Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,389

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

şimdi takip ettim gelmesi zorunlu olan arkadaşlar isimleri acıklamayayım ya gelecek oloya katılacaksınız
yada bu organizasyonu gün belirleyeceyiz başka bir zaman icin metinle birlikte ismiyazılan kişiler gelmesi mecbur bırakılacaktır
aksi takdirde cezai müeyyede uygulanacaktır cezaya şimdi katılırım diyen ler karar verecektir
birdaha düşünün zamanı ve katılımı herkese saygılar

herkeze gunaydınnn gunaydın gunaydınn

şavcıoff' Alıntı:
şimdi takip ettim gelmesi zorunlu olan arkadaşlar isimleri acıklamayayım ya gelecek oloya katılacaksınız
yada bu organizasyonu gün belirleyeceyiz başka bir zaman icin metinle birlikte ismiyazılan kişiler gelmesi mecbur bırakılacaktır
aksi takdirde cezai müeyyede uygulanacaktır cezaya şimdi katılırım diyen ler karar verecektir
birdaha düşünün zamanı ve katılımı herkese saygılar

şevkı abı ben pazar gunu hazırrrr vede nazırrrr olarak beklıyorum haberınız olsun

mserdemir' Alıntı:
herkeze gunaydınnn gunaydın gunaydınn

şevkı abı ben pazar gunu hazırrrr vede nazırrrr olarak beklıyorum haberınız olsun

hic kacırma zaten sen bu tur organizasyonları ;D

abı bız o gun senın bayrakla hoparlo işini unuttuk bıde telsıze bakmayı

sen ne telsızı aldın nerden buldun ne zaman aldınn nası bı telsız

Arkadaşlar Merhaba

KUZU ÇEVİRME hakkında son durum aşağıdaki gibi şekillendi listede yazılı ya da listede yazılı olmadan gelecek gelecek olan arkadaşlardan durumunda değişiklik olan var ise lütfen 0 543 686 1648 numaradan Şevki Hocam ı arayıp bilgi versin katılımcı sayısı önemli
zira
1- Kuzunun önceden alınması gerekiyor
2- Bir kuzunun doyurabileceği kişi sayısı belli, yani bir kuzu 12 (oniki) kişi için yeterli oluyor
3- Hesaplama şekli 12 yaşıına kadar çocuklar hesaba dahil edilmiyor her ailede bir yada iki çocuk olacağı varsayılıyor
4- Bir kuzunun tahmini maliyeti 480-500 tl civarında
5- Katılımcılar kaç kişi olacaklarını lütfen belirtsinler Şevki Hocam adede göre alım yapacak, adamı zora sokmayalım
6- Ayrıca erzak almadan Ekmek Meşrubat Buz ve uygun Salata malzemesini tedarik etmek gerekiyor
7- Katılımcı sayısı vs detaylar uygun olmaz ise bütün kuzu alımı yerine, SAÇ KAVURMA ya uygun et alımı yapılabilir
8- Güzergah planlama binek araç ile de gidiilebilecek gezi-piknik-yeme-içme-tüketme ağırlıklı gidiş dönüş toplamda 80-90km yol olarak düşünülüyor
9- Yukarıdaki bilgiler için kaynak Şevki ARSLAN dır konu hakkında detay bilgiyi kendisinden alabilirsiniz

ben aracıyım şimdiden AFİYET OLSUN ...

FATIH------------------------ANTALYA YA GIDIYOR SEHIR DISINDA

OKTAY----------------------RİZE YE GİDİYOR ŞEHİR DIŞINDA

CUMHUR--------------------SAMSUN VE RİZE YE GİDİYOR ŞEHİR DIŞINDA

MURAT BALCI-------------KATILIYOR

MEHMET--------------------BAŞKA PROGRAMI VAR

MURAT ÇELİK-------------KATILIYOR

HAMDİ----------------------GEREDE ESENTEPE YE GİDİYOR ŞEHİR DIŞINDA

METİN----------------------KATILIYOR

HÜSEYİN------------------BAŞKA PROGRAMI VAR SÜPRİZ YAPABİLİR

ŞEVKİ----------------------KATILIYOR

SELİM----------------------KATILIYOR

ÖMER----------------------KATILIYOR

AMİR-----------------------EREĞLİ YE GİTME DURUMU VAR ANKARADA OLURSA KATILIYOR

ALP------------------------KATILIYOR AKSİLİK OLURSA CUMARTESİ OGLEDEN ÖNCE HABER VERECEK

SİNAN--------------------İSTANBUL DA ŞEHİR DIŞINDA

HAYDAR-----------------MURAT ÇELİK TAKİP EDİYOR

MEHMET ÇAKMAK-----KATILIYOR

SERHAT-----------------ANTALYA DA ŞEHİR DIŞINDA

Ayrıca

Hamdi Hocam la bu gün telefonda görüştük bu planlama için GEREDE ESENTEPE şeklinde önerisi var,

kendisi zaten önceden yapılan bir program sebebi ile ESENTEPE ye gidiyor yol gidiş dönüş 260km imiş ESENTEPE denilen yer güzel bir piknik-mesire yeri olup aynı zamanda güreş müsabakalarının da yapıldığı ve gideceklerin bu müsabakaları izleyebileceği bir mekan imiş bu detayı da yazmıış olayım

genel olarak
KUZU ÇEVİRME için hedeflenen mesafe gidiş dönüş 80km ve binek araçla da gidilebilecek bir güzergah olmakla beraber alternatif olarak bilginiz olsun.

brothers' Alıntı:
adam aylardır kuzu çevirme diye geziyor kaçırırmı

kacırırmı yok benim bildigim selim ne kacırır nede affeder :D

selim bak bi kuzudan 12 kişilik et cıkıyormus bilmem anlatabildimmi ;D

erhan sen ne yaptın aracı hazırladınmı yola :smiley:

güzel gezi olcak galina katılmak ısterdım ama memlekete gıdıyorum ... iyi eglenceler....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR