[size=12pt]Y A R D I M T A L E B İ
Arkadaşlar merhaba, bir konuda ciddi yardımınıza ihtiyacım var.
şöyleki
Halen oturmakta olduğum site toplam 3 bloktan oluşmakta, benim oturduğum bloğun zemin katı depo-ardiye olarak düzenlenmiş.
maalesef komşuluk ilişkisi içinde olduğumuz 3 adet daire sakini bahsettiğim bu depo-ardiye bölümünü, sokak kedilerininin yuvası haline getirdi.
bu mahlukatlar ev kedisi değil, aşı, ilaçlama, bakım, temizlik diye bir şey söz konusu değil, bu durum da yetmezmiş gibi çevrede ne kadar başıboş kedi varsa onlar da bu bölümü mesken tuttular, çocuklar site bahçesinde oynayamaz oldular, bütün uyarı ve itirazlarımıza rağmen bu üç komşumuz bu kedileri besleme ve himaye etme huylarından vaz geçmiyorlar, konu tahammül sınırlarını geçmiş durumda,
bu mahlukatları canlarını yakmadan ve zarar vermeden buradan nasıl uzaklaştırabiliriz.
ciddi olarak yardım ve desteklerinizi bekliyorum
bana mesaj atabilir, metin@teknikislem.com.tr mail adresine mail atabilir, beni ve bütün siteyi bu dertden kurtarabilirsiniz.
şimdiden teşekkürler.
NOT:
- konu hakkında bir takım hayvan sever, doğa sever, çakma çevreci, aklı evvel, yumuşak, ince ruhlu birileri tavsiye, nasihat ve uyarılarını kendilerine saklasınlar, çok istiyorlarsa adresi vereyim bu hayvanatları alıp evlerine götürsünler...