Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 911,979

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

kimsecikler yok piyasada.hafta başlangıcından olsa gerek. ;)
birazdan herkez dökülürya ben işe gidiyom :D
alfonzonun herkeze selamı var.biraz önce konuştuk işinden başını kaldıramıyormuş. :smiley:

Etiketler

günaydın herkeze.hayırlı işler,sağlık ve esenlikler sizlerle olsun.
ayrıcana sefer arkadaşımızın doğum günüymüş(facenin yalancısıyım)
sağlık,neşe,içinde ailenle birlikte nice bol çamurlu yıllara,

gunaydın ankara :smiley:

hamdi abi sağolasın hepberaber sağlık,neşe bizler ve sevdiklerimiz ile olsun :smiley:

hastalığı atlattım ve ilk iş olarak dun dişciye gittim beni bu hallere dusuren dişi ve yanındaki curumeye yuz tutmus diğer dişide cektirdim kurtuldum bugune sağlıklı bir bicimde başladım hadin hayırlısı artık :smiley:

son_kral_54' Alıntı:
günaydın herkeze.hayırlı işler,sağlık ve esenlikler sizlerle olsun.
ayrıcana sefer arkadaşımızın doğum günüymüş(facenin yalancısıyım)
sağlık,neşe,içinde ailenle birlikte nice bol çamurlu yıllara,

son_kral_54' Alıntı:
tolga tam yönlendiremedi beni yoksa kayanın tam tepesine çıkıp birde türkü çığıracaktım :D :D :D

hamdi abi sıkıldın sanırım artık batmalardan hedefte kaya tırmanısları gozukuyor video dan anlasıldığı gibi ilk ısınma turlarıda baslamış :D

ttos' Alıntı:
gunaydın ankara :smiley:

hamdi abi sağolasın hepberaber sağlık,neşe bizler ve sevdiklerimiz ile olsun :smiley:

hastalığı atlattım ve ilk iş olarak dun dişciye gittim beni bu hallere dusuren dişi ve yanındaki curumeye yuz tutmus diğer dişide cektirdim kurtuldum bugune sağlıklı bir bicimde başladım hadin hayırlısı artık :smiley:
sağlığını kazanmana sevindim.
demekki kırlara çıkmaya hazırsın. bu hafta sonu şevkiye uyalım kahvaltı pikniği yapalım güzel oluyor.
nisanın 10 unada geniş kapsamlı bir ofroad turu yapalım nedersiniz? ;)

günaydınnnnnn günaydınn

ıyı olduguna sevındık sefer abı 6 aydan berı hastasın ;D ;D

hamdı abı unuttu bızı ıyıce selam sabahta vermez oldu form a gırıyo selam vermeden gıdıyo

son_kral_54' Alıntı:
sağlığını kazanmana sevindim.
demekki kırlara çıkmaya hazırsın. bu hafta sonu şevkiye uyalım kahvaltı pikniği yapalım güzel oluyor.
nisanın 10 unada geniş kapsamlı bir ofroad turu yapalım nedersiniz? ;)

yapalım abi yapalım bu aralar bi dağıldık hastalık ıvır zıvır işler yuzunden artık toparlanma ayağa kalkma vakti geldi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR