Allah rahmetlinin mekanını cennet eylesin.

[size=12pt]Y A R D I M T A L E B İ

Arkadaşlar merhaba, bir konuda ciddi yardımınıza ihtiyacım var.
şöyleki
Halen oturmakta olduğum site toplam 3 bloktan oluşmakta, benim oturduğum bloğun zemin katı depo-ardiye olarak düzenlenmiş.
maalesef komşuluk ilişkisi içinde olduğumuz 3 adet daire sakini bahsettiğim bu depo-ardiye bölümünü, sokak kedilerininin yuvası haline getirdi.
bu mahlukatlar ev kedisi değil, aşı, ilaçlama, bakım, temizlik diye bir şey söz konusu değil, bu durum da yetmezmiş gibi çevrede ne kadar başıboş kedi varsa onlar da bu bölümü mesken tuttular, çocuklar site bahçesinde oynayamaz oldular, bütün uyarı ve itirazlarımıza rağmen bu üç komşumuz bu kedileri besleme ve himaye etme huylarından vaz geçmiyorlar, konu tahammül sınırlarını geçmiş durumda,
bu mahlukatları canlarını yakmadan ve zarar vermeden buradan nasıl uzaklaştırabiliriz.
ciddi olarak yardım ve desteklerinizi bekliyorum
bana mesaj atabilir, metin@teknikislem.com.tr mail adresine mail atabilir, beni ve bütün siteyi bu dertden kurtarabilirsiniz.
şimdiden teşekkürler.

NOT:
- konu hakkında bir takım hayvan sever, doğa sever, çakma çevreci, aklı evvel, yumuşak, ince ruhlu birileri tavsiye, nasihat ve uyarılarını kendilerine saklasınlar, çok istiyorlarsa adresi vereyim bu hayvanatları alıp evlerine götürsünler...

KEDI.jpeg

TEKNIKISLEM' Alıntı:
[size=12pt]Y A R D I M T A L E B İ

Arkadaşlar merhaba, bir konuda ciddi yardımınıza ihtiyacım var.
şöyleki
Halen oturmakta olduğum site toplam 3 bloktan oluşmakta, benim oturduğum bloğun zemin katı depo-ardiye olarak düzenlenmiş.
maalesef komşuluk ilişkisi içinde olduğumuz 3 adet daire sakini bahsettiğim bu depo-ardiye bölümünü, sokak kedilerininin yuvası haline getirdi.
bu mahlukatlar ev kedisi değil, aşı, ilaçlama, bakım, temizlik diye bir şey söz konusu değil, bu durum da yetmezmiş gibi çevrede ne kadar başıboş kedi varsa onlar da bu bölümü mesken tuttular, çocuklar site bahçesinde oynayamaz oldular, bütün uyarı ve itirazlarımıza rağmen bu üç komşumuz bu kedileri besleme ve himaye etme huylarından vaz geçmiyorlar, konu tahammül sınırlarını geçmiş durumda,
bu mahlukatları canlarını yakmadan ve zarar vermeden buradan nasıl uzaklaştırabiliriz.
ciddi olarak yardım ve desteklerinizi bekliyorum
bana mesaj atabilir, metin@teknikislem.com.tr mail adresine mail atabilir, beni ve bütün siteyi bu dertden kurtarabilirsiniz.
şimdiden teşekkürler.

NOT:
- konu hakkında bir takım hayvan sever, doğa sever, çakma çevreci, aklı evvel, yumuşak, ince ruhlu birileri tavsiye, nasihat ve uyarılarını kendilerine saklasınlar, çok istiyorlarsa adresi vereyim bu hayvanatları alıp evlerine götürsünler...

kesin çözüm

babi.jpg

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Selim Merhaba
bakmaya değer tek hayvan.
keşke mümkün olsa da alabilsem,
İnşallah müstakil bir eve çıkınca ...

hiç bı sey yapamıyorsan beledıyeye şikayetet gelsın toplasınlar kedılerı

mserdemir' Alıntı:
hiç bı sey yapamıyorsan beledıyeye şikayetet gelsın toplasınlar kedılerı

Zabıta, Belediye, Valilik, İl Sağlık Müdürlüğü, Polis, Jandarma vs. resmi kurumlar konu hakkında kanunen çaresiz, bütün bu müracaatlar yapıldı, sonuç alınamıyor,

kanunun yetersiz kaldığı bir durum bu, inanması zor ama durum bu ...

önerilerinizi (gerekirse mail olarak ya da özelden) lütfen paylaşın, işin sonu tatsız olacak gibi ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR